Mane süper olur, bir de bonservisini alırsak.![]()
Mane süper olur, bir de bonservisini alırsak.![]()
Butce harika.. Dortmund'un basina da kim gecti?
Mane hamlesi çok iyi, takımın iskeletini bozmadan üstüne katıyoruz![]()
Akşama transfer şov mu izleyeceğiz yoksa bir kaç takviye ile kapatacak mıyız ?
Tom Huddlestone acayip iyi transfer oyunda benim en beğendiğim orta saha oyuncularından.Mane ise yararlı bir transfer olur
Bir solukta okudum kariyerin müthiş![]()
Transferler süper.
hurma eli cebe atmış sonunda![]()
Öncelikle yorumlarınız teşekkür ediyorum, İlk 11'e 2 takviye yapmayı planlıyorum orta saha'nın ortasına Huddlstone'u aldık geriye bir tek sol kanat kaldı daha öncede belirttiğim gibi ilk hedefimiz belirttiğimzi gbi Mane
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ikinci olan direk mi cikiyor yoksa play-off mu oynamaliyiz?
ee atsın haniTSL'de Şampşyonluk ZTK'da yarı Final , AL'de ise Çeyrek Finailin kapısından döndük
ayrıca devre arası 15 mn€'luk satışımız oldu tek bir oyuncu
İlk 2 direk gidiyor fakat K.İrlanda büyük sıkıntı çıkaracak , fikstür şansı onlarda artık
Mane'yi kaçırmamız iyi olmamış ama başka alternatiflere yönelmişiz tahminim ibai gomez
Bu arada milli takımda niye bu kadar düşüş oldu ki işimizi zorlaştırmışız .
Milli Takımda bir geçiş sürecindeyiz , çok fazla genç oyuncuyu bir anda monte edince biraz düşüş oldu haliyle , transfere gelincede İbai Gomez olmasını isterdim fakat serbest kalma maddesi olan 30 Milyon euro 'dan aşağı inmediler bizimde o kadar çıkmamız mümkün değildi fakat aldığımız oyuncuda çok iyi
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Spoiler: Profiller
Spoiler: Tüm Kadromuz
Spoiler: Transfer Geçmişimiz
Enes'de Real Madrid'e 5 Mn € 'ya transfer oldu fakat , Real oyuncuyu Bursa'ya 1 yıllığına kiraldı
Enes'i almışlar da o çocuk ya habire kiralanır yada ömür boyu yedek olur orada
Yeni kanat oyuncumuzun da profili iyi ama Erkan'ı kesebilecek mi acaba , bu arada lige ne zaman gireceğiz abi bir an önce ŞL maçlarını falan bekliyorum![]()
Kadro bence süper, Mane'yi alsaydık daha güzel olurdu ama hayırlısı.
Sansone iyidir. Mane'yi alamadığına sevindim çünkü iki üç senedir benim takımda olmasına rağmen bir türlü kanım kaynamadı![]()
Bu sene ligi yine rahat aliriz. Bakalim SL'de bu takim nasil bir performans gosterecekSansone transferi guzel olmus
Şl 'yi bende merak ediyorum açıkçası![]()
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Oyuna başlamadan 1-2 bilgi daha vereyim geçen sene 2 lig'i daha aktif ettim şuanda toplam 11 Lig ve yaklaşık 60.000 oyuncu aktif
Çok dakiğiz50' 100'
Süper kupa hayırlı olsun.
![]()
Müzemize 1 kupa daha eklendi![]()
Lig Şampiyonluğunda Kayserispor'a 2.00 oran verilmiş, Galatasaray'la birlikte favori görüyorlarDoğru kanıdalar..
Bursa maçında oyunu domine etmişiz fakat galibiyet golünü atmakta zorlanmışız, sezona kupayla başlamak güzel..
Herşey para değildir ! Mane bunu çok iyi biliyor
Kuzey İrlanda ve Makedonya beraberlikleri Milli Takımımız'a hiç yakışmamız, grubu 2. bitireceğini düşünüyorum..
H.olsun ne diyelim
Evet laa sen yazınca baktım öyle yapmışıs
Hangi Şampiyonaya Milli Takım rahat katıldı ki bundada illa bir ıskıntı olacak iki maçta hakkımızdı
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Selçuk Alibaz n'apmış yaGruptan çıkarız bence, gidişat güzel.
Lige bomba girmişiz , ŞL grubumuz çokta kolay gözükmüyor ama 2. Çıkarız gibi , bu arada abi alttaki haberin gerçeklik payı varmı 2 oyuncuya 50 milyonluk teklif![]()