-
Transferleri genel olarak değerlendirmek gerekirse:
Salih Dursun: Çöp. Galatasaray seviyesinde asla değil. Yedek olabilir. Sene sonunda bir takıma kiralanacaktır büyük ihtimalle.
Veysel Sarı: "Ansızın gelen yerli sağ bek"tir kendileri. Hayırlı olsun.
İzet Hajrovic: Hala tam çözemedim. Soğukkanlı, teknik bir oyuncu. Kendini geliştirebilirse çok kaliteli bir oyuncu da olabilir, Juan Pablo Pino'nun ötesine de geçemeyebilir.
Alex Telles: Hızlı, hücumu düşünen, ortaları ve pasları isabetli, iyi topçuya benziyor. Düzenli forma şansı bulup kendini geliştirecektir.
Koray Günter: Onun için pek bir şey söylemek için henüz erken. Umutluyum kendisinden, en kötü ihtimalle rotasyon oyuncusu olacaktır GS adına.
Ontivero: 2 M € verildiğini öğrenince çok şaşırmıştım fakat yetenekli bir oyuncu. Potansiyel var, o ışığı verdi, tıpkı Bruma gibi umut vaad etti.
Umut Gündoğan: Oyun tarzını gerçekten çok beğeniyorum. Orta sahamız adına çok iyi bir yerli alternatif.
Burdisso: Aradağımız stoper olabilir
Tam bir kafacı. Markajı iyi. Top tekniği kötü ama uzun pasları iyi. Işığı gördüm kendisinde 
Ayrıca Mancini'nin gelmesiyle en önemli transferimiz Emre Çolak'tır. Geçen sene şans bulduğu maçlarda az küfür etmedim, çok rezalet oynuyordu, oyununu baya geliştirmiş, bir Arda Turan havası var adamda. İnşallah daha da alır yürür. Keza Yekta, Hakan Balta, Gökhan Zan da gücümüze güç katıyor bu sene Allah bozmasın.
Mesaj Yetkileri