1 ile 30 arası toplam 77 sonuç

Konu: Beşiktaş

Hybrid View

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by Eagle_Eye
    Gercekci olsun arkada$ oyun artik , 2 senedir BJK Avrupa Klasmaninda en ba$arili Türk takimi olarak Siralamalarda GS 'yi de sollami$tir taninmi$lik olarak yani Kulüp Itibari olarak : Kitasal itibarini almalidir. Muhammed Demirci'ydi sanirim gencecik bi Sergen'imiz var onunda oyuna aktarilmasi gerekir, Brezilya'da 13 ya$indakilerde oyunda ise 11 ya$indaki Muhammed'de oyuna aktarilmali.. Bu Belediye'nin izin vermedigi Stad geni$letmeleri düzeltilmeli , Riza $en , Kenen Özer, Emre (soyadini unuttum) 88 numarali oyuncu , bu tür gencler eklenmeli.. En önemlisi Altyapi olarak en zayif takim olarak gözüküyor Reel hayatta GS belki cok iyi i$ler cikartiyor olabilir bu konuda ama , BJK'nin hem reelde hemde oyundaki Altyapi Antrenman Sahalari vb. $eyleri digerlerine göre kat kat daha iyi

Oyuncularin rakip takima gecmeleri hususuna da dikkat edilmeli , kezâ bir oyuncu zihinsel olarak zayif biriyse, rakip takima gidebilecek kadar beynen bitiktir.. bilmem anlatabildim mi ? Neyse

Taraftarin takima etkisi ben iddia ediyorum Dünya'da bizim gibi taraftari olan 1 takim yoktur herhalde en fanatikleri River, Boca ve BJK'dir diye dü$Ünüyorum taraftarin takima moral a$ilamasi ele alinmali ve de eski CM & FM versiyonlarinda sürekli ingiliz taraftarlarin tezahüratlari söz konusuydu neden Türk Taraftarlarin sesleri alinmasin ? cok ho$ olur..
    Beşiktaş'ın kıtasal itibarı nasıl artsın?
    2 yıldır ilk üçün çıktığı 5 vasat takımın yer aldığı grupta elendi
    akıl var mantık var

Quote Originally Posted by Del Piero_10
    Beşiktaş'ın kıtasal itibarı nasıl artsın?
    2 yıldır ilk üçün çıktığı 5 vasat takımın yer aldığı grupta elendi
    akıl var mantık var
    Avrupa öyle demio ama belge var şu an avrupada en iyi türk takımıyız

Quote Originally Posted by FMkolik

evt sana katılıyorum arkadaşım şimdi avrupanın en iyi Türk takımı Beşiktaştır kimse inkar edemez

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by FMkolik
    Fenerbahçe IFFHS Ağustos ayı değerlendirmesinde, Beşiktaş ve Galatasaray'ı
    geride bırakarak 12 basamak birden yükseldi ve 162 puanla 42. sırada yer
    aldı.

Bu arada bu yıllıkmış, ben de 5 yıllık zannettim

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ABOOO
    Fenerbahçe IFFHS Ağustos ayı değerlendirmesinde, Beşiktaş ve Galatasaray'ı
    geride bırakarak 12 basamak birden yükseldi ve 162 puanla 42. sırada yer
    aldı.

Bu arada bu yıllıkmış, ben de 5 yıllık zannettim
    Bu siralama yillik, ayrica Agustos ayinin siralamasi cok buyuk suprizlere yol acabilen bir siralama (IFFHS web sitesinde de Agustos ayinin cok buyuk suprizlere yol acabildigi yazili.) Bu suprizlerin nedeni de Inter Toto, UEFA Kupasi on eleme ve SL on eleme maclarinin oynandigi sirada bu maclari oynamayan takimlarin yerinde saymasindan dolayi ortaya cikiyor. Ayrica Copa Libertadores, Copa Sudamericana, Brezilya ligi maclari da Agustos ayi icinde devam ettigi icin ozellikle Gunay Amerika takimlarinin Agustos ayinda buyuk yukselis gosterdigini gozlemlemek mumkun.

Mesaj Yetkileri