3 maçta 0 çekmek çok kötü Konyaspor maçında bari 3 puan alabilirmişiz.
3 maçta 0 çekmek çok kötü Konyaspor maçında bari 3 puan alabilirmişiz.
Kümeye kümeye Kocaeli kümeye.![]()
Ligin bitimine son 4 hafta kala gözlemcinin önerisiyle Emenike'ye talip olduk. Yaz ayından beri boştaymış ve Emenike ile kimse ilgilenmemiş. Profiline ve oynadığı maçlara göz attığımızda son 2 yılda toplam 7 maça çıkmış. Ya sakatlığından dolayı yada Fenerbahçe'de fazla forma şansı bulamadığı için profilide düşüşe geçmiş.
Sözleşme görüşmelerinde ise bütçemizin üstünde istekleri vardı Emenike'nin. Haftalık 10 bin Euro civarı bir para talep ederken diğer isteklerinde kulübün bütçesini zorlamaktaydı. Ancak biz yine Onur için koyduğumuz maddeleri onada koyduk ve teklifimizi kabul etmesini sağladık. Zaten şu durumda bizden daha iyi bir takım bulamayacaktı.
Resimde görüldüğü gibi aynı maddeler Onur transferinde de vardı. Ancak Onur'un yaşı ve Türk olmasından dolayı transferi daha zordu Emenike bizi fazla uğraştırmadı.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Emenike ancak Sakaryaspor'da oynar yormayın kendinizi.![]()
Son maçlar çok kötü olmuş , Emenike baya fayda sağlar hala sağlam .
Maç Analizi: İyi oynayarak yenilmekte insanı teselli ediyor. En azından gelecekte takımın nerelerde olacağını görebiliyorum. Belki bu maçı kaybettik ancak gelecek sezon için çok umutluyum takımdan.
Maç Analizi: Uzun bir aranın ardından galip gelmek güzel. Keşke diğer maçlarda şanssız olmayıpta galip gelebilseydik. Maça gelirsek, İbrahim Yardım'ın mükemmel performansıyla kazandığımızı söyleyebilirim. İbrahim, Türkiye'nin en iyi santraforu olacak şüphesiz.
Maç Analizi: Onur, eski takımına kıyak geçerek kendi kalesine gol attı ve 2-1 kaybettik. Bu maçta en azından 1 puan çıkarmayı hedeflemiştik.
Maç Analizi: Ve ligin son maçında berabere kalarak bitirdik. İkinci devreye çok iyi başlamamıza rağmen devamını getiremedik ve sonlara doğru çok puan kaybetmeye başladık. Bazen kötü oynayarak yenildiğimiz oldu bazende iyi oynadık, hakettik ancak olmadı.
Yaptığımız transferlerin ardından Avrupa hedefimiz vardı. Ancak şanssızlıklar peşimizi bırakmadı ve art arda puan kaybetmeye başladık. Eğer iki kırmızı kartlık maçlar olmasaydı galibiyet serimiz devam ederdi.
Süper Lig'den 6 takım gitmiş Avrupa'ya gelişme var.![]()
Güzel yerde bitirmişiz ligi seneye AL'ye katılırız![]()
Bu takımı burda görmek güzel![]()
Bu sezon gol kralı sıralamasında yarışacak bir golcümüz olmadı ancak asist krallığını bırakmadık. Bu sezon transfer ettiğimiz ve sezonun en iyi oyuncusu olan Dario Asencio kazandı. 14 asistle birlikte attığı gollerlede çok katkı sağladı.
Dario Asencio, attığı 9 golle takımın en skorer ismi. Yaşının genç olmasından dolayı ileride çok büyük bir oyuncu olacağını düşünüyorum.
Geçen sene 3 milyon Euro transfer bütçemiz vardı, bu sene yönetim 6 milyon Euro'ya çıkartarak bize destek verdi. Mali durumumuz da ne kadar transfer yaptıysakta çok iyi durumda olduğunu söyleyebilirim.
Aha bi emenikede burda![]()
Bütçe iyiymiş bekliyoruz transferleri.![]()
Bütçe fena değil , bu sene kadroya takviyelerle Avrupa Ligine gideriz .
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ufuk'la biz iletişimdeyiz arada aynı oyuncu aldıklarımız oluyo ama kesinlikle oyunda görüyoruz yani söylemiyoruz.![]()
Hücum hattı bol alternatifli olmuş Emenike transferi ile, zaten Alper, Asencio, İbrahim, Ümmet, Visca ve Dia da var. Ligi iyi yerde bitirmişiz bence seneye Avrupa' ya gideriz.![]()
Transferlerini merakla bekliyorum lig o kadroya göre iyi yerde bitmiş.
Bu sezon takımdan çok daha iyi performans bekliyorum. Hücum hattımız zengin fakat bir sağlam ön libero oyuncusu almak istiyorum. Kontejyanda da yer varken birini alacağız bakalım.
Daha da iyi bir yerde bitirebilirdik ancak kısmet olmadı.![]()
Bu taraftar seni asla unutmayacak! Güle güle büyük kaptan!
Takımızın kaptanı ve bugünlere gelmemizde çok büyük katkısı olan Ceyhun Eriş bugün futbolu bıraktı. Takıma ve futbolculara kazandırdığı katkıyı hiçkimse unutmayacak. Bir gün yine yolunun bize düşmesi dileğiyle GÜLE GÜLE BÜYÜK KAPTAN!
Ceyhun kaptanı yardımcı alsaydın.
Ceyhun'u yanına al adam senle efsane oldu.![]()
Bu sefer üçlü geldiler, adamlardaki inat kimsede yok.
Dario Asencio'da yılın oyuncusu ödülüne laik görüldü. Sonuna kadar haketti bence ödülü.
Eğer Kocaeli'den ayrılırsan sana forma yaparım.![]()
Bırakma Kocaeli'yi aman...