Anket Sonuçlarını Görüntüle: Recreativo de Huelva, La Liga ve Avrupa Liginde neler Yapabilir?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Lig de şampiyon olur, AL'de Çeyrek Final oynar.

2 16.67%
  • Lig de 2.olur, AL'de Çeyrek Final oynar.

2 16.67%
  • Lig de şampiyon olur, Al'de Yarı Final oynar.

2 16.67%
  • Lig de 2. olur, AL'de Yarı Final Oynar.

4 33.33%
  • Nirvanaya ulaşıp, hem ligde hem de Avrupa'da zafere ulaşır.

2 16.67%
1 ile 30 arası toplam 448 sonuç

Konu: İspanya'yı Feth Ettik, Şimdi Sıra Şampiyonlar Ligin'de / Recreativo de Huelva

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Transferlerin hayırlı olsun.Joselu ve Bedia yı listeme ekliyim bi bakıyım şunlara Fikstür içinde Kolay gelsin

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Gol krallığına bak Ronaldo ile kapışıyoruz ama MEssi'yi Vİlla'yı, Neymar'ı , Costa'yı falan yalan etmiş Joselu sene sonuna kadar sakatlanmazsa bizi en kötü AL'ye taşır , devre arasında 3 oyuncu takviyesi pek olmamış iyi giden takım için tüm dengeleri bozabilirde ama çok daha iyide olabilir umarm daha iyi olur kaleciyi beğenmedim ama diğerleri iyi h.olsun
    Joselu yardırıyor valla artık ikişer ikişer atmaya başladı , Malaga falan yokladı geçen yüz vermedik
    Bu sene AL'ye kalırsak büyük başarı olur bizim için .
    Transferlere gelince kadronun bir kaç oyuncu hariç tamamen yenilenmesi lazım onu sene sonuna bırakıp takviye ettik şimdilik , defans oyuncusu hem genç hemde sağlam bir oyuncu , Jimy kanatlar iş yapmıyor diye aldım oda yararlı olacak gibi kaleciye gelince bize gelecek sağlam bir kaleci yok , şimdilik çok para harcamak istemedim ucuza bununla takviye ettim seneye daha iyisini alırız buda yedek kalır .

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Transferlerin hayırlı olsun.Joselu ve Bedia yı listeme ekliyim bi bakıyım şunlara Fikstür içinde Kolay gelsin
    Eyvallah dostum , valla Joselu'yu kesinlikle öneririm 2. sezonu her geçen gün performansını katlıyor ayrıca çok fena gelişti koyarım bir ara yine profilini

Mesaj Yetkileri