Originally Posted by
WesleyGorkem
Real Madrid kariyeri yapmıştım bu seride şuan kariyerini takip ediyorum , iyi gidiyor maçlar.
Mesela Ronaldo'yu suanda Kanat Oyuncusu olarak oynatıyorum kendi taktiğime göre fakat ilk sezon İçe Kat Eden olarak oynatıyordum 35'den fazla gol atmıstı fakat Kanat Oyuncusu olarak o kadar verim alamadım.Varane'yi satmana üzüldüm çünkü yanına Balanta'yı aldım iyi 2'li olduklarını düşünüyorum.
Isco inanılmaz bi oyuncu yılda 25 asist'den fazlasını yapıyor 10 golden fazlasını atıyor yani takımın 30-35 golünü üstleniyor diyebiliriz.
Benzema'yı satmıssın ve inanılmaz bi fiyata gitmiş ben hiç verim alamadım , utanıyorum söylemeye ama 8MN'ye satmıstım.
Şuan 2.sezondayım 220MN vermediler beni sevmiyorlar zaten

Genç oyunculara yogunlastım , alt yapıyı geliştiriyorum.Tesisleri 1 adım daha geliştirdim (alt yapı) , İspanya'daki gençlere yoğunlaştım.İnşallah kariyerin uzun olur.
Teşekkür ederim yorumların ve dileklerin için.
Benzema'dan aslında geçen sezon 21 gol 17 asistlik performans almıştım fakat düşünmüyordum listeye koyduğumda chelsea güzel teklif yaptı. 

Originally Posted by
richard castle
Transfer bütçesi mükemmel

transferler geliyor. 

Originally Posted by
benzema35
Oha diyorum 220 milyon Euro mu yazıyor ben mi yanlış okudum 
doğru okudun. 
Fikstür;

Barcelona galibiyeti sonrası, Psg'ye karşı yedek kadroyla çıktık sonucu ağır oldu.
grup aşamasını biraz riske attık ama gruptan çıkmasını bildik.
Bunun dışında Getafe mağlubiyeti liderliği kaptırmamıza sebep oldu.
Bitime 8 ay kala, 3 yıl daha sözleşmemizi uzattık; yıllık 6.000.000€
Puan Durumu ilk 4;
Malaga'nın düşüşe geçeceğini umuyorum ikinci devre. Yarış yine Barcelona ile geçecek. 1 puanlık fark birşey değil fakat performansımız daha yüksek seviyelerde olmalı.
Şampiyonlar Ligi Puan Durumu ve 2.Tur Rakip;
Anderlecht
Transfer Listemiz;
Javi Martinez - Bayern Münih
Mats Hummels - Dortmund
David Alaba - Bayern Münih
Arturo Vidal - Juventus
Bastian Schweinsteiger - Bayern Münih
Eden Hazard - Chelsea
Luis Suarez - Liverpool
Marco Reus - Dortmund
Radamel Falcao - Monaco