Sayfa 849 / 896 İlkİlk ... 349749799839847848849850851859 ... SonSon
25,441 ile 25,470 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

roma haberi uydurma bence, inanmiyorum. salih er ya da gec fenerbahcede istedigimiz yere gelecek, sabir gosterilmeli. hazir degil ki takimda yer bulamiyor. ufak ufak sakatliklar da basladi su ara, bundan sonra daha cok firsat yakalayacaktir. iyi degerlendirirse zaten vazgecilmez olcaktir. salih ayrica fenerbahcedeki hedefine ulasmadan bu takimdan ayrilmaz bence, kendi aciklamalari da boyle.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Zaten Roma 10 milyon verdi diye çıkmadı aslında haber. Roma 6 milyon teklif etti FB ise 10 milyondan aşağı teklifleri değerlendirmeme kararı aldı diye biliyorum ben haberi. Aksi bir durum varsa bilmiyorum. 5 milyon, 10 milyon eder demiyorum ama Salih'in bir şeyi ispatlamamasına ise katılmıyorum. Uefa'nın en heyecan verici gençler listesine girmiş bir oyuncu ve geçen sene 2. yarı çok iyi maçlar çıkarttı. Turnuvalarda kötü oynadı evet ama daha önce gayet te bir şeyler göstermişti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Siz salih uçan ın 10 milyon euro ettiğine inanıyor musunuz bence çok ısmarlama haber gibi geldi piyasa değeri en fazla 3-4 eder euro2008in en iyi oyuncularında arda bile 10 milyon ediyordu salihin böyle bir başarısı yok potansiyeli de arda kadar değil bence çok zor hem u20de de parlamadı
    ederi etmezi beni ilgilendirmiyor ki ben habere göre yorum yapıyorum. fakat sonuç olarak gelmek istediğim nokta çok net sanırım. takımın salih'e uzun yıllar ihtiyacı var, bu yüzden gönderilmek istenmiyor ve doğru karar.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Haberin doğruluğuna inanmıyorum ama doğru ise, Dortmund'un Galatasaray'a Koray için koydurttuğu madde gibi bir şey ekleterek satmak, güzel bir hamle olabilir.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

salih bitti bundan sonra bir cacik olmaz o cocuktan oynamadan gelismesini beklemek sacmalik adami oynatacaksinki oyununu gelistirsin... seneye büyük ihtimal kiralik verilir sayet kiralik verilmezde takimda kalirsa kendine yazik eder... birde romanin yada herhangi bir takimin oynamayan bir oyuncuya sirf genc ve potansiyali var diye 10 milyon euro verecegini sanan arkadaslar yaniliyor öyle bir dünya yok arkadaslar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe Salih'i göz göre göre harcıyor. Selçuk Şahin'ler, Mehmet Topuz'lar oyuna giriyor ya televizyon başında ben sinirleniyorum açıkçası. Ersun Yanal tamamen başarı odaklı, şuursuz işler yapıyor.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Fenerbahçe Salih'i göz göre göre harcıyor. Selçuk Şahin'ler, Mehmet Topuz'lar oyuna giriyor ya televizyon başında ben sinirleniyorum açıkçası. Ersun Yanal tamamen başarı odaklı, şuursuz işler yapıyor.
    Bence bu konuda Ersun Yanal haklı.Kendisiyle sene başı 1 senelik sözleşme imzaladılar.Amaç neydi? Eğer şampiyon olursa uzatılacaktı.Bunu kendisi de biliyor.O yüzden bu sene ki tek amacı ne yapıp edip şampiyon olmak.Sene sonu şampiyon olduktan sonra yeni sözleşmeyi alır büyük ihtimal.Eğer seneye de bu şekilde devam ederse dedikleriniz de haklı olursunuz.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Salih muhabbeti fason haber gibi ama gerçek olsa satılsın derdim. Kaygım gelişcek yada gelişemeyecek değil şuan ederinin üzerinde bir fiyat çok karlı bi anlaşma olurdu cidden.
    Bi yandan da Salih'in gitmesini istemiyorum, çok seviyorum haytayı. Ersun Hocam varken kimse ziyan olmaz bu takımda. Salih Allahın izniyle çok daha büyük topçu olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Bence bu konuda Ersun Yanal haklı.Kendisiyle sene başı 1 senelik sözleşme imzaladılar.Amaç neydi? Eğer şampiyon olursa uzatılacaktı.Bunu kendisi de biliyor.O yüzden bu sene ki tek amacı ne yapıp edip şampiyon olmak.Sene sonu şampiyon olduktan sonra yeni sözleşmeyi alır büyük ihtimal.Eğer seneye de bu şekilde devam ederse dedikleriniz de haklı olursunuz.
    Maç 3-0, 4-0 olmuş. İçerde oynuyorsun dakika 70, oyuna aldığın isim Selçuk?
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Her hocayı Selçuk Şahin üzerinden vurmak hoş değil bence. Hocadan çok Selçuk'a haksızlık. Selçuk Şahin'in kötü oyuncu olduğu algısı nerden oluştu onuda anlamıyorum. Eskiden çok sevmezdim ama gün geçtikçe vallahi seviyorum Selçuk'u. Şu Fenerbahçede maç 3-0, 4-0 olmuşken maça Meyreleş'i almak daha büyük hakaret geliyor bana valla. Selçuk kötü topçu değil, yapmayın böyle.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    Her hocayı Selçuk Şahin üzerinden vurmak hoş değil bence. Hocadan çok Selçuk'a haksızlık. Selçuk Şahin'in kötü oyuncu olduğu algısı nerden oluştu onuda anlamıyorum. Eskiden çok sevmezdim ama gün geçtikçe vallahi seviyorum Selçuk'u. Şu Fenerbahçede maç 3-0, 4-0 olmuşken maça Meyreleş'i almak daha büyük hakaret geliyor bana valla. Selçuk kötü topçu değil, yapmayın böyle.
    Kötü demedim yahu örnek verdim. 3-0'dan sonra genç oyuncu almamak bunun yerine Mehmet Topuz'u falan almak nedir yani.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yedek olmakla, yedek kulübesine hapsolmak çok ayrı şeyler. Maalesef salih güçlü yedek kulübesinin bir oyuncusu değil sadece bir mahkum yedek.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Webo'nun sakatlıgı ciddiyse kesinlikle forvet transferi olmalı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kampl gelirse, ki bana göre acil gelmesi lazım hücumda ki yaratıcılığı arttıracaktır.

webo'nun sakatlığı da ciddiyse bu forvet rotasyonu ile lig bitmez, forvette lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Ben bu yönetimin transfer yapacağına inanmıyorum..Volkan,Alves, G.Gönül çok kötüler..Takıma acil yaratıcı orta saha ve yerli forvet lazım..Ama yönetim yapmayacak gibi

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Nobre gelsin

Bendtner yazılıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ary arkadaş bi haftaya kadar transfere ihtiyacı olmayan tek takımdık şimdi transfere en çok ihtiyacı olan takımız

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Cenk Tosun'u istemiş Fenerbahçe.

İnşallah gelir Cenk. Çok beğendiğim bir oyuncu. Toplu topsuz oyunca çok iyi.
    Burak

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Cenk kesinlikle alınmalı. Sakatlıklardan önce de ihtiyacımız vardı şimdi muhtacız. Keşke bir tane de kanat alsaydık. Jimmy Durmaz iyi olurdu aslında. Veya kontenjan açıkken yabancı da olurdu (Tabi ki Stoch ve Krasic'i düşününce kiralık olması lazım ). Takımda ayağında top tutup adam geçecek oyuncu eksikliği var, bütün kazmaları takıma doldurmuş Aykut hoca sağ olsun.

Resmi site yalanlamış, alsaydık iyiydi..
    Burak

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Eğer takım transfer yapmaz, kadromuz yeterli diye saçmalarsa..Sene sonunda kafamızı duvarlara vururuz..Eğer bu sene şampiyonluk kaybedilirse Ersun Yanal ile Yönetim kendilerine saklanacak delik arasınlar..
    Takımın acilen yedek sağ bek, stoper, yaratıcı orta saha, kanat, yerli forvete şiddetle ihtiyacı var..Benden söylemesi

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

devre arasi bu kadar transfer yaparsan husran olur. hem alabilecegin oyuncu cok az hem de takimin ahengini bozma meselesi var.

yaratici ortasaha icin ben de hemfikirim, tek katki o bolgeye yapilabilir. kontenjan da musait.
    holmen kadlec falan tamamen fazlalik, genc olsalar uzulmem. bunlari niye aliriz hic anlamam, tursusunu mu kuracaz

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    devre arasi bu kadar transfer yaparsan husran olur. hem alabilecegin oyuncu cok az hem de takimin ahengini bozma meselesi var.

yaratici ortasaha icin ben de hemfikirim, tek katki o bolgeye yapilabilir. kontenjan da musait.
    yaratıcı orta saha dışındakiler yedek onları belirtmeyi unutmuşum..Ama en az iki takviye şart..

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Kasımpasa maçında sadece Webo olmayacakmıs Emenike ve Alper dönüyormus transfer yapılırsa sadece Sivas maçı icin olacak gibi o yüzden Cenk'ten vazgecmislerdir.Takımın yedek yerli bir forvete ihtiyacı var ama sezon sonunu düsünüyorlar heralde.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Cenk teklifi reddetmiş diyorlar, Beşiktaş'a imzayı atmış olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cenk Tosun'da Mehmet Topuz'luk yapmaz umarım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Ben Cenk Tosun'dan çok Erkan'ı istiyorum. forvet zaten çok. bir tane kanat oyuncumuz olurdu. Tabii Cenk olsaydı da hayır demezdim. Emenike dönüyormuş, 2.devre böyle de biter. Transfer çok önemli değil. Gelecek sezon doğru planlamayla yapılır transferler. Gidip şimdi yine yabancı bir forvet almasınlar da.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

1.5m€ teklif edilmiş menejer aracılığıyla Gaziantepspor'a, 4m€ istemişler. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan futbolcuya. Maşallah, bizde vazgeçmişiz transferden.

''Demba Ba'' deyip gideyim ben.

Mesaj Yetkileri