- 24 Aralık 2012 -
Eve vardım.Annem evdeydi ev hanımıydı annem.Odama geçtim uzandım yatağa başladım düşünmeye.Telefondan açtım şarkıyı.Düşündüm,yaşadıklarımı,yediğim kazıkları,neleri atlattığımı.Bazı zamanlar olur da insan kendi kendine zorla acı çektirir ya.Onlardan biriydi işte.
http://www.youtube.com/watch?v=jyzIWYNURKY
(dinleyin arada böyle şarkılar atarım ortaya)
- 25 Aralık 2012 -
Erkenden kalktım sabah.Önce duşa girdim sonra saçlarımı yaptım.Kıyak bir pantolon,üstüme de beyaz bir gömlek giydim.Benzinlikçiye doğru gitmeye başladım.Gittiğimde iş başı yapılmıştı.Müdürün odasına girdim."Hoşgeldin oğlum al kıyafetlerin bunlar kabin sağ tarafta " dedi.Aldım kıyafetleri giydim üstüme zoruma gitti bir an.Hiçbir mesleği küçük düşürmem ama bir pompacı olabilmek için mi bu kadar yıl okul okuduk biz boşuna mı gençliğimizi adadık bir yerlere ? Üstümü giydim geçtim benim dolum yapacağım yere.Geleni gideni hiç bitmeyen bir yer.O gün çok yoruldum.Ha Murat diye de bir elemanla tanıştım frekanslar uyuştu gibi biraz.Eve giderken de tatlı aldım eve.Adettendir bende bir işe başlayınca her zaman alınan parayla eve bir şeyler alınır.Eve gittim annem koydu tatlıdan iki parça yedik bi güzel.Bizimkilere iyi geceler diyip odama dinlemeye geçtim..
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."