Sayfa 13 / 15 İlkİlk ... 31112131415 SonSon
361 ile 390 arası toplam 448 sonuç

Konu: UFUK E. - El Mi Yaman Bey mi Yaman, Hodri Meydan! - Kocaelispor ( 5. Sezon )

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Eğer Kocaeli'den ayrılırsan sana forma yaparım.
    Bir formayla caydıracağını mı sandınFatih Terim'in bir sözü var '' Galatasaray beni bırakmadıkça, ben Galatasaray'ı bırakmam'' diye. Kocaelispor beni bırakmadıkça ayrılmayı düşünmüyorum.

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Sen Kaan'a aldırma hocam sen burada kal formaları ben yola koyarım birazdan.
    Yokluktan 4 yıldır aynı formayla çıkıyoruz sahaya taraftardan yardım bekliyoruz.

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Bırakma Kocaeli'yi aman...
    Bırakmam hocam, tam gaz devam.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Hatta buyur hocam

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Turkcell Kocaeli'de çekmez Murat.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Turkcell Kocaeli'de çekmez Murat.
    Teknik direktör halleder onu Kaan.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Çok yolunda gitti bence bu sezon herşey.Bu sene daha da güçlenip Avrupa hedef olmalı.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Transfer Planlaması

2016-2017 sezonunun geride kalmasıyla birlikte 2017-2018 sezonunun transfer dönemine başlangıç yapıyoruz. Bu transfer döneminde seçeceğimiz oyuncuları aslında 3-4 ay öncesinden belirleyerek takip ettik. Takımın bu seneki performansı özellikle ikinci yarının sonlarına doğru kırılgan bir yapıya sahip olmasının sebeplerini araştırdım. Yaptığım analizlerde, takımın kırmızı kart yedikten sonra ve birden fazla gol yedikten sonra kırılgan bir yapıya bürünmesi çok canımı sıktı. Belki 9 puan daha fazla çıkarabileceğimiz maçlar oldu ancak kırılgan yapı bizi her zaman zor durumda bıraktı.

Genel olarak iyi top kapan bir ön libero oyuncumzun eksikliğini İbrahim Çoşkun ile doldurmaya çalıştık. Zaman zaman çıkıp gol atsada kritik hatalarıyla puan kaybetmemize sebep oldu. Bununla birlikte transfer sezonunda ön libero transferine yoğunlaşacağız. Ancak adaylara geçmeden önce bu sezonki performansa yönelik ilk 11'imizi paylaşalım.

Onur Kıvrak:
    Transfer edebilmek için 5-6 ayımızı harcadığımız ve en sonunda renklerimize kattığımız kalecimiz. Takımın en pahalı ve en iyi oyuncuların başında geliyor. Bu sezon mükemmel bir performans sergilemedi ancak mükemmel bir gol atarak tarihe geçti.

Koray Arslan: PTT Birinci Lig'in ikinci yarısında performansından memnun kalmadığım için kiralık vermiştim kendisini. Süper Lig'e çıktıktan sonra alternatif olarak kadroda dursun diye göndermemiştim ancak hiöyle bir performans gösterdi ki bu sezon, ben dahil hiç kimse bu kadar iyi oynamasını beklemiyordu. 33 yaşına gelmiş ve fiziksel özellikleri düşüşe geçmişti ancak o performansıyla profilini geride bıraktı.

Koray Günter: Herkesin yakından tanıdığı, potansiyelli bir stoper. Bu sezon takımın iyi oyuncuları arasındaydı. Kornerden attığı kafa golleriyle ve defans oyuncularıyla uyumuyla taraftarın gözüne girdi. Hem Kocaelispor'un hemde Milli Takımın en iyi oyuncularından biri olacağını düşünüyorum.

Viera: Aslında son üç sezon çok iyi performans sergilemesine rağmen serbest kalmış, milli takım tecrübesi olan bir oyuncu Viera. Sürpriz bi şekilde transfer piyasasında serbest kalmış ve 5 ay boyunca hiç bir takımın gözüne girememiş. Devre arasında onunla ilgilendik ve hiç bir şüphe duymaksızın kadromuza kattık. Ancak attığı gollerle ve defanstaki güvenli oyunuyla takımın değişmezlerinden biri oldu.

Erdin Demir: Sürpriz bir şekilde takıma geldi ve daha ilk maçında 8.90'lık bir oranla mükemmel bir başlangıç yaptı. Sezon sonuna kadar çizgisini hiç bozmadı ve sol beki Nurettin'ten kaptı.

Dario Asencio: Takımın bu sezonki en iyi transferlerinden bir tanesi. Aynı zamanda takımın en skoreri ve asist kralı. Duran topun başına geçtiğinde en çok gol attıran ve atan isim. Aslında onun hakkında çok fazla bir şey yazmaya gerek yok. Bu sezon aldığımın çoğu puanın arkasında o vardı. Takımızın Ceyhun'dan sonraki 10 numarası.

Sébastian Bénitez: Ön libero için aldık ancak o defansif oyun kurucu rolünde öyle bağdaştı ki onu mecburen öne çekmek zorunda kaldık. Asencio gibi oda bu sezon çok iyi bir sezon geçirdi ve 6 gol attı. Gelecekteki değişilmez ortasahamızdan biri olacak.

Issiar Dia: Devre arası takıma katıldı ve 30 yaşına gelmesine rağmen ligde 4 gol atarak bize çok yardımcı oldu. Hızıyla rakip defans oyuncularına zor anlar yaşatan Dia, bu sezon ilk 11'e yazılacak ilk isimlerden biri.

Alper Çek: Aslında onun hakkında yazılacak çok şey var. Kocaelispor'un başına ilk geçtiğimde oyunun otomatik olarak çıkardığı regenlerden bir tanesiydi. Mevcut profiliyle amatör ligde mücadele eden takımlarda oynamaya müsaitti. Ancak bir gözlemcinin tavsiyesi ile aldığım ve 12 golle beni oldukça şaşırtan bir performans sergiledi. Fakat ikinci ligde çok fazla forma şansı vermedim ve bundan oldukça pişmanlık duydum. PTT Birinci Lig ve Süper Lig'de çok iyi bir performans sergileyen Alper, aynı zamanda mükemmel bir gelişim kaydetti.

İbrahim Yardım: Geleceğin Nihat Kahveci'si diyebiliriz bu çocuğa. Şutları güçlü, hızı ve kuvetti yerinde bir santrafor. Ondan çok umutluyum ve bu sezon gerçekten çok iyi şeyler yapacak.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Hatta buyur hocam

Emeğine sağlık, çok güzel olmuş. Bunları oyuna attıktan sonra konuda da paylaşacağım. Teşekkür ederim.

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Çok yolunda gitti bence bu sezon herşey.Bu sene daha da güçlenip Avrupa hedef olmalı.
    Bu sezon Avrupa'ya garanti bir şekilde gitmek istiyorum, bununla birlikte Türkiye Kupası içinde alternatifli bir kadro kurmak istiyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Ön Libero Adayları

Transferde öncelik vereceğimiz olan mevkiyi ön libero olarak belirlemiştik. Yaklaşık 3-4 aydır Dünya'nın çeşitli ülkelerinden ön libero oyuncularını transfer listemize aldık ve bunlardan birini transfer edeceğiz. Yaklaşık 15 tane ön libero içerisinden bize hem maddi hemde oyun tipi olarak bize uymayan oyuncuları eledik ve 4 adet oyuncu kaldı.

Tomas Rincon - Emmanuel Frimpong - Yiğit İncedemir - Fernando Gago

Sizce hangi futbolcu bu sezon Kocaelispor forması giyecek?

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

İçime doğdu 'Emmanuel Frimpong'

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    Umarım içine doğan olur. Dört oyuncuyla görüşmelerimizi sürdürüyoruz.

Ben de aynı fikirdeyim. Frimpong benim oyunda iyi katkı yapmıştı. İnşallah o olur.

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Bence Rincon gelir hocam

Nesil
    2012

Bende rincon diyorum hadi hayırlısı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yiğit gelir anca
    İyi yerde bitirmişiz ligi.Ceyhun'uda artık yedekler menajer falan yap

Nesil
    2013
    Yer
    tekirdağ

rincon gelir bence ceyhun kaptana birşeyler yap

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
    Bence Rincon gelir hocam
    Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Bende rincon diyorum hadi hayırlısı
    Gago gelir tahmininde kimse bulunmamış O gelirse herkes ters köşe olacak sanırım

Quote Originally Posted by LifeYourself View Post
    Yiğit gelir anca
    İyi yerde bitirmişiz ligi.Ceyhun'uda artık yedekler menajer falan yap
    Dünya çapındaki oyuncuların arasında Yiğit'in resmi sırıtıyor

Quote Originally Posted by Tsubasa_Oozara View Post
    rincon gelir bence ceyhun kaptana birşeyler yap
    Ceyhun'u sahipsiz bırakmayacağız, teknik ekibe almayı düşünüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Tomas Rincon İmzayı Attı!

Aslında ilk hedefimiz Frimpong'tu. Ancak Frimpong'un yüksek maaş istemesinden ve sezon sonu sözleşmesinin bitmesinden dolayı rotamızı Rincon'a çevirdik ve haftalık 17.000 Euro'ya el sıkıştık.

Frimpong şuan Hull City'nin yedekleri arasında bulunuyor ve fazla forma şansı bulamadığı için gelişimini tamamlayamamış maalesef.

Nesil
    2013
    Yer
    tekirdağ

adamım gelmiş rincona iyi bak severim onu

Nesil
    2012

Rincon'un gelmesi çok iyi olmuş ve ben doğru tahminde bulundum

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Rincon gayet iyi olmuş.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

adamım gelmiş rincona iyi bak severim onu
    Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Rincon'un gelmesi çok iyi olmuş ve ben doğru tahminde bulundum
    Tahminleriniz doğru çıktı. Rincon'u bende severim, Kocaeli'nin Mascherano'su olacak.

Quote Originally Posted by Unsal123 View Post
    Rincon gayet iyi olmuş.
    Bencede iyi oldu.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Kaptan Yuvaya Döndü!

Takımımızın efsane ismi ve eski kaptanımız Ceyhun Eriş, futbolu bırakmasının ardından kulübümüzde yedek takımın menajerliğini yapmak için bizimle el sıkıştı. Kendisiyle 4 yıllık sözleşme imzaladık. Antrenörlüğünü yaparken, lisans içinde başvuruda bulunacak ve mevcut profiliyle yedeklerin kondüsyonunu dengede tutacağını düşünüyorum.

Hazırlık maçlarını ve kampı değerlendiren Ceyhun: '' Geçen yıl ligi çok iyi yerde bitirdik, çok kaliteli oyuncularımız var. Bu sene üzerimize koyup Avrupa'ya gitmeyi hedefliyoruz, bunu yapabilecek güce sahibiz. Gerek teknik ekibimiz, gerek futbolcularımız takımın başarısı için canla başla çalışıyorlar. Bunu takıma aşılamadığımız için çok mutluyuz. '' şeklinde konuştu. Öte yandan hazırlık maçlarının çok iyi geçtiğini söyleyen Ceyhun '' Takımın hırsı ve istediği hazırlık maçlarında net bir şekilde belli oluyor. Lige çok iyi şekilde konsanstre oluyoruz, ligin yanında bu yıl kupada da varlığımızı göstereceğiz. '' açıklamasından sonra genç ve gurbetçi futbolcularla ilgilendiklerini, transfer sezonu kapanmadan takıma bir kaç takviye yapabileceklerini söyledi.

Krasnodar Maçı müthiş !

Nesil
    2013
    Yer
    tekirdağ

hazırlık maçların iyi geçmiş

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Emektar kaptanı kulüpte işe almışız

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Her ne kadar profil olaak iyi olmasalar da bu tarz işler hoşuma gidiyor hayırlı olsun ceyhun (:

Hazırlık maçları ıyı aynısı insallah ligtede olur

28. Default

Hazırlık maçları güzel geçmiş. Bakalım ligde neler yapacağız.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by richard castle View Post
    Krasnodar Maçı müthiş !
    hazırlık maçların iyi geçmiş
    Hazırlık kampı harika geçti gerçekten. Krasnador'u 4-0 yenmenin yanında kardeş kulübümüz Körfez'i de 9-1 yendik.

Emektar kaptanı kulüpte işe almışız
    Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Her ne kadar profil olaak iyi olmasalar da bu tarz işler hoşuma gidiyor hayırlı olsun ceyhun (:
    Profili iyi olduğu takımdan emekli olanları personel kadrosuna katmıyorum. Ancak Ceyhun kaptan için biraz duygusal davrandık ve yedeklerin başına geçirdik.

Quote Originally Posted by taktikteknik16 View Post
    Hazırlık maçları güzel geçmiş. Bakalım ligde neler yapacağız.
    Quote Originally Posted by Azogazo35 View Post
    Hazırlık maçları ıyı aynısı insallah ligtede olur
    Umarım iyi bir giriş yaparız.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Transfer Sezonunun Sonu

Beşiktaş'ta ki sözleşmesi bittiği için devre arası sözleşme imzaladığımız Ersan Kılavuz'da kadromuza katıldı. AMC pozisyonunda oynamasına rağmen ben MC olarak düşünüyorum.

Son olarak, Brondby'de forma giyen ve Türk statüsünde olan gurbetçi futbolcu Riza Durmisi'nin kulübü ile 350.000 Euro'ya anlaştık. Profili oldukça iyi olmasına rağmen sol tarafın tamamında oynayabiliyor.

Bu oyuncuların dışında sezon sonu sözleşmesi biten bir kaç futbolcuylada anlaşmıştık. Ancak hem kadromuzda yerin olmamasından dolayı hemde genç olmalarından dolayı tecrübe kazanmaları açısından kiralık gönderdim. Tolgahan Çiçek, Umut Bozok, Selman Sevinç, Muhammet Karpuz kiralık gönderildi.

Last edited by William Rookwood : 29.Ocak.2014 at 21:13

Sayfa 13 / 15 İlkİlk ... 31112131415 SonSon

Mesaj Yetkileri