-----

Bir insan bunu nasıl der ? Hiçbir nedeni yokken nasıl hayatını yakar ? Lan ben herşeye yeni başlamıştım işimi elime almıştım,askerden yeni gelmiştim,1-2 yıla kadar da evlenecektim." İnsanlar plan yaparken Tanrı yukardan gülümsermiş."

Polis beni de aldı.İfade vermek için karakola gittik.Kamera kayıtlarını izleyin diyorum ben yapmadım diye yırtınıyorum karakolda kimse dinlemiyor beni.İfademi verdim ben yapmadığımı Murat'ın da başından beri böyle böyle şeyler dediğini bir güzel anlattım.Murat da paraları beraber harcıyorduk o dikkat çekmesin diye kasaya yaklaşmıyordu şeklinde bir ifade vermiş.Suçu yarıya bölecek namussuz.O gece nezarethane de kaldık ikimizde.Yarın önce savcı karşısına oradan da nöbetçi mahkemeye çıkacaktık.

Sabah kalktım nezarethanenin kapılarının açılma sesiyle.Arabalarla adliyeye götürüldük.Savcının karşısına çıktık yanında bizim müdür de vardı savcının.Oğlum dedi,kasadan 17 milyar çalınmış.Size 3 gün süre veriyorum ya paramı verin ya da işlemi başlatacağım.Başka şans seçenek yok tamam abi dedim.3 gün için de 17 milyar...