Lig normalde bitmişti ama bizim için yeni başlıyordu. İlk sezon öncesi Haka'nın üstünlüğünü çoktan kabul etmiş ilk seneyi kadronun ve taktiğin uyum sağlamasına adamıştık. Hem ben Fince öğrenecektim hem ligi tanıyacaktım. Planlarımızı yapmıştık ve herşey kontrol altında gidiyordu. Gelecek sezon için taktiğimizi ve eksik bölgelerimizi belirlemiştik. Tek sorun halen sözleşme yenilememiş olmamdı. Sözleşme bitimime nerdeyse 1 ay kalmıştı ama yönetim gelecek sezon planlarını bana soruyordu. Anlıyordum ki yakında yeni bir sözleşme teklifi gelecekti. Takımın 1 ay sonra top başı yapmasını istemiştim. Ligin başlamasına nerdeyse 6 ay vardı ama ben oyunculara 1 ay tatil vermiştim. Aralıkta yani 5 ay kala top başı yapacaktık.

(Bikaç gün sonra)

Tahmin ettiğim gibi yeni sözleşme önermişlrdi. Biraz nazlanarak maaş artımı istedim kırmadılar böylece KooTeePee takımı ile nikah tazeledik.
Spoiler: Sözleşme Yenileme 

Başkanın güvenini kazanmış olacağım ki klübe para akıtmaya başladı. Tabi karşılığı da olacaktı onun güvneini boşa çıkarmamam gerekiyordu. Takımı üst sıralara oynatacağıma söz vermiştim
Spoiler: Başkandan Jest 

Spoiler: Beklentiler 

Oppa kâr yapmışız
Spoiler: Klüpten Haberler 

Haka seninle 1-2 yıl sorna görüşeceğiz diyerek reddettik maçı
Spoiler: Hazırlık maçı Teklifi