1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Beklenen oldu da ortada çok büyük bir saçmalık ve haksızlık var.

Fenerbahçe eski talimata göre 4 kez uyarı almıştı, yenisine göre de 5.yi aldı. Sezon ortasında talimat değişikliği yapanların bunu muhtemelen Fenerbahçe'yi veya sınırdaki başka takımları korumak için yaptılar zira eski talimata göre alınan 4 uyarı an itibariyle çöpe gitti. Edilen küfürler kar kalmış oldu.

Talimat değişmese belki Konya maçında değil ama sonraki maçların birinde küfür edilse saha kapama cezası gelecekti. Şimdi ise sıfırlanmış oldu. Bu nasıl iş?

Oyun başladıktan sonra kural değişmez diyen hak ve adalet takipçileri anlatabilir mi acaba?
    Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    E madem böyle bir olay var,ne diye federasyon bu cezayı verdiki? Biz verelim,değişen talimatnamenin reklamını yapmış oluruz,ne de olsa tahkimden döner falan diye mi düşündüler acaba? Düşünüyorum ama başka mantıklı bir açıklama bulamıyorum.Gerçi YD'nin olduğu yerde mantık aramak pek mantıklı değil.
    Mesajını yeni görüyorum.

Ortada danışıklı dövüş var resmen, bunun başka bir açıklaması da yok. TFF talimatı değiştiriyor, PFDK artık böyle diyor, süre yok diyor ceza veriyor, ortalık küfür var mıydı yok muydu tartışmasıyla karışıyor. Tahkim geliyor, yeni kural var madem, o zaman baştan başlayalım diyor, sıfırlıyor.

Esas hata talimatın değişmesidir. Eğer bu olacaklar öngörülmeden yapıldıysa, işbilmezliktir bunun adı ve şaşırtmaz kimseyi, sonuçta Demirören faktörü var.

Ha yok bilerek yapıldıysa bunlar, en hafif tabirle ahlaksızlıktır. Belirli takımların kayrılmasıdır.
    Last edited by uAburak89 : 06.Şubat.2014 at 21:34

Mesaj Yetkileri