(Antrenörlerle Toplantı)
+ Beyler kaleci eksikliğimiz var
- Hocam 20 yaşında bir kalecimiz var
+ Yedek kalecimiz olduğunun ben de farkındayım ama maalesef ilerisi yok. Kütt bizi en fazla 2 sezon idare eder. Şartlarımızı gön önünde bulundurursak şuan yaşı 23-24den fazla olmayacak bir bi kaleci bulmamız geleceği garanti altına almamızı sağlar.
- Hocam yeterince içerdeyiz para yok kasada. Başkanın da ek bütçe vereceğini sanmıyorum
+ Haklısınız beyler. Kiralık falan kulağınıza gelirse hemen haber edin bana
( 3-4 gün sonra )
- Hocam tam sizin isteklerinize göre bir kaleci bulduk. Umarım beğenirsiniz. Burada oynadığı maçların olduğu bir Cd ve hakkında birkaç döküman mevcut.
(1 saat sonra )
+ Beyler hiç mi paramız yok başkanı benden iyi tanırsınız bütçe oluşturamaz mıyız ? Bu kalecinin bonservisini alırsak 10 yıl kaleci aramayabiliriz.
- Hocam başkanımız aslında iyi biridir fakat klüp ve ülke şartlarını göz önüne alacak olursak gelirimiz fazla yok epey de içeri girdik başkan istese de yeterli bütçeyi sağlayamaz.
+ Umarım aylık ücret istemezler. opsiyonuyla kiralayalım. Sezon sonu sözleşmesi de bitiyor belki devre arasında şehrin zenginleri yardım eder yada ligdeki pozisyonumuz iyi olur başkan kredi falan çeker bişiler yaparız. En olmadı sezon sonuna kadar kimse almasın diye dua edecez.
(3 gün sonra)
Spoiler: Saku-Pekka Sahlgren
Hiç bir aylık ücret ödemeden ve aylık maaş yardımı yapmadan sezon sonuna kadar kiraladık. Opsiyon bedeli 35 bin. Sözleşmesi de sezon sonu bitiyor