Turgut transferi özellikle hoşuma gitti. Genel olarak transferler güzel![]()
Turgut transferi özellikle hoşuma gitti. Genel olarak transferler güzel![]()
Teşekkürler
BOMBAYI SONA SAKLADIM ; Brian Sarmiento !
Antalyaspor kariyerimden almıştım tanıyordum bitime az kala adı aklıma geldi listeye yazıp nerede olduğuna baktım boştaydı ve maaşı bize uyuyordu sonra hemen aldım Bilal sakat ve yaşı çok ilerledi ortasaha merkez çalıştırıp onun yerine hazırlayacağım.
Kadro güzel de Sarmianto fos transfer olmuş ne kadar cüzzi ne olsa![]()
Bence sarmiento iyi olmuş özellikle bekler ve orta sahana riskli pas verdirirsen daha doğrusu bu adamı fırsatı yapp içe kat et dersen veya pm çalıştırıp kanallar içinde boş alanlara hareketlen + ofsayt taktigini boz dersen müthiş işler yapabilir
Abdulkadir' in özelliklerine baktım da stoper bile oynayabilir alıştırsan sanki. Turgut ve Sercan katkısı ile Mezenga daha çok gol atabilir. Transferleri beğendim.![]()
Yeni okudum kariyerini. İlk sezon olması gereken performansı göstermişsin zaten. Eminim ki yönetimin beklentileri karşılanmıştırYeni sezon transferleri çok iyi. Sercan önemli bir katkı sağlayacaktır. Ligin ilk maçlarını merakla bekliyorum.
Sarmanito 10 numaraymış diğer transferlerde ideal hani![]()
Sarmiento çok iyi transfer, bombayı sona saklamışsın.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Sarmiento'yu eskiden Galatasaray'a alırdım, sonra kayboldu gitti garibim.![]()
Sarmiento tam kontra atak futbolcusu.Büyük takımlara karşı çok iş yapar![]()
Bence Sarmiento çok iyi transfer tanıdığım bildiğim bir oyuncu
OK hazırlıyorum abi Bilal'in yerine.
Teşekkürler hayır SO devam
Teşekkür ederim
Sağol abi :d
Evet hocam öyle oldu biraz
Bende Antalya kariyerimde almıştım baya verimliydi.
Teşekkürler bencede
1.Hafta
Kırmızı kart görünce daha iyi oynadık 2-2'yi de bulduk ama Tsigalko'nun çok büyük hatasında Sercan'ın golünü yedik ilk maç kırmızı kart görmesek puan alabilirdik.
2.Hafta
Sinirden adeta kudurduğum bir maçta yenildik golü bulduk aynı adam yine bir penaltı golüyle takımına maçı kazandırdı hakem maçı hediye etti diyebilirim.
3.Hafta
Yine 2 penaltı çalındı arkadaş anlamıyorum bilemiyorum nasıl yapıyorlar böyle ya.
4.Hafta
Sonunda ilk galibiyetimizi aldık Sercan ve Efe'nin etkili performansı beni çok sevindirdi onun dışında yine çok gol yedik defansı biraz daha sıkı tutmamız gerekiyor.
Lige kötü bir başlangıç yapmışız. İlerleyen maçlarda düzeliriz umarım.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Kötü giriş yaptığımız ligde son maçta toparlamışız işleri umarım seriye bağlarız.
Kötü başlamışsın ama son maç iyi.Takım uyum sorununu aştıkça daha da iyileşecektir maçlar.
Seri gelsin![]()
Takıma çok gelen giden olunca normal oluyor bu dalgalanmalar uyum arttıkça düzelirsin
Yeni gelenler takıma alışınca işler yoluna girecektir. İnşallah galibiyet serisi yakalarsın.
Son aldığın bomba daha sadece kendi kalesine atmış
Gidişat kötü ama uyumu da düşünmek gerek
Bu tür olaylar beni de oyundan soğutuyor ama bir türlü vazgeçemiyorum![]()
Takım uyumu iyi değilse bol bol genel antrenman-takım çalışması yaptır hocam.Uyum olunca İnşallah seriye bağlarız![]()
İyi gidiyoruz
Kötü gitmişiz baya ama her düşüşün bir yükselişi vardır![]()
Zamanla düzeltirsin, Sarmiento ilk golünü güzel atmış![]()
Vaybeee adalete bak iyi oynarken kaybet hatta hezimet olsun iyi oynayınca kazan ilginç başlamışız![]()
Aynen öyle
Evet hocam dediğin gibi yaptıracağım , teşekkürler
Teşekkürler
Teşekkürler hocam inşAllah
Aynen ya şimdi cızırtı yapıyor yok ülkemi özledim felan diye
Aynen öyle abi ya çok sinirlendim.
5.Hafta
Efsane bir maçtı yine 3 penaltı çalındı ona rağmen bırakmadık ve 1 puanı aldık penaltılar çalınmasa şu an liderdik heralde.
ZTK 2.Ön Eleme Turu
Yedekler iyi oynadı ve Kenan'ın yıldızlaştığı maçta kazandık.
6.Hafta
Yine bir penaltı golü ve yine Akhisar takımı sahadan yenik ayrılıyor.
7.Hafta
Sonunda şanssızlığımızı kırdık güçlü rakip karşısında penaltı olmayınca gol dahi yemedik.
8.Hafta
Hak etmediğimiz bir maçta yenilmek süpriz olmadı.
9.Hafta
Büyük takımlar bitince artık kazanma vakti gelmişti evimizde gol yemeden kazanmanın tadı bir başka oldu.
ZTK 3.Ön Eleme Turu
Hedefimiz gruplardı Orduspor'u hala PTT 1.Lig'te zannediyordum yedek kadro çıktım ama adamlar STSL'deymiş baya zorladılar az kalsın eleniyorduk ama kafayla bulduğumuz gollerle bir üst tura yükselmeyi başardık.