Hedefimiz takımı kümede tutmak. 10 takımlık ligde medya tarafından 8.gösteriliyoruz temkinli olalım dedik. Sözleşmemin sezon sonu sona ermesini göz önüne alarak hem sözleşme yenilerken para isteme hem de devre arası bulunduğumuz konum itibari ile beklenti değiştirme ihtimali ile hedefi böyle seçmeyi uygun gördük.

Takımın önemli olan oyuncularından birkaçını tanıtarak başlayalım. kalecimiz bu yıl bizi idare edecektir. aslında emekli olana kadar takımda kaır büyük ihtimal. Bütçeyi geçtim kimse gelmek istemiyor zaten (:
Spoiler: Kert Kütt 

Buda taımın beyni sayılacak oyuncumuz. Yaşı da genç kadromuzun adeta kalbi bütün bölgelerde oynuyor nerdeyse
Spoiler: Valeri Minkenen 

19 luk forvetimiz umarım gelişir. boyu da var hızını 2 tık yukarı çeksek bizi başarıya götürebilir
Spoiler: Mikael Lahde 

Bir başka 19 luk forbetimiz. Kendisi kiradaymış baktım çağırma seçeneği var hemen kadroya davet ettim. Yine kendisinden beklentimiz var
Spoiler: Alasana Camara 

Yine 19 yaş ve yine kiradan çağırdığımız bir oyuncu. Her ne kadar normalde kanatsız sistemi tercih etsemde el mahkum mevcut kadroya göre taktik geliştireceğiz. bütçe yok klübe gelmek isteyen de yok
Spoiler: Niko-Kalle Husu 

Şuan 16 yaşından 41 yaşıan kadar yaklaşık 50 oyuncunun bulunduğu bir liste yapmış bulunuyorum. Personel kadromuzla bir toplantı yaparak başkanımızla da konuşarak ek bütçe verir mi vermez mi maaş aşımında bi sorun olurmu konuşup bu listeden kadromuzu güçlendirmeye çalışacağız.

Şuan Ocak ayına yeni girdik ve sezon Nisan sonunda başlıyor yani transfer için oldukça vaktimiz var. 4 aylık sürede ise uyum ve taktiğin oturması açısından bir lig düzenlemeyi düşünüyorum sezona sıkı bir giriş yapmak istiyoruz. Aslında ilk sezon çıkma gibi hayal kurmak istemiyorum. Geçmişte bu hata yüzünden seneleri heba ettim. İlk sezon hatta 2. sezon da dahil olmak üzere kadroya gençleri doldurup onları geliştirerek takım olmayı hedefliyorum. uyumlu bir kadro ve yürekli oyuncularla çok daha güçlü takımları dize getirebiliriz