Antalyaspor kariyerine iyi başlamak istiyordum. Zorlu bir maçta devralmıştım takımı. 2. sırada şampiyonluk için mücadele veren Akhisar Bld. iye mücadeleye çıkacaktık ligin 29. maçında. Puanlar birbirine çok yakındı. playoffla 6 Küme düşme potasıyla 4 puan fark vardı. Taktiğimizi henüz benimsetemediğimiz için çok bir şey beklemiyordum bu maçta. Bizden beklenmeyen seviyede oynasakta, rakibin serbest vuruşlardan 2 kez avladığı maçı 0-2 kaybetmek durumunda kaldık.
Oyuncularıma çok kızamadım. Sadece kalecimizi aynı noktadan aynı köşeye iki kez nasıl gol yiyebildiğini anlamadığım için azarladım. Son 5 maçta önümüzde 7 puan fark vardı. kapanmaz olarak bakıyordum artık bu farka son 5 maçta. ligi en iyi yerde bitirmek için mücadele edecektik bundan sonra.
30. maçımıza çıkarken Pendikspor teknik direktörü Erdal Alpaslan benimle alakalı hiç beklemediğim bir açıklama yaptı. Yönettiğim diğer takımlarda başarısız olduğumu ima etti ve burada da başarısız olacağımı söyledi. Kendisine yakıştıramadığım bu hareketi kınayarak kendisine cevabı sahada vereceğimizi söyledim
Daha çok ortashaa mücadelesi şeklinde geçen maçta Gol yollarında da sıkıntı çeksekte, sahadan son dakikalarda attığımız golle 1-0 galip ayrılıyorduk. Bu galibiyet ile 4 puana indiriyorduk playoff ile puan farkını. Son 4 maçta 4 puan kapatmak için uğraşacaktım ancak önümde yinede çok fazla takım vardı geçmem gereken.
Spoiler: Maç Sonrası Puan Durumu
31. maçımızda ise rakibimiz Samsunspor'du. Rakibimizden üstün oynadığımız maçta 0-1 geriye düştük. Gol yollarında etkili olamayınca ileri ıçta değişiklik yaptık.. bu değişiklik işe yaradı ve 75. dakikada durumu 2-1'e getirdik. Ancak rakibimiz maçı bırakmadı ve defansta yaptığımız bir kademe hatasını iyi değerlendirdi. Galip gelmemiz gereken bir maçtan bu golle birlikte 2-2 beraberlikle ayrılıyorduk.
32. maçta ise rakibimiz İzmir takımı Bucaspor'du. Bucaspor'u istatistiksel olarak her ne kadar ezsekte maçı çok zor kazandık. 35. dakikada serbest vuruştan yediğimiz gol ile 0-1 geriye düşsekte 69. dakikada genç forvetimiz Ayhan Buruk'un attığı 2. gol sayesinde sahadan 2-1 galip ayrıldık. Bu galibiyet bizi Playoff potasına sokmuştu. Sadece 2 puan kalmıştı arada. Bu sene playoff'a kalabilirsek büyük bir başarı yakalamış olacaktık.
Spoiler: Maç Özeti ve Sonrası Puan Durumu