Diego Costa ilk yarı net fırsatları değerlendiremedi Atletico maçı koparabilirdi Messi 2. yarı oyuna girecektir işler zorlaşır 2. yarı ama Atletico puanı bırakmaz bence.
Diego Costa ilk yarı net fırsatları değerlendiremedi Atletico maçı koparabilirdi Messi 2. yarı oyuna girecektir işler zorlaşır 2. yarı ama Atletico puanı bırakmaz bence.
atletico kok sokturdu barcaya, messi eskisi gibi degildi. barca taraftari uzun bi zaman sonra tirnak yemistir bu mactareale karsi bile daha rahat maclar cikartmislardi.
barça denen takım futbol falan oynamıyor bildiğin şovmen hepsi. her pozisyonda yerde yatıyorlar hele bi tane jöleli var hep hakemin yanında bi nefes var arkadaş. Arda çok iyi oynadı hiç beklemiyordum böyle perfonmans kaçırdığı pozisyon gol olsaydı ne güzel olurdu be.
Arda'nın volesi gol olsa efsane olurdu harbiden.Maçın basında getirdigi topta harikaydı.
Arda ile Messi maçtan sonra formalarını değişmişler vay be.
Arda sahanın en iyisiydi bana göre.Madrid inanılmaz mücadele ediyor oyuncuların hepsi savaşıyor şampiyonluğu sonuna kadar hakediyor bana göre ama bu hafta Real Madrid'e yaradı.Puan farkı 3 e iner.
ilk yari atletico resmen otobusu cekti kale onune 2. yari iyiydiler , ama sunuda solemeliyim ki atleticonun defansi world class. cok iyi konsantire oluyorlar , muthis organizasyonlar , disiplin harika gobegi aninda cok iyi kapatiyorlar muthisler dunyada su an 1 numara bana gore savunma hatlari.
Aynen Arif müthiş bir savunmaya sahipler.Artık bu ligin 2 büyüğü olmadığını gösterdiler bugünkü sonuçla da.Real ve Barça zor yener artık Atletico'yu.Real'e yaradı bu beraberlik fark 3'e iner yarın.Kıyasıya bir lig bekliyor bizleri geçen sezon Atletico yine 2. giderken son haftalardaki düşük performansları nedeniyle 3. bitirmişlerdi sezonu ancak bu sezon o kadar kolay pes edeceklerini zannetmiyorum.
Maçtan sonra şakalaşmışlar.Arda ne dedi acaba.
![]()
Messi dün niye Messi olduğunu göstermiş tekrar
Neymar'ın umarım çok önemli bir şeyi yoktur.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Neymar'ın bonservis (57 milyon değil 95 milyon) skandalı Barcelona'yı salladı. Başkan Sandro Rosell büyük ihtimalle istifa ediyor.
Bülent Timurlenk / Twitter
Neymar transferindeki yolsuzluktan ötürü Barcelona başkanının istifa ettiği söyleniyor. Prestij açısından çok büyük darbe olur Barça'ya eğer doğruluk payı var ise.
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/f...istifasi_.html
Doğruluk payı var, az önce istifa etti kendileri.![]()
Kendini aklayana kadar görevden ayrılmış.
40 milyon euronun nereye gittiğini açıklayamıyormuş bir türlü kendisi.
onurlu adammis vesselam bizim ulkemizdeki bazi baskanlar gibi degilmis gormus olduk.
57'e değil de,95 gerçekleştirmesi nasıl yolsuzluk oluyor yahu? Yolsuzluk yetkilerini kötüye kullanarak kendine menfaat sağlayınca olmuyor mu? Rossel'in menfaati neymiş burada,onu anlayamadım.
So what?
Saike
Neymar 95 milyon , Bale 100 milyon para çok diye etmeyecek adamlara 2 katı para veriyorlar .
A.Madrid biraz daha güçlense de şunları indirse keşke zirveden .
Arda 2 gol atmış Rayo'ya helal Arda.
Philip Senderos Valencia'ya gitti, bunun üzerine Ricardo Costa için Beşiktaş haberleri çıkmaya başladı.
banega newels old boysa gitmis, canales de sociedada verilmis valenciada.
diego da amadrid de yeniden, kiralanmis.
Diego tekrar atletico madridde.
Barcelona an itibari ile Valencia'ya Nou Camp'ta 2-3 yenildi. Atletico'ya liderlik şansı..
Güreşen Boğa ülkesini buldu herhalde.
Amrabat Malaga'da etkili olacak gibi duruyor.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
La Liga'nın yeni lideri Atletico Madrid !!
Diego'da golle döndü Madrid'e.
Screw you guys, I'm goin' home
birtek banami geliyor bilmiyorum ama atletico madrid son 1-2 aydir itici futbol oynuyor sirf defans kontra ataga dayali futbol.