Ligin ikinci bölümüne başlarken ufaktan sistemimizi değiştiriyorduk. İlk bölümde pek etkili olmamıştı oyun anlayışımız artık anlayışımız kontra olmalıydı. Bu takım hücum yapamıyordu eldeki oyuncular imkan vermiyordu iyi oynasak bile rakip ileriye vurduğu dan dun top bile bizim için risk teşkil ediyordu savunma hattımız hem yavaş hem mental olarak kötüydü bir de kalede ki şahsı düşünürsek.. Neyse sistemi değiştirdik ama pek alışık değildi takım zaten bu sezon için pek ümitli değildik ayağımzı alışıyordu. Takımın uyumunu oturtuyor sistemimizi kuruyorduk.
Rakip yine Hakaydı bu sefer Arto Tolsa Arenadaydık. Maça oldukça da iyi başlamıştık ama ne varki rakip Hakaydı buldukları hatta bulamadıkları pozisyon ile bizi yine mağlup etmişlerdi. Ardından müthiş (!) deplasman formumuz bizi ligin diplerine itmeye çalışsa da evimizde iyiydik.
Spoiler: Fikstür
Spoiler: Puan Durumu
Golcülerim beni zaman zaman çıldırtıyordu bir türlü verim alamıyordum. Sadece forvet hattında değildi sorun tüm mevkiilerde sıkıntımız vardı. Devre arası gelirken kadromuzda 30 üstünde futbolu vardı. Sözleşmesi sona erecek oyunculardan belki kaparız düşüncesi ile kullanmadığımız ve oynamadığı için gerek takımda oynamak istiyorum diyerek huzursuzluk yaratıyorlar gerekse takım uyumunun artmasında sorun teşkil edenlerle yollarımızı ayırıyorduk.
Spoiler: Gidenler
Spoiler: Maaş Artımı
Maaş olarak 100 bin üzerinde içerdeydik ki bu bizim sene başı verilen bütçe kadar demekti. Birçok oyuncu ile yolları ayırıp kadromuzu daralttıktan sonra yönetimden ricada bulunduk sağolsun bizi kırmayıp maaş artımı yaptılar ve açığı kapattık hemen akabinde kiralık oalrak kadromuzda yer alan genç kaleciye sözleşme önermiştik. Lakin tercihi biz olmadık. Eski klübü ile sözleşmesini 1 yıl daha uzattığı mesajı faxlanmıştı klübümüze
Spoiler: Fax
Bu üzücü haberlerle beraber tek tesellimiz karomuzda yer alan sözleşmesi bitecek oyuncularla sözleşme yenilemek olmuştu. Sezon başı sözleşme uzatmaya yanaşmamışlardı. ve son olarak kaleci için ayırdığımız bütçe ile bir sağ kanat aldık. Savunmadan ileri uca kadar sağ kanadı komple kullanabilen ve genç bir oyuncu
Spoiler: Sözleşme Yenileme
Spoiler: Yosef Chavez