Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 35 arası toplam 35 sonuç

Konu: 88 Yıllık Tarihinde Kupa Kazanamayan Bir Takım ! | Metalist Kharkiv - 1. Sezon |

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Ukrayna Premier Lig Heyecanı Başladı !

1. Hafta

2. Hafta

3. Hafta

4. Hafta

5. Hafta

6. Hafta

Puan Durumu

Lige fena başlamadık. Defansta fazla açık verdiğimiz için 2. haftadan itibaren merkezi orta sahalardan bir tanesini defansif orta sahaya çektim ve defans çizgisini de normale getirdim.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Lige 3 aylık ara verildi. Bu sürede sistemi değiştirmeye karar verdim. İleri 4 lü yabancı olduğu için sınırlama belimizi büküyor. 4-5-1 e dönerek ilerdeki 1 yabancıyı kalede kullanmayı dşünüyorum. Ayrıca yerli ve genç oyuncularla anlaşma sağlayarak kadrodaki yaşlı oyuncuları göndermeyi planlıyorum...
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Devre arası transfer döneminde kadromuza 4 oyuncu katarken 5 oyuncu ile yollarımızı ayırdık.

Kyrylo Kovalchuk

Ivan Bobko

Yann Sommer

Manoel

Transfer Özeti

TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Default Metalist Kaçan Şanslara Yanıyor !

19. Hafta

İkinci yarıya iyi bir başlangıç için elimizde muhteşem bir fırsat vardı. Fakat galibiyeti alamayarak o şansı geri teptik...

20. Hafta

21. Hafta

" Adalet " futbolda nedir bilmiyorum ama ne olmadığını biliyorum...

22. Hafta

23. Hafta

Bu kadar beceriksiz oyuncu topluluğu ile daha önce karşılaşmadım. Topu kalenin önüne kadar getiriyoruz fakat dağlara taşlara vuruyoruz. Yediğimiz saçma sapan gollerle de mağlup oluyoruz.

24. Hafta

Dikkat ederseniz rahat galibiyet aldığımız maçlarda bile kaleyi bulan şut sayımız rezil durumda. Yine çok değerli 2 puan bıraktık.

Puan Durumu

Gerçekten çok yazık ettik kendimize. Shakhtar uzun bir aradan sonra puanlar kaybetmişti. Farkı 6 puana kadar indirecek şansımız varken fark açıldı ve 2. liğimiz de riske girdi...
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Kariyerin ilgi görmemesi sebebiyle kapatma kararı aldım. Takip eden ve yorumlarını esirgemeyen herkese teşekkürler.
    TariboWest

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri