Volkan ne kadar maç boyunca bütün yan toplara hatalı çıkmış olsa da gollerde hiçbir hatası yoktu. Erkan Zengin'in attığı golde tam Alves'in arkasındaydı ve Erkan çok iyi yere vurdu. 1. golde hata tamamen Alves'in. Yaklaşık 3 aydır falan söylüyorum yediğimiz gollerin %70'i doğrudan Alves'in hatası. Sene başında geldiğinde işte aradığımız stoper demiştim ama ne yazık ki çok sürmedi.

2. gole gelirsek bence 3 tane ana sebep var. 1- Ersun Yanal takımın en çok mücadele eden ve basan oyuncusu Holmen'i sırf şartlandığı için oyundan çıkardı. Ondan önce Kuyt ve Meireles'in oyundan çıkması gerekiyordu. Çok basit bir şey yapacaktı Hasan Ali'yi Meireles'in yerine oyuna alıp geri gelemeyen Caner'in bölgesini kapatacaktı ve Caner'i de ileri çıkartıp ileride ayağında top tutabilen bir adama sahip olacaktı. 2- Takıma sürekli olarak ileri çıkın demesi. Burada şöyle bir sorun var ileri çıkın diyor ama pasla çıkmıyoruz topu şişiriyoruz. Ve bir tane bile kafa topunu alamıyoruz. Ne zaman yerden oynadıysak zaten tehlikeli olduk. 3- Bence en büyük sebep Topal. 2. yarı rezalet oynadı, o kadar pas hatası yaptı ki ben sayamadım. Ama en dikkat çekeni hatalı müdahalelerdeydi. Adam defansif orta saha ama nedense hiç öyle top kapamıyor. Golde de 5 metreye pas veremeyerek gol yememize sebep oldu. Üstüne geri de koşamadı zaten.

Şu Holmen 3 maç peş peşe oynasın her türlü Meireles ve Cristian'dan fazla katkı yapar. Hiç olmazsa rakibin gelmesini engelliyor. Meireles paşa da ceza sahasının içine girip dan dun şişirmekten başka bir şey yapmıyor.