----

Artık elimde bir işim vardı.Günler böyle geçip gidiyordu.Sabah kalk işe git akşam gel yat.Maaşı iyiydi ama başka iş bulamazdım bu paraya da.Uzun bir süre pek bir olay olmadı.

- 30 Aralık 2012 -

İlk demler bu zaman yaşanmaya başladı.Benim hemen yan tarafımda çalışan Murat'ı kasaya terfi ettiler.İlk başta sevindim hak ettiğini düşündüm.Sonradan olay patlak vermeye başladı.Murat kasaya geçmesiyle beraber benim yanıma geldi.Bak dedi her gün 10'a 20'şer lirayı kimse çakmaz fiş kesmeyiz bazılarına günlük 20 lira fazladan cebimize girer dedi.Afalladım zoruma gitti dediği."Milletin malına mı gözünü diktin.Ben yokum kendin ne halt yiyorsan ye " dedim.Kafasını sallayarak gitti.Ulan bir gittiğim yerde de temiz adamlar olsun.Bütün kafam Murat'ın anlattıklarında kaldı başını yakacaktı.

- 31 Aralık 2012 -

Allah razı olsun.Bizi erken çıkartacaklar bugün yılbaşını kutlamaya gidebileceğiz.Akşam saat 6 civarlarında paydos olduk.Bizim bir kaç eski dostu aradım onların ikisi beraber aynı yere davetliymişler.Bana da gel dediler.Ben haber veririm size diyip kapattım.

---

Aradım bizimkileri geleceğimi söyledim.Adresi aldım.Tunalı'da bir ev partisi.Kapıyı çaldım.Bir tane kız açtı kapıyı.Siyah saçlı,yeşil gözlerini var kocaman,üzerinde askılı bir elbise var.Tatlı tatlı gülümsedi yüzüme.O kızı görünce tanımadığım ortam düşüncesi aklımdan çıktı gitti bıraksalar koşarak girecektim içeriye.Girdiğim de kısık sesten bir müzik açıktı.İçeriye girdim topluca bir merhaba dedim.Bizimkilerle tokalaştım hemen yanlarına da bir yere de sıvıştım.