Vayy, ilk yarıyı lider tamamlamışım!1 puan fark var arada sadece; ama olsun. Liderlik güzel şey.
İnşallah, sezon sonunda da o liderliği bırakmam.
Vayy, ilk yarıyı lider tamamlamışım!1 puan fark var arada sadece; ama olsun. Liderlik güzel şey.
İnşallah, sezon sonunda da o liderliği bırakmam.
İlk Haftalarda Biraz Dengesiz Olsak da Belli Bir İstikrar ile Devreyi 7.Sırada Tamamladık![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
8'de 1 gidiyorum sanırım.![]()
9'da 5 ile kapattım bu haftayı.
Ortalama Bir Dereceyle 9'da 5 Kapattık Bizde
9'da 1 gibi rezil bir tabloyla tamamladım bu haftayı. Bu arada, 15. haftaya ait Kasımpaşa-Beşiktaş maçının değerlendirmesi yapılırken 1 doğru tahmin sayılmıştı. O maçla ve puanlamayla ilgili bir düzenleme yapılacak mı acaba?
Zannetmiyorum
Bu Arada İlk Defa Kaçırdım Bu Haftayı Çok Kötü Oldu Umarım Sonraki Haftalarda Bunu Telafi Edebilirim
Geçen hafta gibi bu haftada son maçın skorunu girmeyi unuttum![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
İlginç sonuçlara rağmen, 9'da 5... İdare eder!
4/8 şu an ancak Elazığ galibiyetini bilen bir tek ben varım![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Sadece Fb ve Gs'yi bildim düsüsüm devam ediyor şampiyonluk yarınlara kaldı.![]()
Bu işler belli olmaz beyler bi hafta 9/9 yapın nasıl çıkarsınız en tepelere.![]()
Hemen altımdaki arkadaşların da kötü performansları sayesinde liderliği devam ettiriyorum; ancak bu performansla yakındır o 1.liği kaptırmak. Bakalım şansım nereye kadar devam edecek.
Trabzonspor-Fenerbahçe maçının yarıda kalması nedeniyle bu haftanın sonuçlarını yayınlamıyorum arkadaşlar. Büyük ihtimalle hükmen 2 kararı gelecektir. Ama 5. haftadaki Beşiktaş-Galatasaray maçı için de yazdığım gibi TFF'nin sağı solu belli olmaz. Kesin TFF kararına göre yayınlamak istiyorum. Bilginize.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Bence İddaa Gibi O Maçı Herkesin Tahmininde 1 Puan Olarak Gösterelim Etkisiz Olsun Ya da 8 Maç Üzerinden Değerlendirilsin
Şu ana kadar 4'te 0, harika gidiyorum. Böyle devam!!!
Bu Hafta Herkes Dökülmüş
Biraz Daha Çabalarsak Liderliği Ele Alabiliriz Az Kaldı Ama Bu Haftayı Unutamayacağım Rezil Rüsva Bir Haftaydı
Bu hafta da 0 çeekicem sanırım. Şu an 5'te 0.
Bugünki sonuçların ardından 8'de 3 oldu. En azından puan alabileceğim bu hafta.
Çok Heyecanlı Gidiyor Yahu
Adaşım Aynı Zamanda Renkdaşımla Böyle Bir Çekişme Olması Süper Duygu![]()
Arkadaslar secimlerden sonra ani gelisen bir yolculugum oldu. O yuzden sonuclarin aciklanmasi gecikecek. ozur dilerim.
Bu haftanın sonuçlarında son maçta Gaziantepspor-Fenerbahçe yazıyor, gözden kaçmış herhalde...
Evet o hücreyi değiştirmeyi unutmuşum. Eskişehirspor - Gençlerbirliği olacaktı. Sonuç kısmı doğru ama
Bu arada bu hafta ne kadar kullanıcı adı değişikliği olmuş yahu?