Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır ?
- Voters
- 14. You may not vote on this poll
-
Gaziantepspor
-
Berabere
-
Galatasaray
-
Kadro kalitesi tabi önemli de Gs'ın kadro kalitesinde çok büyük bir sıkıntı yok. Bir stoper alınsa çözülürdü o iş.
Mus
ebu stoper semih riera
melo selcuk
engin sneijder emre
drogba
yedeklerde de bir sürü adam vardı.
Bence kadro kalitesiyle alakası yok. Şimdi yere göğe sıgdırılamayan Caner yaka paça kovuldu bizim takımdan.
Tamamen iş teknik direktörde bitiyor.
Maç içinde oyuncular gülüşüyor falan ciddiyetsizlik var. Selçuk mesela Amrabat'a kesinlike pas vermiyordu Amrabat taa ortasahada top alıyordu kendi başına gitmeye calısıyordu. Bu tarz oyuncuları ileride topla buluşturman lazım. Tek oynadıgı adam var Burak. Bu maçta da sagdan girdiği bir pozisyonda penaltı noktası üzerinde bomboş Sneijder'i görmesine ragmen pas çıkarmadı. Takımda resmen sorun var. Çıkıp bir de yok çok iyi dostuz yok çok iyi bilmemneyiz diye boşa konuşuyorlar. Florya'da ne oluyor ne bitiyor isteyen herkes öğrenebiliyor böyle bir devirde yaşıyoruz.
Şimdi sadece Mancini de değil. Bu işin yönetim ayagı da var. Sen yönetim olarak futbolculara nasıl bir tavır takındın bu da çok önemli. Prim pazarlıgı vs. bunlar öyle unutulmaz.
Çok da fazla konuşmaya gerek yok. Öyle kadro kalitesi falan diyip insanın canını sıkmayın
Kısacası kendi ayagımıza sıktık artık bunun geri dönüşü yeni bir yönetim ile olabilir ancak.
Mesaj Yetkileri