Az önce sona eren ve 3-0 kazandığımız Tokatspor maçında yeni gelen oyuncuların aşağı yukarı hepsini deneme fırsatı bulduk.

Umut G.: Daha önce de deneme fırsatı bulmuştuk. Benim çok şüpheyle yaklaştığım bir transferdi, ancak ilk birkaç maçta rotasyonda rahatlıkla iş yapabileceğini gösterdi.

İzet Hajrovic: Sol ayağını raket gibi kullanıyor, çok sakin bir oyuncu. Palas pandıras çalıma dalmıyor, akıllı oynuyor. Yine rotasyonda düzenli olarak izleyeceğimiz bir oyuncu.

Lucas Ontivero: 1 aydır denemedeydi. Kim bulmuşsa tebrik ediyorum. Çok hareketli bir oyuncu. Ayaklarını da fena kullanmıyor gibi. Net konuşmak için çok erken, ancak ciddi bir potansiyel sezdim bu gençte ben.

Guillermo Burdisso: 3'lü stoper için aradığımız tarz kesinlikle bu tip sağlam fizikli ve net bir oyuncuydu bence. İlk maç için gayet iyi bir performans, daha ciddi bir maçta izleyerek daha net yorum yapabiliriz.

Alex Telles: Hareketli bir sol bek özlemi çeken takımımızda çok iş yapacak gibi görünüyor. Çok yabancı bir kültürde ilk günlerinde çıktığı bu maçta fazla öne çıkacak işler yapmadı. As takımda Melo ve Selçuk'un toparladığı orta sahayla birlikte neler yapabileceğini sabırsızlıkla bekliyoruz.

Veysel Sarı: Transferin son gününde yapılmış çok yerinde bir transfer olmuş bence. Tam bir joker oyuncu, 3-5-2 sisteminde stoper ve sağ bek olarak rotasyonda ciddi süreler bulacağını düşünüyorum.

Koray Günter: Fazla süre almadığı için net bir yorum yapmak mümkün değil. Ancak ben kendisinden çok umutluyum.

Salih Dursun: Çok enerjik olmasına rağmen dengesiz oynuyor, bu tarzı başımıza iş açabilir. Yeni gelenlerden beni hayal kırıklığına uğratan tek isim.