Quote Originally Posted by ABOOO View Post
Kanatlarınız dribbling yapmıyorsa şişirmek zorunda kalıyorsunuz ya da fazlaca top çevirip 3. bölgeye topu taşıyamıyorsunuz. Oyun tıkanıyor. Forvetlere topu götürünce golü atıyorlar. Ya kanatlarınızı top taşıyan oyunculardan seçin ya da ikinci forvet olarak içeri katetmeleri görevini verin ve bekleri ileri çıkarın. Oyun genişledikçe rakipler savunmakta zorluk çekiyorlar ve geniş alanlar bırakabiliyorlar. Topu ceza sahasına pasla sokamıyorsanız o zaman gerçekten sorun oluyor. Orta saha oyuncularının ya da santraforların tek başlarına bir şeyler yapıp maç çevirdiklerini pek görmedim nedense. Daha yakın markaj ve daha fazla kanat savunması eksikliği oyunu eksiği olmalı.
kanat oyuncularım ligin en iyi dribbling yapabilen oyuncuları.

Bruma
Emre Çolak
Nicolas Gaitan
Eduardo Salvio
Aras özbiliz

Yani oyun tıkanmıyor, ben içe kat eden rolünde kulanmıyorum sağ ayaklı oyuncuyu sağa sol ayaklı oyuncuyu sola koyuyorum. daha verimli olduğunu düşünüyorum adam eksiltip muz orta zaten sezonun çoğunda takım çok iyi futbol oynuyor. bazen öyle bir oluyorki evimde oynadığım kolay lig maçlarında regenleri oynatıyorum. ama bazende yöle bir oluyorki kilit oyuncularımla evimde pozisyona giremiyorum. aynı taktik aynı komutlar. ve bu kötü form 1-2 maç değil 10 maç kadar sürebiliyor. sırf takım bir ara mantara bağladı diye şampiyonlar liginde evimde psg den 4 deplasmanda 5 yedim. halbuki yenebilicek güçteydim ama o aralar takım mantara bağlamıştı... ne yaparsanız yapın takımı toparlayamıyorsunuz ne zaman oyun motoru düğmeye basıyor iyi sonuclar gelmeye baslıyor ve devamında iyi futbol. genelde sezonun sonunda düzeliyor takım ama lig bitmiş oluyor..