Sayfa 475 / 578 İlkİlk ... 375425465473474475476477485525575 ... SonSon
14,221 ile 14,250 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Acaba F.Terim 4. sefer döner mi kulübe ? Çok zor. Çünkü artık taraftarda olumlu yaklaşmayabilir. Zaten Ünal Yasal kulüpte olduğu sürece Terim bir daha gelemez ama yeni bir başkan gelirse geri döner mi bilmiyorum. Ben zaten Ünal Aysal ve ekibini çok beğeniyorum. Şuan ondan daha iyi başkan gelmez bence. Mancini'yi de git gide daha çok sevmeye başladım ve artık bende onun tam destekçisiyim. Zaten Fatih Terim kulüpten ayrıldığında da üzülmemiştim. Çünkü Terim bence asla bir Taktik deha değil. Bir de kötü gidiş eklenince gitmesi makul oldu.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yahu sıkıntı yabancı sınırı değil,sıkıntı TFF'nin başında ki o isimle yan yana olması,birlikte olması,can ciğer olması.Yabancı sınırımı Galatasaray'ı engelleyecek,durduracak ? Sadece yavaşlatacak,Mancini mükemmel bir teknik adam değil belki ancak vizyonu çok geniş birisi,başarılı olur veya olmaz gittiği zaman elbet iyi bir kadro ve oturmuş bir sistem bırakacağı bugünden belli oluyor.Zaten Türkiye'de başarı içinde iyi bir kadro ve oturmuş sistem yeterli.

Fatih Terim mevzusuna dönersek.Herkes biliyordu egosu olduğunu,bu ego aslında ''tek'' olduğu içindi,belki de Türkiye'de egosu olması gereken bir kaç kişiden biridir.Koskoca bir koreografi yapıldı adam için,bir zahmet egosu olsun yani,hangimizin o mevkide egosu olmazdı.Biz onu o haliyle seviyorduk.Sevmeyi bırak tapanlar bile vardı adama,gönderildiği gün evine binlerce kişi gitti,hepsi bir ağızdan ''Öyle şeyler yaşattın ki,uğruna ölmeye değer.'' diye haykırdı ancak Fatih Terim'in cevabı üstte ki fotoğraf ve milyon eurolar oldu.

Şimdi diyorum ki;

''Öyle şeyler yaşatıyor ki,adını anmaya değmez.''

Edit:

4. kez Galatasaray'a gelmesi konusunda tepkisizim,ister gelsin ister gelmesin.Mancini geldiğinde ne dediysem,4. gelişinde de aynı şeyleri derim.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Fatih Terim nasıl bu insanla aynı karede böyle bir poz verebildi hala hayretler içindeyim...
    Baska alternatifi var mi?

Avrupa'da herhangi bir takim ona istedigini yapma ozgurlugu verecek mi?
    Yoksa basina bir sportif direktor koyup bizim kulup stratejimize uygun yaptigimiz transferlerle takimi calistir mi diyecek?

Gidebilecegi tek yer Turkiye'nin dogusundaki ulkeler artik.

Turkiye'de baska (yani Anadolu'da) bir takima gidip diger teknik direktorlerin cektigi eziyetleri cekmeye niyeti oldugunu da hic sanmiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fenerbahçe derbisine kadar oynayacağımız lig maçları;

Antalyaspor(D), Beşiktaş, Rize(D), Akhisar, Karabükspor(D), Kayserispor, Konyaspor(D)

Antalya deplasmanı ilk kritik viraj. Sonra derbi, içeride oynamak avantaj ama sonuçta derbi. Rize ve Akhisar maçlarını alırız gibi. Karabükspor deplasmanı tam beraberlik maçı gibi. Kayserispor'u farklı geçeriz. Konyaspor maçı 7 maçın içinde en kritiği olabilir, ciddi bir çıkış yakaladılar.

Arada Chelsea maçları da olacak tabii. Fenerbahçe'nin fikstürüne bakmadım, gerek de yok. Biz maçları kazanmadıktan sonra bir manası yok çünkü. Tabii ki onların puan kaybı önemli çünkü kalan tüm maçları alsak bile bir işe yaramama ihtimali var.

Bir havaya girme söz konusu ama bir anda dağılabiliriz, Beşiktaş peşimizde, Fenerbahçe'nin sakatları düzelince yine bulacaklardır ritmi. Coşmamak, uçmamak lazım. 2.liğin belki de ilk defa bu kadar değerli olacağı sene de, o ihtimali göz ardı etmemek lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Ben illa şampiyon olacagız ya da olmalıyız fikrinde değilim. 2. lik de bizim içi başarı olur çünkü sezonun en garip yerinde Fatih Terim gitti ,Mancini geldi ve bir çok oyuncu katıldı.sistem değişti vs vs... Şampiyonlar Liginin gediklisi olma yolunda ilerliyoruz. Bunu devam ettirmemiz lazım...

Mancini'yi eleştirenler için kısa bir analizim olacak.

Fatih Terim gittiğinde takımda moraller alt üst olmuştu. Oyuncuların kendine güvenleri kaybolmuştu. puan farkı 9'a çıkmıştı ve Galatasaray hiçbir maçta kolay kazanamıyordu. Mancini geldiğinde "kondison olarak sıkıntılarımız var bu takım güçlenmeli" dediğinde çogu kişi onu eleştirdi.Fatih Terim'e saygısızlıkla suçladı vs vs. Şimdi size soruyorum 2 senedir şampiyon olan Fatih Terim'im çalıştırdığı takım hangi maçta Kophenag'ın ilk devresi ,Bursa ve Eskişehir maçlarındaki presi ve tempoyu yakaladı ?

Mancini ile birlikte performansıı arttıran oyuncular : Sneijder , Emre Çolak , Sabri , Ceyhun , Yekta, Melo ,Burak

Fatih Terime olan tüm saygım Yıldırım Demirören ile yola devam kararı aldıktan sonrakayboldu.Mancini'ye zaten saygım vardı ve inancım da üst seviyedeydi ilk geldiğinde... Haftalar ilerledikçe bu takım daha da iyi olacak ve tüm trasferler yavaş yavaş kadroya monte edilecek.Mancini gelecek 5 yılın Galatasaray'ını inşaa ediyor.Bu sene şampiyon olmasak da önemli değil. Taşıma su ile değirmen dönmeyeceğini Ünal Aysal ve Mancini anladı ve Fatih Terim'im bıraktığı 30 yaşa yakın ortalaması olan takıma 10 tane genç oyuncu kazandırıldı. Riera ,Engin gitti. Gökhan Zan , Sabri , Drogba , Eboue ve Hakan Balta ile de bence sezon sonu yollar ayrılacak. Türk olanlar belki kalır ama yabancıları gönderirler. Gelecek sezon Semih , Telles , Selçuk ,Melo , Sneijder ,Burak ,Bruma ,Veysel , Hajroviç , Salih , Lucas ,Emre Çolak , Emrecan ,İbrahim , Koray daha çok 18'de göreceğimiz oyuncular
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ilk seneyi ne cabuk unuttun hasan hocam 90 dakika pres rakibi boguyordu galatasaray ? obur dediklerinde sonuna kadar haklisin

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Ben de 30 yaş ortalama takımı Fatih Terim'in bıraktığına inanmıyorum. Sonuçta Fatih Terim göreve geldiği günden beri transferler konusunda başkanla sıkıntı yaşadı. Benim düşüncem o transferlerin %60-70'i Ünal Aysal'a ait. Zaten Fatih Terim de Ünal Aysal'la sürekli çatıştığı için bıraktı takımı.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    ilk seneyi ne cabuk unuttun hasan hocam 90 dakika pres rakibi boguyordu galatasaray ? obur dediklerinde sonuna kadar haklisin
    bitek ligde mücadele ediyoduk o sene

Quote Originally Posted by himone View Post
    Ben de 30 yaş ortalama takımı Fatih Terim'in bıraktığına inanmıyorum. Sonuçta Fatih Terim göreve geldiği günden beri transferler konusunda başkanla sıkıntı yaşadı. Benim düşüncem o transferlerin %60-70'i Ünal Aysal'a ait. Zaten Fatih Terim de Ünal Aysal'la sürekli çatıştığı için bıraktı takımı.
    elmander dışındaki tüm transferleri fatih terim yaptı hasan şaş kendi dedi ( belki sneijder ı dışarda tutabiliriz)

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

kim ne drse desin ben mancini'nin çok başarılı olacagına inanıyorum uzun yıllar kalır inşallah
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Quote Originally Posted by nannar View Post
    kim ne drse desin ben mancini'nin çok başarılı olacagına inanıyorum uzun yıllar kalır inşallah
    Dediğin gibi abi , bende hep öyle söylüyordum hala söylüyorum zamanında çok sövdüler bana ama görücekler

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Aslanların Sessiz Kaldığı Yerlerde, Kuşlar Kartallar Volta Atar; Ama Bilmezler ki Aslan O Sesszliği Bozarsa, Kıyamet Kopar.Che Guevara

Tam bizlik bir laf.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Camiada , taraftarda herkes kahin beyler herkesin tahmini aynıydı tahmin edilen seyler birer birer oluyor şampiyonluk hiç bir zaman hayal olmadı 11 ' den 4 ' e indi fark ve önümüzde 14 hafta var.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben GS'nin ara transfer döneminde aldığı tüm oyuncuların Fatih Terim döneminde izlendiğini ve Fatih Terim takımın başında kalsa, aynı oyuncuların alınacağı kanısındayım. Zaten gençleşme operasyonu diye bir plan vardı, Mancini'ye yüklemeye gerek yok. Mancini aldıysa o Arjantinli Ontivero'yu aldırmıştır.
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Hajrovic, Burdisso, Telles, Ontivero Mancini'nin ekiplerinin önerdiği isimler diye biliyorum. Veysel zaten son dakika transferi, ani gelişti. Koray da biraz fırsat transferi oldu, onun da Fatih Hoca'yla alakalı olduğunu sanmıyorum. Salih eminim Fatih Terim olsa da alınacaktı. Umut da aynı şekilde. Oğuzhan için birşey diyemeyeceğim.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Hajrovic, Burdisso, Telles, Ontivero Mancini'nin ekiplerinin önerdiği isimler diye biliyorum. Veysel zaten son dakika transferi, ani gelişti. Koray da biraz fırsat transferi oldu, onun da Fatih Hoca'yla alakalı olduğunu sanmıyorum. Salih eminim Fatih Terim olsa da alınacaktı. Umut da aynı şekilde. Oğuzhan için birşey diyemeyeceğim.
    salihi oğuzhanı bilmemde umut net bi şekilde mancinin transferi , umutun eski antranörü hatta röportaj da söylemiş ilk beşiktaş - buca maçında izlemiş mancini ondan sonra 4-5 maçını izlemiş/izletmiş öyle almaya karar vermiş , bide ek olarak söylim hasan şaş telles dışındaki transferlerin takımı bi üst seviyeye çekmediği için beğenmediğnii söylemişti ki burdan anlıyoruz ki fatih terim kalsaydı gençleştirme falan olmucaktı

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Fatih Terim kalsaydı diye bir şey yok bence. Ünal Aysal zaten kararını vermişti. Hatta bunun için yönetimi değiştirdi hatırlarsanız. Yani gençleştirme operasyonu falan hepsi Mancini'nin işidir. Destekçisiyim sonuna kadar Mancini'nin.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

O değilde Seni Sevmeyen Ölsün tezhauratı Arena'ya çok yakışmadı mı ?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aynen bugün çok hoşuma gitti bu siteye her girişimde

ersun yanalın futbolcuları fiziki olarak zorladıgını ve bunun ilerleyen zamanlarda sakatlıklar olarak döneceğini, bu tarz bir futbolda sürekli aynı 11'i kullanamayacagını zamanında söylemiştik o yüzden içim rahat.
    bu fb'nin puan kayıpları ne benim için supriz oldu ne de bizim teknik heyet için, sadece fb taraftarı için süpriz oldu. çünkü o göze hoş gelen her topu ileri vurup deli danalar gibi pres yapan takım hoşlarına gidiyordu. ki zaten kimin hosuna gitmez. fakat futbolda tüm sezonu düşünmek zorundasın ona göre hareket etmen gerekir. daha bunlar başlangıç sakatlıklar. daha o 50 metrelik mesafeyi butun maç gidip gelen ortasahalardan fire verecekler çok. veriyorlar da fakat ortasaha rotasyonu forvet rotasyonuna göre daha iyi.
    neyse biz farkın kapanabileceğini bunun da bize baglı oldugunu söylemiştik.
    işte fb iki deplasman yaptı kaybetti biz iki iç saha yaptık kazandık fark düştü 4'e ve daha çok var.
    zamanında söylemiştik. fb yine şampiyon olur olamaz değil ama öyle yok arena'ya şampiyon gelelim falan hayalden öte şeylerdi.
    lig tekrar başladı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu kameradan çok daha iyi ses çıkmış,diğer çekimlere baktım pek iyi değildi.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İyi ki doğdun Selçuk İnan !

Nesil
    2006
    Yer
    London

Manciniyi başta sevmemiştim, Fatih Terim destekcisi değilim ama Aysalın yaptığı büyük hataydı, teknik direktörle yolları ayıracaksan sezon başlamadan ayıracaktın, ama son transferlerden sonra Mancininin yapmak istediklerini daha iyi anlamaya başladım, son iki maçta oynanan oyun ön yargılarımı yıktı biraz Manciniye karşı, takımdaki morallerde düzelmeye başladı görüntüsü veriyor, bu sene belki şampiyon olamayabiliriz ama Mancini şuanda oynanan oyunu bir sezona yığmaya başarırsa gelecek sezon FM serilerinde bile göremeyeceğim seriler yakalanabilir, özellikle gol yememe konusunda

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Chelseali bir taraftar guzel video yapmis gs - chelsea maçi icin

http://www.youtube.com/watch?v=o-Xns...ature=youtu.be

Nesil
    2006
    Yer
    London

Video gerçekten güzel olmuş

Aklıma eski bir şiir geldi ateşi görünce
    Bazen...
    Nefes almak değildir, yaşamak...
    Onunla gülüp, onunla ağlamaktır...
    Sarı-Kırmızı olmaktır, her an onu solurcasına...

Bazen...
    Özgürlük, çimlerde koşmak değildir...
    Sevdası uğruna prangaya vurulmaktır...
    Hep ona tutuklu kalmışcasına...

Bazen...
    Başarı, para, kupa kazanmak değildir...
    İnsanların yüreğine dağlanmaktır...
    Damarında , kanında yaşarcasına...

Bazen ...
    İmparatorluk, ülkeleri ele geçirmek değildir...
    Bir meşin yuvarlakla yürekleri fethetmektir...
    Sınır tanımadan hüküm kurmaktır, milyonlarcasına...

Bazen...
    ASLAN, bir hayvan değildir...
    Bir simge, bir semboldür... Tarifsiz güçtür...
    Ruhundaki asalete yazılmışcasına...

Bazen...
    Cehennem, öbür dünya değildir...
    Taraftarla coşmuş, SAMİYEN'dir...
    Alev alev yanarcasına...

Bazen...
    İmkansız, olmaz değildir...
    7 kişi 7-0 yenmek, ağları delmek, şampiyonluktur milenyumda...
    Hayalleri gerçek yapmaktır... Sahaya her çıktığında...

Bazen...
    KRAL olmak, taç giymek değildir...
    Soyunu sevgiden, ünvanı halktan almaktır...
    Her doğan bebeğin METİN olmasıdır...
    Kuşaktan kuşağa akarcasına...

Bazen...
    VEFA, semt adı değildir..
    14 yıl kan kusup, ölümüne arkasında durmaktır...
    Her şartta, yıkılmaz bir duvarcasına...

Bazen...
    Tarih, tozlu bir sayfa değildir...
    Gerçektir, yaşamdır... 1905'te doğup ciltlere sığamamaktır...
    Destanların değişmez yazarı olurcasına...

Bazen...
    GÜÇ, bir sıfat değildir...
    Evsiz barksız, beş parasız, en zorda, tüm Dünya'yı ayağa kaldırmaktır...
    Üstünde sade bir parçalı formayla kolaycasına...

Bazen...
    Cesaret, korkuyu yenmek değildir...
    Onbinlerce rakibin içinden geçip, kalesine BAYRAĞINI dikmektir...
    Tek başına... Kimse yokmuşcasına...

Bazen ...
    Sevgi, anne, baba, eş, dost değildir...
    Onlardan ötedir... Tutkudur renklere, armaya ...
    Ayrılmaz parçanmışcasına...

Bazen...
    Hayat her şey değildir...
    Galatasaraylı olup, Galatasaraylı gibi yaşamaktır...
    Doğumdan, ölüme, kalbin her çarptığında...
    Cimbombom diye atarcasına...
    [YOUTUBE="2AdPAekxBSc"]Şiir[/YOUTUBE]
    Last edited by xwerswoodx : 10.Şubat.2014 at 20:16

Chelseali bir taraftar guzel video yapmis gs - chelsea maçi icin

http://www.youtube.com/watch?v=o-Xns...ature=youtu.be
    UEFA bunu reklam olarak alsın parayı kırarlar

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hajrovic 3 maçta 1 gol 3 asist ile oynamış.İyi bir başlangıç bence.Takıma alıştıkça,daha da iyi olacaktır.

Ceyhun'a da değinmek istiyorum.Hayatının fırsatını yakaladı,şimdiye kadar kötü de oynadı denemez ancak biraz heyecanlı gibi maçlarda,o heyecanını yenerse daha sağlam oynayacaktır.İyi değerlendirir umarım bu şansı.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Keşke yazın gelmiş olsaydı Mancini. Şimdi çok daha iyi bir konumda olurduk. Büyük ihtimalle Türkiye Kupasını alıcaz, ŞL'den elenicez, lig meçhul. Ünal Aysal gibi bir başkana sahip olduğumuz için çok şanslıyız. Onun değerini bilmeyenler o gittikten sonra mumla arayacaklardır Aysal'ı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Lucas Ontivero'yu tekrar izlemek için sabırsızlanıyorum,iyi oyuncu olur,kötü oyuncu olur orası ayrı ancak şu an oynadığı oyun keyif veriyor ve bende doğal olarak keyifle izleyeceğim.21 dakikalık videosunu izledim o da çok keyif veriyor.İzlemesi çok keyifli,keyif,keyif,keyif.

Futbol bu ya,keyfine bakın işin

Bu arada yarın Brezilya Milli Takımı kadrosu açıklanacak,inşallah Melo'da o kadrodadır.Eğer yoksa daha ne yaparsa yapsın,nasıl oynarsa oynasın,2010 Dünya Kupası'nda ki hataları yüzünden alınmaz.Brezilyalılar biraz değişik bir millet.
    Last edited by europeanconquer : 11.Şubat.2014 at 02:31

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hakediyor ama çağırılacağını sanmıyorum.

Mesaj Yetkileri