Liverpool ve Arsenal Maçları harika olmuş, sakatlıklar benim de başımın derdi, bazen arka arkaya geliyor
Moraes de coşmuş resmen![]()
Geçemesek bile turu evimizde yenebilmemiz bile Arsenal'i ileride yapacaklarımızın göstergesi bence![]()
arsenal maçları fenaymış ama elenmesek iyiydi bu takım çok iş yapar![]()
Arsenal vermemiş turu
Kendi seyircimiz önünde Arsenal'ı dize getirdik bu bile yeter
Ligde iyi gidiyoruz, Moraes de inanılmaz![]()
Okay'ın sakatlanması moralimi büsbütün bozdu gençlere çok önem veriyorum bu tür sakatlıklarda canımı sıkmasa herşey çok iyi eğer Arsenal2i geçseydik muhtemelen Finale giderdik diye düşünüyorum
Moraes'e bir daha bak aşağıda
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Moraes & Moraes & Moraes Hattrick
Spoiler: Maç İstatistikleri
Mükemmel gidiyoruz, Avrupa maçlarıda tecrübe açısından harika olmuş.Seneye daha iyi işler yaparız Avrupa'da![]()
Arsenal maçı normal. Bu yıl oyuncular Avrupa'da yeteri kadar tecrübe edinmiştir. Seneye çok daha başarılı olacaklarını düşünüyorum.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
İyiyiz iyi
Güzel gidiyoruz. Avrupa tecrübesi iyi oldu. Seneye ŞL'inde gruplar önemli. Ancak gelecek sezon Olurda ŞL'den AL'ye devam edersen AL'de kupa şansın yüksek olur...
Abi bu Moraes ne adammış böyle ya dağıtıyor ortalığı
Üst lige çıkarsam bana da gelir mi ?
Gidişat güzel, Moraes yardırıyor.![]()
Arsenal maclari takim icin iyi bir tercube olmustur, Moraes.. masallah harika gidiyorLig de zaten bizim
![]()
Çok iyi gidiyorsun. Moraes i listeme alıyım bende![]()
Takımın tecrübe konusuna aynen katılıyorum , Moraes ise sanırım çok vasat takımlara dahi gider çünkü oynadığı takım vasat bir takım İspanya'da hemen hemen her takıma gider eğer alırsanız KF oynatmanıızı öneririm![]()
Ben de Moraes' i listeme ekliyorumBeşiktaş Maçı süper
![]()
Salzburg'dan Alan ve Velez'i komple incelemeni önderirim çok çok iyi gençlere sahip takım
.................................................. .................................................. .................................................. .......
İlk maçta deplasmanda aldığımız galibiyetin rehaveti ile evimizde yedek ağırlıklı çıktık yarı finalde elendik
Maçlar süper,Abi bizi Mafyalar kaçırdı![]()
Hayırlı olsun![]()
Daha 2.sezondan Şampiyonluğu aldık helal olsun abi
Artık hedefimiz Avrupa olmalı![]()
fark atarak şampiyon olmuşsun başarı erkenden geliyor(bu arada yeni hesabımla
)
Teşekkürler
İnanılır gibi değil 3 büyükler hadi BJK neyse bu oyunda çok başarılı değil fakat GS ve Fb çok kötü bizdede maya iyi tuttu , daha bırakmayız zaten Şampiyonluğu bu arada Daum'un Bursa'sıda çok iyi o çakalda ufaktan Enes'i ısıtıyor
Dedim bu kim yeni imajın ve ilk mesajın hayırlı olsun![]()
Şampiyonluk için gönülden tebrik ediyorum. Gelecek sezonlarda da başarılarının devamını diliyorum.![]()
Enes'i yine takımında görebilecek miyiz acaba , bu sezon ki transferlerini çok merak ediyorum ŞL' falan varken![]()
Şampiyonluk yakışmış , sıra Avrupa'da![]()