Gidişat süper, hala 1 maç eksiğimiz var![]()
Gidişat süper, hala 1 maç eksiğimiz var![]()
Gidişat iyi ama yapılan transferlere ödenen yüksek ücretler her ay 2-3 milyon arası zarar etmemize sebep oluyor, şimdiden 32 milyon zarardayız, bu zarar sezon sonuna kadar dahada artacak o yüzden sezon arasında boş yere gereksiz transferler yapılmasın, orta sahaya takviye düşünüyordum ama Oliveri oynattım ben baya şuanda tamam yani kadroya ayak uydurmaya başladı, geleceğin süper starlarından oda, ongandayı yedek takıma atmışsınız biraz oynasın onuda as takıma kazandırırım ben. Zorlu maçlarda lamela ve salvio ikilisi iyi iş yapıyor, hızları nedeniyle kanatlardan fazla pozisyonda vermiyoruz, Diego Costa'nın aldığı yüksek maaş beni düşündürüyor, ancak şuandaki en iyi forvet o onu kaybedemeyiz, maaş verirken olsun diye vermeyin, transfer olmasa da bu takım giderdi ama boş yere ayda 2 milyon paund zarar ediyoruz, kadromuz genişledi maç kazanmak kolaylaştı ama bu zararla gidersek gelecek sene avrupada oynayamayız, ayrıca umarım primleri yüksek tutmadınız, yoksa sezon sonunda borçtan çıkmaz bu takım![]()
Atl.Madrid'İn mali yapısı zaten sıkıntılı bide mali fair play cezası aılırsanız tadından yenmez![]()
baktımda fmc de o ceza yok sanırım, ancak yine de bu kadar zarara gerek yok :/ £36 milyonmuş zarar az önce baktımda, kapatmak şart bu borcu
Bize takım mı yok yeaDert etmeyin bu kadar
Bir şey olmaz takıma ya bu kadro bizi baya götürür zaten , borçları da dert etmeye gerek yok sonuçta kulübün sahibi değiliz![]()
Beyler dün oynayamadım , inşallah bugün 5 haftayı tamamlarım
Juanfran 29 yaşında ve yedeği Silvio belki Alderwield var. Foguete alınabilecek en potansiyelli sağ beklerden biri , iki tane de kişi vardı ama kapıyı 20'den açtılar , Juanfran'ı ve Silvio'yu satarsak bu adam bizi ölene kadar götürür ..
Ivanov genç yaşına rağmen zihinsel özellikleri ile dikkatimi çekti. Kendisini baya uğraşlar sonucu aldım. Umarım gelecekte parlak bir stoper olur. Godin'i satınca kendisini takıma monte ederiz.
Madzar , Essien'in yaş sıkıntısından dolayı alındı. Zaten ön libero pozisyonunda Suarez'den sonra açığımız var , bundan dolayı hem forma şansı bulur hem de gelişir
Malka , ülkesinin açık ara en potansiyelli oyuncularından, Arda'yı satarız ve kendisinden çok umutluyum
Felipe'nin dışında Insua var ve kendisini çok sevmemInsua iyi bir paraya gidince , bu arkadaş gelişir ve formayı kapar ..
Marko'yu Porto'dan tanıyorum , orta sahadaki eksiğimizi uzun yıllar kapatacak bir oyuncu.
---
Sizce transferler nasıl , beğendiniz mi?
Gidişat süper transferler de potansiyelli. 2. devrede fark iyice açıldıkça şans tanıyalım bu gençlere.
Genç transferler süper.![]()
benzema35 listeden çıkmış. Dolayısıyla sıra Berk'e geldi. Berk'in de oynayası yokmuş sırasını bana verdi. Başlıyorum oynamaya umarım bu akşam bitiririm.
resoag kardeşim bu maç için kullandığın psd hangisi acaba paylaşabilirsen sevinirim
Alex de Atletico Mineiro'daymış.
Dünya Kulüpler Şampiyonası
Final
Beklemediğim kadar rahat bir karşılaşma oldu. Son kısımlarda rölantiye aldığımız için kendimizi yormadık ve rakip de rahatça 2 gol buldu.
İspanya Kupası
4. Tur 2. Maç
Sıradaki Rakibimiz: Sevilla
Puan Durumları
---
Başlangıç: 24 Kasım 2014
Bitiş: 29 Aralık 2014
ne yapmışsınız ilk sezon ya![]()
Çok iyi gidiyoruz gene, genç transferlerde çok iyi![]()
Yanlız son 16 çok fena
Ben bir süre devam edemeyeceğim için beni es geçerseniz çok sevinirim, ben yeniden geldiğimde yazarım, benden sonra sırada resoag sanırım kayıt yoksa sana kayıtı atabilirim insanlar boşa beklemesin![]()
Kimse yanlış anlamasın da ilgi düştü , kendi aramızdaki ilgiden bahsediyorum ; isterseniz kapatabiliriz ya da ara falan verebiliriz