Yedeklerde kimler var bilmiyorum ama. İkinci yarı Emre Can, İbrahim ve Umut girmeli.
Yedeklerde kimler var bilmiyorum ama. İkinci yarı Emre Can, İbrahim ve Umut girmeli.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Performansıyla beni şaşırtanlar;Sabri,Emre ve Ceyhun
Aynı oynayanlar; Eboue,Ufuk,Hakan,Yekta,Umut ve Drogba
Kötü oynayanlar; Dany ve Salih
Takımı genel olarak pek beğenmedim ancak skorun 2-0 olması güzel oldu gruptaki durum açısından.İkinci yarıda bir gol daha bulursak 60'dan sonra Umut,Emre Can ve İbrahim girer umarım.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bu maçı izleyen herkes bence takımın hızlı ve dikine pas yapmasını engelleyen oyuncunun Selçuk olduğunu görmüştür. Ceyhun, Yekta, Emre hepsi topu Selçuk'un genelde aldığı yerde alıp dikine oynuyorlar. Asla geri oynadıklarını görmedim. Selçuk Paşa ise kalçasını doğrultup kendi etrafında dönene kadar 3 dakika geçtiği için hızlı bir şekilde oyunu yönlendiremiyor. Geldiği günden bu yana fazlasıyla overrated olduğunu düşündüğümü dile getirmiştim. Bu sene tamamen patlak vermiş durumda o durum. Eyvallah koşuyor, basıyor falan ama Mustafa Sarp'tan farkı yok son iki sezondur. İlk geldiği sene ileri oynuyordu o da fakat ne zaman ki bundan vazgeçip basit oynamaya falan başladı, bütün futbola dair doğruları da unuttu. Emre, Yekta hatta Ceyhun biel Selçuk'u kesebilir, kesmeli.
Ayrıca 4-4-2 sistemi ile oynuyoruz. Takım içi denge daha bir pozitif yönde göze çarpıyor. Sağ kanatta oynayan Eboue sol kanada giderken ister istemez düzgün bir şekilde kayabiliyor takım. Paslaşmalar yerinde. Hırs var, mücadele var. Dany'nin morali bozuk fakat elinden geleni yapıyor her zaman ki gibi. Hakan Balta fizik olarak bitmiş. Çok yavaşlamış. Sabri sol bek oynamasına rağmen sol koridoru çok güzel kullanıyor. Önünde oynayan Emre'nin sık sık deplase olmasının da etkisi var tabii bunda. Orta sahamız iyi top yapıyor. Emre'nin eskiden olduğu gibi sorumluluk alıyor olmasını görmek sevindirici. Sneijder oynarken bu kadar sorumluluk almıyor olması üzücü.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
bu kadro nasil 442 oynuyormus merak ettimikinci yari bakmam lazim
![]()
3 5 2 oynuyor yahu gayet. Sagdan sola: salih dany hakan - eboue emre ceyhun yekta sabri - drogba umut
Hayır 3-5-2 değil 4-4-2 oynuyor. Salih sağ stoper değil sağ bek oynuyor.
Salih Dany Hakan Sabri
Eboue Yekta Ceyhun Emre
Umut Drogba
Orta saha dörtlüsü sürekli yer değiştiriyor. Emre ve Eboue içeri kat ediyorlar.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Altyapımızdan hiç forvet oyuncusu yok mu yahu? Böyle maçlarda ikinci yarı Drogba'nın yerine girip oynardı.
Yalnız Mancini bizim düşündüğümüzün tam tersini düşünüyor. Biz genç oyuncu sokmasını beklerken Melo girdi oyuna.
salih(sabri)-yekta---melo---eboue
-----------------emre------------------
-----------------umut-----------
ben bunu gördüm. salih,sabri ara ara değişiyorlar.
umut gundoganin pasinda , sabri affetmedi uzaktan 3-0![]()
Umut Gündoğan'ın içine Sercan kaçmış, forma numarasındanmıdır nedir.![]()
Çok şükür rahat galibiyet oldu
Last edited by IcedEarth : 05.Şubat.2014 at 15:13
Dany yerine Chedjou'yu yollasalar keşke. Dany elinden geleni yapıyor hep ve nedense savruk tarzı hoşuma gidiyor benim. Ronaldo'yu deparla yakalayıp topunu çalmış bir adam bu. Rotasyonda çok güzel olur.
O değil de takım çok iyiydi bugün. Selçuk gibi uzun top atmaktan başka marifeti olmayan adam olmadığında takım ne kadar göze hoş kısa pas futbolu oynadı. Özellikle Emre ve Yekta çok iyiydiler.
Futbolcu Bilgileri
Eses bursa macinda hakem neden Bursa'yı dogradi bilen var mı? Kirmizi ve son dk penaltisini anlayamadım. Anlayan var mi?
Kırmızı da penaltı da saçmasapandı bence.
Futbolcu Bilgileri
XI: Ufuk Ceylan, Burdisso, Hajrovic, Telles, Umut, Chedjou, Yekta, Emre Çolak, Salih, Veysel Sarı, Ontivero
Yedekler: Aykut, Ceyhun, Koray Günter, İbrahim Çoşkun, Emre Can Çoşkun, Berk İsmail Ünsal, Umut Gündoğan
Veysel,Ontivero,Telles ve Burdisso'yu ilk kez izleyeceğiz.Salih ve Hajrovic içinde daha iyi fikir sahibi olabileceğiz.Berk,Koray ve Gündoğan'ı da izleme şansı bulacağımıza inanıyorum.
Resmi twitter hesabının paylaştığını paylaştım ben.Sitede de Umut yedek.
http://www2.galatasaray.org/futbol/t...aber/19248.php
0 km kadro insallah sakatlik olmaz![]()
Lucas'a lisans çıktı mı? kontenjana takılmadı sanırım.