1 ile 30 arası toplam 73 sonuç

Konu: Football Manager 2014 İndirim Haberleri - İlk Mesaj Sürekli Güncellenmektedir

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

TTNet'e üye değilseniz kredi kartınızla alışveriş yapabiliyosunuz, tek çekim oluyor sadece ve oyun 41TL'ya denk geliyor. Aşağıdaki linkten TC Kimlik No'yla veya onsuz kayıt olabilirsiniz, TTNet üyesi olmanıza gerek yok.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    TTNet'e üye değilseniz kredi kartınızla alışveriş yapabiliyosunuz, tek çekim oluyor sadece ve oyun 41TL'ya denk geliyor. Aşağıdaki linkten TC Kimlik No'yla veya onsuz kayıt olabilirsiniz, TTNet üyesi olmanıza gerek yok.
    Ücretsiz üye olun yerinden üye olmak isteyince sürekli tek şifre istiyor benden. TC ile üye olmak istediğimde de aynı durumla karşılaşıyorum.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Ücretsiz üye olun yerinden üye olmak isteyince sürekli tek şifre istiyor benden. TC ile üye olmak istediğimde de aynı durumla karşılaşıyorum.
    Tek şifre derken neyden bahsediyorsunuz ? SS ile gösterirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    https://teksifre.ttnet.com.tr/kullan...0-000000000000

Burdan tek şifre üyeliği almayı dene birde.
    Screw you guys, I'm goin' home

Mesaj Yetkileri