Sonuç olarak parayı verebilen kadar veremeyen insanlarda var ne yazık ki, hani ben zaten Lig TV üyesi değilim, çünkü burada Digiturk için çok fazla para istiyorlar ayrıca bir sürü kanal bulunmuyor bile, ama Kıbrıstayken üyeliğimiz vardı yani böyle bir kampanya yapsalar bile kızmazdım sonuçta 4 büyüklerin birer tane maçı görüntülenecek diye bir kavgaya gerek yok, sonuçta dediğim gibi haftada bir maç için kavga etmek anlamsız, zaten gösterilen maçlara bakınca çoğunluğunun küçük maçlar olduğu için bir getirisi olduğunu düşünmüyorum Digitürk'e

Hani zaten oynatılan maçlara bakarsak çoğu para verilip izlenecek maçlar değil, eğer maç başına para verip izlemem gerekse, şahsen Galatasaray taraftarı olmama rağmen konyaspor - galatasaray maçı benim için çok büyük bir önem ifade etmiyor, hani yayınlanan maç Fenerbahçe - Galatasaray maçı olur anlarım itirazınızıda haftada 9 maçtan 1 tanesi yayınlanacak diye kavga etmek bilmiyorum pek anlamlı gelmese de, para veriyorsunuz haklısınız demekten başka bir şey gelmiyor elden, ancak dediğim gibi para verebilen kadar veremeyenleri de düşünürsek bence çokta büyük bir kampanya olduğunu düşünmüyorum şahsen

Dilediğin yerde izle uygulaması hakkında bir bilgim yok, bende internette gördüm belki yardımcı olur diye paylaşmak istedim