1 ile 30 arası toplam 702 sonuç

Konu: 11 Yıllık Hakimiyeti Yıkmaya Geldik - Bir Menajer Hikayesi - Sezon 2023 / 2024

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Sezon sonunda Süperlig'i incelediğimde ise ilginç bir tablo karşıma çıkmıştı. Beşiktaş 19 puan farkla şampiyon olmuş, Trabzonspor ise küme düşüyordu 26 puan ve -32 averajla.
    Spoiler: 2019 / 2020 Süper Lig Puan Durumu 

Gelecek sezon zorlu bir rakip daha olacaktı anlayacağımız. Yeni sezonda her noktaya takviye yapmam gerekecekti. Ancak yönetim maddi durumlar kötüye gidince geçen sezon 2.1M olan maaş bütçesini 1.9M'a çekmişti. Artık yapacak bir şeyimiz yok maaş bütçesini aşmak zorunda kalacaktık. Geçen sezon aldığımız maaş için kesinlikle şampiyon olmamızı istiyorlardı. Bu riski almaya gerek görmedim ve sadece 1.9M € ile yetinmeye karar verdim.
    Spoiler: Finansal Rapor ve Bütçe Teklifi 

Yine de bu sıkışık durumda takımı güçlendireceğini düşündüğüm yaklaşık 20 kişilik bir liste ayarladık. Bu listeden 8 oyuncu ile sezon öncesi kampımız başlamadan anlaştık.(bu 8 oyuncudan 4ü normal sezon içinde anlaştığımız ve transfer ettiğimiz oyunculardı.) Sezon başlayana kadar transfer ettiğimiz diğer oyuncularla birlikte toplamda 11 oyuncu katmıştık kadromuza. Gelen Oyuncuları bir nebze olsa da dengelemek için 15 oyuncumuzla da 4'ü kiralık olmak üzere yollarımızı ayırdık.

Spoiler: Gelen Oyuncular 

Last edited by trinitrotloen : 31.Ocak.2014 at 09:59

Mesaj Yetkileri