Sayfa 395 / 447 İlkİlk ... 295345385393394395396397405445 ... SonSon
11,821 ile 11,850 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Krasiç gibi 3 büyüklere itelenmiş bir sürü topçu var, sorun Krasıç'in transfer eden zihniyette. Oynamayan bi adama gibipte o kadar para vermek akıl karı değil. Hani gidersin Stoch'a verirsin o kadar para alırsın, oynatırsın iyi kötü yine o paraya satarsın ama adamı aldık topa vurmadan batırdı sermayeyi. Aziz Yıldırım'ın boş rüzgarlarından biri işte.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    Beyler tamam krasic ismi falan varda bu adam cska dışında üst düzey performans sergilediği bi yer yok ki size 1 sene oynamadan geldi yine fenerbahçenin 7m € ya alması krasici çok anormal değil alabilir dediğiniz gibi ismi var ama işe juventus açısından bakarsak iteleme oluyo bu bence sonuçta adamlar krasicin bu şekil bitik olduğunu biliyolardır satarken
    Juventus'ta ilk sezonunda harika futbol oynadı, hatta takımı ayakta tutan futbolcuydu. Conte gelince sistemine uymadığı için oynatmamıştı. Hatta biz Krasic olmayıp Dia'yı aldıktan sonra her Juventus maçını izlediğimde içim sızlıyordu. Toplamda 50 maç oynamış ve 9 gol 9 asistle sezonu tamamlamış bunun dışında bütün ataklarında temelinde olan bir oyuncuydu. Cska'daki performansını da herkes biliyor zaten.

1 yıl önce 20 milyon eden bir oyuncuyu 7 milyona almanın itelemekle hiçbir alakası yok bence. Sonuçta bir riske girildi ve Krasic ilk geldiğinde o kadar da kötü değildi ama sakatlandıktan sonra bir daha kendine gelemedi. Kuyt alınmışken Krasic neden alındı diyenleri anlarım ama itelendi bence doğru değil.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

PFDK 1 maç kötü tezahürattan dolayı para cezası ve saha kapatma vermiş. Girmeyeyim şu işe diyorum ama dayanamayacağım. M.Kemal'in askerleriyiz,v.b. sloganlar birilerine kötü tezahürat olarak geliyor herhalde..Bir de çok moda deyimle sözümü bitireyim:Zamanlama gerçekten manidar!

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Puan farkı açılınca çirkefliğe başladılar. Normalde böyle yorumlar yapmam ama kimse kusura bakmasın şu uygulamalar sadece bize uygulanınca böyle konuşuyoruz bizde.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by himone View Post
    Puan farkı açılınca çirkefliğe başladılar. Normalde böyle yorumlar yapmam ama kimse kusura bakmasın şu uygulamalar sadece bize uygulanınca böyle konuşuyoruz bizde.
    Geçen yıllarda da seyircisiz olarak değilde hakemlerin bize karşı böyle bir şeyi vardır kabul ediyorum puan farkının açılmasını istemiyorlar. Çünkü böyle giderse lig erkenden bitecek buna engel olmak isteyeceklerdir.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Fenerbahçe'ye şok ceza

PFDK, Torku Konyaspor maçındaki çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Fenerbahçe'ye 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi.
    Porfesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Fenerbahçe'ye 2-1 kazanılan Torku Konyaspor maçındaki tezahüratlar nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi.

Kuruldan yapılan açıklamada "FENERBAHÇE A.Ş.?nin, 26.01.2014 tarihinde oynanan FENERBAHÇE A.Ş. - TORKU KONYASPOR Spor Toto Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde 5. kez gerçekleştirilmesinden dolayı takdiren 1 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA ve 150.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına (oyçokluğu)." ifadelerine yer verildi.

Fenerbahçe, Tahkim Kurulu'nun cezayı onaması durumunda Kasımpaşa maçını seyircisiz oynayacak.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Geçen hafta talimat değişti, artık küfür cezası için süre olayı yok. Hatta geçen hafta Fenerbahçe tahkime gitti bunun için.

Yani bahsedilen sloganlardan dolayı değil, çok kısa süre de olsa edilen küfürden verilmiştir ceza.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Geçen hafta talimat değişti, artık küfür cezası için süre olayı yok. Hatta geçen hafta Fenerbahçe tahkime gitti bunun için.

Yani bahsedilen sloganlardan dolayı değil, çok kısa süre de olsa edilen küfürden verilmiştir ceza.
    küfürden değil führeri eleştirmekten dolayı verildi...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post

iyide küfür edildimiki yani ekran başında ben duymadım

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hepiniz kötü kadın çocuğusunuz duydum ben.

Ayrıca bize de ceza verilmiş, aynı şekilde farklı kulüplere de. Bundan sonra her hafta birileri ceza alır.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Böyle bir sacmalık yok 10 saniyelik küfüre böyle bir ceza geliyorsa o zaman sezon basına 30-40 maç seyircisiz oynanır bizim ligde.Ben şahsen Tv basında hiç küfür duymadım duyulmayacak derecede bir tezahurata verdiler heralde.Utanmasalar kaçan pozisyondan sonra biri küfür etti diye stad kapatacaklar yuh ya.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Trabzonspor taraftarı bize, Aziz Yıldırım'a her maç küfrediyor. Onlar da almış mı saha kapatma ?
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Trabzonspor taraftarı bize, Aziz Yıldırım'a her maç küfrediyor. Onlar da almış mı saha kapatma ?
    ''taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı takdiren 80.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)''

Hadi önceden bu yeni getirdikleri her küfüre ceza uygulaması yoktu o zaman artık Ts'nin 5 maçta bir ceza alması gerekiyor cünkü aralıksız her maçlarında bize sövüyorlar.Bakalım ne kadar uygulanacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Her 5 maçta değil, 6. maçta yine 1 maç kapama. 7. maçta ve takip eden maçlarda 2 maç saha kapama olması lazım. Sıfırlanmıyor ve iç saha - dış saha ayrımı yok. Tahkim talimat değişikliğine yapılan itirazı kabul etmezse ligde kalan maçların çeyreğinden fazlası seyircisiz olabilir.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Sene başından beri Trabzon'un bütün maçlarında bize küfür edildi hatta geçen hafta Ligtv sesi bile kısmadı. Diğer takımların statlarında karakol kurulmadığı sürece ve çirkin tezahürattan gözaltına almalar olmadığı sürece tartışmanın anlamı yok.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Luis Aragones hayatını kaybetmiş.

Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Luis Aragones hayatını kaybetmiş.

Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.
    gayri müslim birisinin vefatinda Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun gibi cümleler kurmak dogru degil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    gayri müslim birisinin vefatinda Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun gibi cümleler kurmak dogru degil.
    Müslüman ya da değil, önce insan. İyi dileklerde bulunmanın kötü bir yanı yok. Mekanı cennet olsun.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Derbilerin hocası Aragones hayatını kaybetmiş. Çok sevdiğim bi adam değildi ama iyi ya da kötü hayatı bizim çubukluyla kesişince içim sızlıyor, üzüldüm cidden. Yakınlarının başı sağolsun

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    Ne demeliyiz peki? RIP desek daha mı doğru oluyor? Tanrı günahlarını bağışlasın mı diyelim? Kafa yobaz kafası malesef..

Aragones'in ölümüne de üzüldüm. Mekanı cennet olsun.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Ne demeliyiz peki? RIP desek daha mı doğru oluyor? Tanrı günahlarını bağışlasın mı diyelim? Kafa yobaz kafası malesef..

Aragones'in ölümüne de üzüldüm. Mekanı cennet olsun.
    En uygun cevap olmus.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Seyircisiz oynama cezası kalkacak muhtemelen, Tahkim talimat değişikliği sonrasında ilk ihlal diyerek Urfa'nın cezasını kaldırmış çünkü.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

E madem böyle bir olay var,ne diye federasyon bu cezayı verdiki? Biz verelim,değişen talimatnamenin reklamını yapmış oluruz,ne de olsa tahkimden döner falan diye mi düşündüler acaba? Düşünüyorum ama başka mantıklı bir açıklama bulamıyorum.Gerçi YD'nin olduğu yerde mantık aramak pek mantıklı değil.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

fener konya macina kufurden ceza vermek yanlisti zaten, kucuk bir grubun 10-15 saniye sacmalamasi ve stad tarafindan susturulmasi disinda bir vukuat yoktu. ayrica yeni duzenleme sayesinde kluplerin zaten olmayan stad gelirleri sifirlanmis olacak, seyircili maclar artik ruya bundan sonra. cok sacma islere imza atiliyor surekli.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Webo sezonu kapatmış.

Hayırlı işler.

Yerli forvet şart

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Oof :/ Bende twitter da "Ağlayarak oyundan çıktı" diye bir şey okudum ama bakmadım hiç detaya. Neden kapattı sezonu ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Ah Stoch ah

Olacaktın şimdi sol kanatta

Son dakika: Fenerbahçe'ye tahkimden iyi haber. Tahkim kurulu, sarı-lacivertli ekibin seyircisiz oynama cezasını kaldırdı!

Kaynak: NTV Spor

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Beklenen oldu da ortada çok büyük bir saçmalık ve haksızlık var.

Fenerbahçe eski talimata göre 4 kez uyarı almıştı, yenisine göre de 5.yi aldı. Sezon ortasında talimat değişikliği yapanların bunu muhtemelen Fenerbahçe'yi veya sınırdaki başka takımları korumak için yaptılar zira eski talimata göre alınan 4 uyarı an itibariyle çöpe gitti. Edilen küfürler kar kalmış oldu.

Talimat değişmese belki Konya maçında değil ama sonraki maçların birinde küfür edilse saha kapama cezası gelecekti. Şimdi ise sıfırlanmış oldu. Bu nasıl iş?

Oyun başladıktan sonra kural değişmez diyen hak ve adalet takipçileri anlatabilir mi acaba?
    Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    E madem böyle bir olay var,ne diye federasyon bu cezayı verdiki? Biz verelim,değişen talimatnamenin reklamını yapmış oluruz,ne de olsa tahkimden döner falan diye mi düşündüler acaba? Düşünüyorum ama başka mantıklı bir açıklama bulamıyorum.Gerçi YD'nin olduğu yerde mantık aramak pek mantıklı değil.
    Mesajını yeni görüyorum.

Ortada danışıklı dövüş var resmen, bunun başka bir açıklaması da yok. TFF talimatı değiştiriyor, PFDK artık böyle diyor, süre yok diyor ceza veriyor, ortalık küfür var mıydı yok muydu tartışmasıyla karışıyor. Tahkim geliyor, yeni kural var madem, o zaman baştan başlayalım diyor, sıfırlıyor.

Esas hata talimatın değişmesidir. Eğer bu olacaklar öngörülmeden yapıldıysa, işbilmezliktir bunun adı ve şaşırtmaz kimseyi, sonuçta Demirören faktörü var.

Ha yok bilerek yapıldıysa bunlar, en hafif tabirle ahlaksızlıktır. Belirli takımların kayrılmasıdır.
    Last edited by uAburak89 : 06.Şubat.2014 at 21:34

Mesaj Yetkileri