Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce kariyer hangi yıl aralığında hangi ülkede son bulur ?

Voters
30. You may not vote on this poll
  • 2030-35 arası İtalya'da bir yerde

2 6.67%
  • 2035-40 arası Türkiye'de bir yerde

14 46.67%
  • 2035-40 arası İngiltere'de bir yerde

8 26.67%
  • 2030-35 arası Almanya'da bir yerde

4 13.33%
  • 2035-40 arası İspanya'da bir yerde

2 6.67%
1 ile 30 arası toplam 902 sonuç

Konu: Yaralı Dortmund Avrupa Ligi Şampiyonluğu Peşinde / 2017

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Halil üstat tebrikler. Dünya kupasını pisipisine kaçırmışız aslında. Fas'ın şansına fas ile denk takımlar gelmiş. onu zorlayacak takımlar değil. Tabi grubunu bilmiyorum.

Milli takımla muhtemelen ciddi sakatlıklar olmaz ise Euro'16 senindir. Kayseri için Avrupa Liginde sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum gruplarda. İlerisi için biraz ŞL'den gelecek takımlara bağlı...

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by trinitrotloen View Post
    Halil üstat tebrikler. Dünya kupasını pisipisine kaçırmışız aslında. Fas'ın şansına fas ile denk takımlar gelmiş. onu zorlayacak takımlar değil. Tabi grubunu bilmiyorum.

Milli takımla muhtemelen ciddi sakatlıklar olmaz ise Euro'16 senindir. Kayseri için Avrupa Liginde sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum gruplarda. İlerisi için biraz ŞL'den gelecek takımlara bağlı...
    Euro 2016 herşey olabilir şu elemeleri hayırlısıyla bir atlatalımda Milli takım sakatlıkları maalesef çok sıkıntı oluyor oradan biraz şanssızım

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Arda'dan ciddi anlamda verim alamıyorum bu maçta son kez ilk 11'de şans verdim onun yerine Makedonya maçında Gökhan Töre'yi çekip sağ kanat'a Kazım'ı çektik Dünya Kupasondaki futbolumuzu aynen oynadık

Spoiler: İlk 11'ler 

Spoiler: İstatistikler 

Mesaj Yetkileri