Originally Posted by
Eagle_Eye
Gercekci olsun arkada$ oyun artik , 2 senedir BJK Avrupa Klasmaninda en ba$arili Türk takimi olarak Siralamalarda GS 'yi de sollami$tir taninmi$lik olarak yani Kulüp Itibari olarak : Kitasal itibarini almalidir. Muhammed Demirci'ydi sanirim gencecik bi Sergen'imiz var onunda oyuna aktarilmasi gerekir, Brezilya'da 13 ya$indakilerde oyunda ise 11 ya$indaki Muhammed'de oyuna aktarilmali.. Bu Belediye'nin izin vermedigi Stad geni$letmeleri düzeltilmeli , Riza $en , Kenen Özer, Emre (soyadini unuttum) 88 numarali oyuncu , bu tür gencler eklenmeli.. En önemlisi Altyapi olarak en zayif takim olarak gözüküyor Reel hayatta GS belki cok iyi i$ler cikartiyor olabilir bu konuda ama , BJK'nin hem reelde hemde oyundaki Altyapi Antrenman Sahalari vb. $eyleri digerlerine göre kat kat daha iyi
Oyuncularin rakip takima gecmeleri hususuna da dikkat edilmeli , kezâ bir oyuncu zihinsel olarak zayif biriyse, rakip takima gidebilecek kadar beynen bitiktir.. bilmem anlatabildim mi ? Neyse
Taraftarin takima etkisi ben iddia ediyorum Dünya'da bizim gibi taraftari olan 1 takim yoktur herhalde en fanatikleri River, Boca ve BJK'dir diye dü$Ünüyorum taraftarin takima moral a$ilamasi ele alinmali ve de eski CM & FM versiyonlarinda sürekli ingiliz taraftarlarin tezahüratlari söz konusuydu neden Türk Taraftarlarin sesleri alinmasin ? cok ho$ olur..