Başarılar yeni sezonda İnşallah gerçekte de Hajrovic, oyundaki performansı gösterir..
Başarılar yeni sezonda İnşallah gerçekte de Hajrovic, oyundaki performansı gösterir..
İsviçre Ligi çok keyifli oluyor, ben de Zürih' i çalıştırıyorum sık sık. Başarılar diliyorum
Sabır herşeyin ilacıdır diye boşa dememişler , yaptığım 5 maçın sonuçlarını atıyorum şimdi
Biraz hızlı geçtim şampiyonlar ligi kurasına gelebilmek için idare edin lütfen
Bu sene hedef avrupada başarı artık
3. olup Avrupa Ligi'ne gitsek başarıdır. Celtic de ters takım. Gönlüm İnter ve Celtic maçlarını kazanıp gruptan çıkmaktan yana ama zor.
TariboWest
Şampiyonlar liginde 1.torbadan kolay,2.torbadan normal,4.torbadan zor bir kura gelmiş bakalım neler olacak
Gerçekçi yaklaşırsak 3. lüğü başarı sayabiliriz. Ligdeki taktiğin Avrupada ne iş yapacağını da merak ediyorum,bir de çılgın bir kontra taktiğim var akşama paylaşırım,iş yerinde oynamayalım şimdi arada fırsat buldukça yazabilirim böylr
steam : aytekin79
Zor bir kura olmuş, evindeki maçlardan puan çıkarmaya bak.
Çıkarsın
Grup zorlu olmuş biraz. İkinci olarak çıkarsan çok büyük başarı olur.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Teşekkür ederim
İçerde aldık aldık diyosun
inşallah
2.' lik fazla hayalci yaklaşım olur yaw şu halimizle tabi elimizden geleni yapacağız , futbolcuları maçlara rahat çıkaracam hep , bildikleri gibi oynasınlar kaybedecek birşeyi olanlar onlar sonuçta
8. Hafta | Aarau
TAKTİK
Genç defans Iborra'ya bu maçta görev veriyoruz , yüzümüzü kara çıkarmasa bari , bir de sağ kanat Lang'ı bu maçta alışık olmadığı yerde oynatacağız. Antremanda o bölgede çalıştırmaya başlattık kendisini,zamanla o bölgeye alışacak
Rakibin 2 oyuncusuna çok dikkat etmek gerek . Biri Alain Schultz ( 7 Asist ) diğeri Harlem ( 7 Gol )
Avrupa listesine de yazabilecek olmamız ayrıca güzel oldu
Taktik güzele benziyor ama rakip tek forvetse o kadar defansa gerek yok bence.
Aimar çok iyi bende 6 hafta sakatlanmasaydı baya faydalanacaktım.Beşiktaş maçında süper oynadı 1 gol 1asist. Hayırlı olsun.