Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
1. kalınlaştırdığım yeri söyleyen sadece sizsiniz futbolla ilgili yazılan yorumların %98'i Fenerbahce'nin fikstürünün ikinci yarı en zor fikstürlerden biri olduğunu ve puan kaybetme ihtimalinin çok yüksek olduğunun söylendiği yorumlar var.

2. koyulaştırdığım yer Fenerbahçe kötü oyunla yenilebilir ama kötü oyun oynadığı çok maçta oldu onlarıda kazandılar her zaman iyi futbol oynamıyor Fenerbahçe.

3. olarak bu kanıya nereden vardınız anlayamadım sizin bu yaptığınzda bir tahmin değil arzu , istek olmuş.

4. yerde ise Galatasaray neredeyse 10 tane yeni transfer yaptı bu transfer döneminde ligin ikinci yarısı bambaşka bir hale dönmesi bekleniliyordu takımın ve son maçta gördük zaten yeni transferler oynamadığı halde bile 6-0 gibi bir galibiyet aldı Galatasaray.

Son yer ise bana komik geldi iki takımın da birbirinden pek farkı olmadığını düşünüyorum kadro kalitesi olarak Fenerbahçe hiç önde gözükmüyor.

Edit : Kalınlaştırdığım yerler gözükmüyor ne anladım bu mesajdan DD
10 tane transfer yapmak daha iyi kadro olmak demek değil. Alex Telles hariç hiç biri ilk 11 oyuncusu değil. Bu mu daha iyi kadro yapıyor?

Bursaspor berbat oynuyor, berbat bir oyun mantalitesi var. 100-0 da yensen sonuç değişmez.

Fenerbahçe'nin kadro kalitesi, özellikle yerli kalitesi çok daha önde. Dolayısı ile Sneijder'in maç seçen, savunma yardımı olmayan oyunu Galatasaray'ı öne çıkarmaz.

Kötü oynasa da fizik futbolu ile pres yaparak top kazanıp ceza sahasına taşıyarak ortaları gole çevirebilecek bir oyun anlayışı var Fenerbahçe'nin. Galatasaray orta sahada debeleniyor kötü oynasa bile.

Fenerbahçe'nin ikinci yarı fikstürü zor değil. Haftalar geçtikçe göreceksiniz. Fenerbahçe'nin 1 mağlubiyetinde Galatasaray'ı şampiyon ilan edenler komik oluyor.