Baştan sonra üstün oynayan taraf bizdik. Sezonun ilk yarısında elimizden kaçırdığımız rakibimizi kendi sahamızda boyun eğdirmeyi başarmıştık.
Maça iyi ve istekli başladık. İlk yarıda istediğimiz oyunu ortaya koyup soyunma odasına önde gittik.İkinci yarıda hesapta olmayan sakatlıklarla 2 oyuncumuzu uzun süreli sakatlıklarla sezon sonuna kadar kaybettik.Aldığım 3 puan kursağımda kaldı diyebilirim.
Şampiyonluğu alacağımız 3 puanla 2 hafta önceden garantileyecektik.İşler eksik kadroya rağmen rayında gitti.Fakat son dakikada rakibin köşe bayrağının ordan rastgele açtığı orta komik bir şekilde gol olunca şampiyonluk turunu ertelemek zorunda kaldık.
Ne denir bilmiyorum.Kusursuz bir futbol ortaya koyduk.Haemhouts'un 4 gol 1 asist ile adeta göz kamaştırdığı bir maçtı.Artık diyeceğimiz tek şey Eredivise ve bu sezonki şampiyonluk hayırlı olsun
Açıkçası son maç pekte önemli değildi.Şampiyonluğu garantilediğimiz için bazı oyuncuları dinlendirip sezon boyunca şans vermediğim oyuncuları oynattım.En azından yenilmediler