Veysel Sarı'yı da bitirmişsiniz, yarın bu ikili KAP'a bildirilecek diyor o hesabın sahibi olan eleman.
Çakma Burdisso dediğiniz Guillermo Burdisso'yu, son 3 FM serisinde hep Galatasaray'a transfer etmişimdir. Bu adam FMde tam itibariyle Uzun boylu, kafacı, diğer bütün özellikleri de fena olmayan, istikrar abidesi ve her zaman takımın en verimli oyuncusu, lider bir oyuncuydu. Üstelik gelişiyordu da. Gerçekte de böyleyse keşke alınsa. Ama ben hala Ranocchia gelir diye düşünüyorum.
Ayrıca adam golcü![]()
Senior career*
Years Team Apps† (Gls)†
2006 El Porvenir 3 ( 2)
2009–2012 Rosario Central 46 ( 4)
2010–2011 → Roma (loan) 4
2011–2012 → Arsenal de Sarandí (loan) 33 ( 6)
2012– Boca Juniors 29 ( 3)
National team
2010– Argentina 1 ( 1)
Bu adamı çok seviyordum ya FMden dolayı. Bakalım hayırlısı.
ftw o hesabin sahibi bence %97 dogrudur onun haberleri hayirli olsun oyuncu hakkinda hic bilgim yok
NTV Spor @ntvspor 6 dk.
RANOCCHIA OLMADI! NTV Spor'a konuşan Ünal Aysal: "Ranocchia ile anlaşılamadı. Mancini'nin listesindeki başka bir isme yöneldik."
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Roma kiralamış bu adamı zamanında, almamışlar. Doğru dürüst oynamamış bu sezon. Soru işaretleri bol olan bir transfer, hayırlısı.
FM profil özelliklerini paylaştım ama bağlantıda bir sıkıntı oldu.Benim kariyerimde 28 yaşındaki hali çok ideal bir profilde.Tabi bu sadece FM diliyle konuştuğumuzda geçerli bir durum.Anladığım kadarıyla "sweeper" özellikli bir stoper ve Mancini de bu tarz bir oyuncu istediğini defalarca dile getirmişti.Umarım takımımıza faydalı olacaktır.
fifa profili boleymis biride fm koysun bari
http://www.futhead.com/14/players/83...ermo-burdisso/
http://www.fm-base.co.uk/forum/attac...ew-profile.png
Forumlarda paylaşılmış olan FM13 profili
Edit:Oyunun 3.sezonu olduğu belirtilmiş
FM'de yeni kariyer açtığımda stoper listeme aldığım bütün oyuncularla ilgili GS transfer haberi çıktı.
Bu sezon boca forması ile 19 maçta 7 kez oynamış 9 maçta kadroda dahi yokmuş. 2010 yılında romada 2 maç oynamş beğenilmeyip yollanmış.Kapalı kutu bir transfer inşallah yararlı olur.
hadi ozman bir haberde ben verim veysel gece istanbula geliyor yarin imzalanir diyorlar
Birisi beni duymuş olsa gerek ki kafa vuruşu,top kapma ve pozisyon alma özelliklerine bak be;
İlk sezonun yarısındayım oyunda.
http://www.sofifa.com/en/14w/p/14827...lermo-burdisso en güncel hali![]()
İlk 11 için alınıyorsa risksiz bir transfer yapılması gerek.Gidip hiç avrupa tecrübesi olmayan adamı sezon sonuna kadar kiralamak bana hiç mantıklı gelmiyor.Adam buraya alışana kadar zaten sezon bitecek zaten.
Yarın transfer dönemi bitiyor, Burdisso ve olursa Veysel Sarı ile transfer kapanacak muhtemelen. Bir değerlendirme yapmak istiyorum;
Bizim takımın ihtiyacı öncelik sırasına göre, sol bek (yerli ve yabancı), alacağımız verimin net olduğu Ujfalusi tarzı bir stoper, yerli sağ bek, forvete yerli bir alternatif ve son olarak olursa orta alanda Selçuk - Melo'nun yokluğunda iş yapabilecek, yedek kulübesine değer katabilecek bir orta saha.
Biz naptık, açıkçası sıralamayı hatırlamak mümkün değil, nasıl bir planımız olduğu hiç belli değil hatta bana kalırsa ortada bir plan falan yok.
Lazım olan sol bek, transfer dönemi başlamadan önce ismi ortaya çıkan Alex Telles, hedef belli. Referanslar olumlu. Takımda sol bek oynattığın yabancın Riera, mevcut kuralda iki yabancı sol bek olmaz. Gönder Riera'yı, al Telles'i. İlk yapılması gereken olay buydu. Telles kupa maçlarında takıma alışacak, bugün solda Sabri (!) yerine Telles oynayacaktı. Evet biz gönderdik Riera'yı, ama 4 hafta sonra! Ve bu kadar beklemeye rağmen ne değişti, ucuza mı gitti, kar mı ettik, yine alacağı ücreti alacak, mantık nerede?
Hakan Balta içtiği sigaranın da etkisiyle artık bitik, tecrübesiyle sol stopere alternatif olabilir belki ama sol bek mümkün değil. Piyasada yerli kim var, Tarık Çamdal. Alternatif olur mu Telles'e olur. Alabildik mi, hayır!
Chedjou olmadı, tutmadı. Olabilir. Dany zaten vasat bir oyuncu. Semih de muazzam falan değil, bizden biri, tekmeye kafa atar ama eksiği de çok. Stoper lazım. Türk var mı alabileceğin, yok. Gerçi Serdar Aziz'i bile istedik ya, neyse! Yabancı lazım, önce iki stoperinden birini gönder. Neden Dany ısrarla, neden tutmayan, olmayan Chedjou için talipli aranmadı. Piyasası var, biraz zararla gidebilirdi belki. Üstelik çok da mantıklı olurdu, bu kadar bonservis ve maaş verdiğin adamı tribüne göndermek akıl işi değil. Biz düşünmedik bile. Dany 4-5 farklı takıma gitti gidiyor denildi, 5 hafta gidemedi. Stoper için Rhodolfo dediler, Heitinga dediler, Ranocchia dediler, Astori dediler, Burdisso geliyor. Belki iyi olacak, belki aradığımız adam olacak ama çok geç değil mi?
Takımda olan sağ bekler Eboue ve Sabri. Birisi canı istedi mi kral, yoksa 2.lig topçusu. Öteki deli gibi koşar, mücadele eder ama yetenekleri kısıtlı. Buraya alternatif olarak alacağın iki adam var piyasada, Veysel ve Salih. Veysel nispeten istikrarlı, Salih ise Kayserispor'da bile soru işareti. Veysel'in sözleşmesi bitiyor, tıpkı Tarık gibi. Yap paket ikisini, Salih'e 2.8 milyon euro verene kadar, belki 2 milyon euro bedel ile alacaktın iki oyuncuyu!
Takımda 3 forvet var, alt yapıdan zorda kalsan getirebileceğin bir oyuncun da yok. Maçlarda çift forvet oynuyorsun her türlü, bir tane bile haber çıkmadı forvet için. Sözleşmesi biten Cenk Tosun var, Muhammet Demir var. Neden hiç düşünülmez? Adili dediler, iyi dedik, ama alamadık!
Bizim önce bunları yapmamız sonra da kalan para ile hoca kimi istiyorsa yerli & yabancı yatırım yapmamız lazımdı. Şansın az da olsa bir şampiyonluk ihtimali vardı, Chelsea maçlarında bir direnç gösterebilirdin. Bu saatten sonra çok zor ikisi için de, maalesef...
Daha yazacak çok şey var, bazı transferlerde verilen bonservis, değişik şartlar, oyunculara verilen paralar vs. Ne desek boş. Bize bir futbol aklı lazım, başka türlü bu iş zor.
NTV Spor'a göre Burdisso bitmiş. Yarın gelmesi bekleniyor
Veysel'i de almak istiyormuş Gs. Bu kadar adam ne olacak?
Bizimle anilan butun stoperler birbirinin kopyasi sanki. Rhodolfo, Astori, Ranocchia ve son olarak Burdisso. Mancini kafasinda belli bir stoper cizmis ve o profile uygun birini aliyoruz galiba..
Bence yanlış Burdisso'ya kanca atmış Aysal. Mancini şu herkesin bildiği Burdisso'yu istemiştir. Kapalı kutu bence bu transfer.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Daha da ağır şeyler düşünüyorum ama yumuşatıp yazmıştım.
Maç ile de pek alakası yok, zaten yeni transferlerden hiç birisi ilk 11 çıkmadı. Harcanan para sadece bonservis 18 milyon Euro. Geçen hafta ki maç yüzünden şampiyonluk giderse ne olacak peki?
Ben sonuç odaklı bakmıyorum olaya, isterse Galatasaray şampiyon olsun, Chelsea'yi de elesin yine de fikrim değişmez, ara transfer planlı ve düzgün olarak yapılmadı.
Herkes aynı düşünmek zorunda değil tabii, farklı fikirlere saygılıyım.![]()
Bu arada Evren Göz boşta oyuncu falan dedi.
Evren Göz @evrengoz 52 dk.
Burdisso yarin Istanbul'da olacak. Veysel Sari da muhtemelen yarin aciklanir. Kulup, bosta kalan iyi bir oyuncu bulursa surpriz olabilir.
"Galatasaray'ımızın golüü ! X numara... Sarıııı" - "Kırmızııı"![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Veysel Sarı hayırlı olsun camiamıza.
Bu sezon alınan bu gençler iyi harmanlanıp kullanılırsa önümüzdeki 5 yıl çok güzel günler izleyebiliriz![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc