Sayfa 72 / 94 İlkİlk ... 2262707172737482 ... SonSon
2,131 ile 2,160 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Quote Originally Posted by amorti View Post
    97'den beri seride atladigim tek oyun FM13.

FM12'yi o kadar sevmistim ki, 13'e bulasmamistim bile.

Guncelleme gelsin de bakalim, bu rezalete radikal bir degisiklik yapmazlarsa FM12'ye donuyorum.

Bu oyunu da hediye ederiz artik sinirleri saglam bir arkadasa
    fm 12 nin maç motoru çok iyiydi diye hatırlıyorum.

fm 13 de ilk çıktığında bariz hatalarla doluydu ama yarı yıl yamasından sonra çok iyi bir hal aldı, sakatlıklardan yakınan çok arkadaş oldu yalnız fm 13 de.

fm 14 ün maç motorunu hiç beğenmedim kafasına göre takılıyor motor siz istediğinizi yapın
    yalnız maç motoru dışında fm 14 de sakatlıklar normal düzeyde. sakatlıklar yerine maç motoruyla oyunu zorlaştırmaya çalışmışlar. ama beceremeyip gerçek dışı animasyonlar eklemişler. ( kalecilerin abuk subuk goller yemesi, oyuncuların her defasında topu ayağından 4 metre açması her seferinde gülerim bu olaya. ) + olarak artık önceden ne yapsak masaya bile oturmayan oyuncuları transfer edebiliyoruz buda yıllardır beklediğimiz yeniliklerden biriydi. ama gelin görün ki oyun motorunun faillerle dolu olması herşeyden soğutuyor insanı.

bu kadar üstüne durup forumda yazı yazmamın nedeni içimin dolu olmasından kaynaklanıyor. verdiğimiz parayı zerre haketmiyor yapımcılar. fm 14 ü sildirip fm 13 e döndürüyorlar insanı. bu nasıl açıklanır ya ?

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Ya tabi belirli bir yerde bizim bakış açımız da önemli ,ben de ilk başta sinirle oynuyordum ama sonra oyunun değişik ve güzel yerlerine bakarak oynayınca daha zevk verdi

Nesil
    2006
    Yer
    London

Quote Originally Posted by Lordinas View Post
    fm 12 nin maç motoru çok iyiydi diye hatırlıyorum.

fm 13 de ilk çıktığında bariz hatalarla doluydu ama yarı yıl yamasından sonra çok iyi bir hal aldı, sakatlıklardan yakınan çok arkadaş oldu yalnız fm 13 de.

fm 14 ün maç motorunu hiç beğenmedim kafasına göre takılıyor motor siz istediğinizi yapın
    yalnız maç motoru dışında fm 14 de sakatlıklar normal düzeyde. sakatlıklar yerine maç motoruyla oyunu zorlaştırmaya çalışmışlar. ama beceremeyip gerçek dışı animasyonlar eklemişler. ( kalecilerin abuk subuk goller yemesi, oyuncuların her defasında topu ayağından 4 metre açması her seferinde gülerim bu olaya. ) + olarak artık önceden ne yapsak masaya bile oturmayan oyuncuları transfer edebiliyoruz buda yıllardır beklediğimiz yeniliklerden biriydi. ama gelin görün ki oyun motorunun faillerle dolu olması herşeyden soğutuyor insanı.

bu kadar üstüne durup forumda yazı yazmamın nedeni içimin dolu olmasından kaynaklanıyor. verdiğimiz parayı zerre haketmiyor yapımcılar. fm 14 ü sildirip fm 13 e döndürüyorlar insanı. bu nasıl açıklanır ya ?
    Sırf transfer yapabilecez diye bekliyorum ben ama istenen aşırı yüksek transfer bütçeleri deli ediyor beni, bu yüzden para basıp eğer Galatasaray'a istediğim oyuncuları alsam kaç para harcamam lazımdı diye bir denedim ve sonuç;

Ancak aynı oyuncuları FM13 de transfer etmeye çalıştığımda hemen hemen hiç birisi gelmedi
    Last edited by xwerswoodx : 10.Şubat.2014 at 15:32

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by xwerswoodx View Post
    Sırf transfer yapabilecez diye bekliyorum ben ama istenen aşırı yüksek transfer bütçeleri deli ediyor beni, bu yüzden para basıp eğer Galatasaray'a istediğim oyuncuları alsam kaç para harcamam lazımdı diye bir denedim ve sonuç;

Ancak aynı oyuncuları FM13 de transfer etmeye çalıştığımda hemen hemen hiç birisi gelmedi
    Sende altyapıdan oyuncu çıkar

Bu arada yeni güncelleme ne zaman gelir yahu ? Hiç bilgisi olan,duyum alan yok mu ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    London

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Sende altyapıdan oyuncu çıkar

Bu arada yeni güncelleme ne zaman gelir yahu ? Hiç bilgisi olan,duyum alan yok mu ?
    Altyapıda sağlam oyuncu olsa keşke Hem onlar gelişene kadar bir ton regen çıkar Ben onları geliştiririm

Valla marta doğru diye bir dedikodu var ama bakalım yani bu hafta çıkar diye umuyorum ben ama kesin bir tarih aslında twitterdan bakmak lazım belki belirtilmiştir Baktım bulamadım ama sordum cevap alır almaz bildiririm

Quote Originally Posted by Lordinas View Post
    sizdemi kararsızsınız benim gibi hayır fm sizde yapamıyorum ben, o yüzden çok sinir bozucu bir durum bu. şu sıralar assassins creed , rome tw , btf4 takılıyorum ben

Edit - fm 13 şu an steam dan iniyor
    Valla indirdim bende FM13 üde sıkıntı şu ki transfer yapamıyorum onda da çok sinir bozucu AMCli sistem oynatmıyorum ben hiç bir zaman Sneijder çöp adam gibi kalıyor elimde ne yapacağımı bilemiyorum

6. Default

Benim takıldığım bir konu var. Mesela 30unu aşmış kariyeri iyi olan oyuncuları oyunda takımımıza getiremiyoruz. Mesela Drogba Gs ye gerçekte gelmeseydi oyunda transfer imkansız gibi bir şey. Buna bi el atmaları lazım bana göre.
    BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by grjonny View Post
    Benim takıldığım bir konu var. Mesela 30unu aşmış kariyeri iyi olan oyuncuları oyunda takımımıza getiremiyoruz. Mesela Drogba Gs ye gerçekte gelmeseydi oyunda transfer imkansız gibi bir şey. Buna bi el atmaları lazım bana göre.
    Katılıyorum,oyuncunun menajeri ile konuşup en azından teklif vermek için ikna etmeye çalışmalıyız veya hiç ona girmeyip teklif verme şansımız olsa keşke.

Bu konu yıllardır sıkıntı yaratıyor ancak pek bir şey yapılmadı,yapılacağını da sanmıyorum.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Quote Originally Posted by grjonny View Post
    fm 14 de bahsettiğiniz konuda bir takım gelişmeler kaydedildi. ama bu sefer oyuncular gelsede takımları uçuk bonservis bedelleri istiyor. bunun maalesef henüz bir çözümü yok. fm 14 de bruma'yı ben 27 milyon euro ya manchester city'e sattım. dahada yüksek vermiyorlar. halbuki city önüne gelen futbolcuya 30 - 40 milyon euro veriyor. bunu farketmişsinizdir. biz isteyince adamlar servet istiyor. bizim oyunculara göz ucuyla para veriyorlar. ben altyapıdan çıkan oyuncularımın önünü açmak ve yabancı kontenjanını azaltmak için sattım şahsen. yoksa o fiyata vermezdim. oyunun en iyi sağ açıklarından biriydi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Di Vaio'yu ben bedelsiz getirdim Beşiktaş'a, oyunun başında. Cidden benim oyunum problemli sanırım..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Di Vaio'yu ben bedelsiz getirdim Beşiktaş'a, oyunun başında. Cidden benim oyunum problemli sanırım..
    fm 14 de sıkıntı yok zaten gelebiliyor oyuncular. oyun bu konuda aşama kaydetti zaten. fm 13 den bahsediyor arkadaşlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

13 yetersizdi yahu. 14 baya önde diğer oyunlardan.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

13 yetersizdi yahu. 14 baya önde diğer oyunlardan.
    maç motoru iyi olsa en iyi fm oyunu evet. sadece fm 12 nin maç motoruna ihtiyacı var

Nesil
    2006
    Yer
    London

maç motorunu düzeltselerde keşke oynayabilsek, diğer yönlerden akresif konuşmaların kaldırılması kötü olmuş

Güncelleme için henüz bir çıkış tarihi yokmuş, miles geçen sene martın başında çıktığını bu senede öyle olabileceğini söylüyor

Bütün liglerin, transfer sezonlarının kapanmasını bekliyorlar.

Hakikaten maç motorunda ki bariz hataları gidermelerini bekliyorum. aksi halde 6-7 ay boyunca bu fm çekilmez arkadaşlar.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bu yıl orijinal alamamıştım oyunu ancak geçtiğimiz günlerde orjinale geçtim. Korsanda iken 14.2.0 versiyonu ile oynuyordum, orjinalde güncelleme gelince mevcut taktiğimin biraz aksadığını söyleyebilirim. FM'nin eski serilerinde versiyon farklılığından dolayı taktikler aksıyordu ancak özellikle geçen yıl bu durum kaybolmuştu ortadan. Şimdi ise yine aynı durum söz konusu.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Ben şunu sevmiyorum , örneğin Semih yıllık 2.2 milyon falan alıyor gibi gözüküyordu o yüzden hiçbir Anadolu takımı ile onu alamıyordum , ama gerçekte Antalya'ya gitti ve aldığı para 1,85 gibi bir şey , anlatmak istediğim adam bitik de olsa maaşından az parayı kabul etmiyor ; insan az da olsa FEDA der

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Oyuncu satılık listesinde ve ayrılmak istiyorsa daha düşük maaşa imzalattığım oldu 2012 yada 13 te.

Bir de şu oyunu yapmaya erken başlasalar da Eylül 1 gibi elimizde olsa iyi olacak. Devre arası güncellemesinin geç gelmesine alıştık bari yeni oyun hazırlıklarına erken başlayıp çabuk çıkartın.

Quote Originally Posted by martymcfly View Post
    Oyuncu satılık listesinde ve ayrılmak istiyorsa daha düşük maaşa imzalattığım oldu 2012 yada 13 te.

Bir de şu oyunu yapmaya erken başlasalar da Eylül 1 gibi elimizde olsa iyi olacak. Devre arası güncellemesinin geç gelmesine alıştık bari yeni oyun hazırlıklarına erken başlayıp çabuk çıkartın.
    zaten her sene gittikçe bozuyorlar oyunu bide yetmiyormuş gibi geç çıkartıyolar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Vallahi ben alistim hatalara, nadir de olsa karşı tarafa da oluyor )

Yapicak birşey yok böyle oynayacağız ama seneye para verip almam, dil desteği veren kardeşlerimizin hatrına 2 senedir para verip alıyordum.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Şuanda güncellemeyi bekliyorum bir gelsin tekrar spor toto ya dönücem

takımın ne oynadıgını cozemesınler dıye 3 farklı taktık kullanıyorum oyun anlayısı dızlısler hersey farklı 1 taktıgı 2 maç ust uste kullanmam her sey mukemmel gıderken bır yerden sonra 3 taktıgımde cozuluyor kotu sonuçlar almaya baslıyorum rehavet sorunumuzda yok nasıl oluyo anlamıyorum

Quote Originally Posted by balinger View Post
    takımın ne oynadıgını cozemesınler dıye 3 farklı taktık kullanıyorum oyun anlayısı dızlısler hersey farklı 1 taktıgı 2 maç ust uste kullanmam her sey mukemmel gıderken bır yerden sonra 3 taktıgımde cozuluyor kotu sonuçlar almaya baslıyorum rehavet sorunumuzda yok nasıl oluyo anlamıyorum
    Takma kafana biz aylardır anlayamıyoruz.

Ben oyunda Fenerbahçe ile 1 sezon tamamladım.Öyle taktik çözülmesi falan olmadı bende.2 farklı taktik kullandım.Ama oyun şampiyonluk yarışını kızıştırmak için oyuncularımın 3'te birini sakatladıBende kondisyon antremanı yaptırdım ve bu sorunu çözdüm.Sezon sonunda ise şampiyon oldum.34 maçın 28'inde falan rakiplerime karşı çok baskılı oynadım.Çok fazla mutlak gol şansına girdim.Fakat goller bu pozisyonlardan gelmiyor.Bu da maç motorunun en büyük sorunlarından bence.Bir de 45 gol yedim.Bu da çok büyük bir sorun.

Çok saçma birşey var. Ben bir oyuncuyu almak istiyorum. teklifde ediyorum mesela 20milyon euro . Karsı taraf kabul etmıyor benim teklifi başka kulubun teklifini azda olsa kabul edıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by rammstein7 View Post
    Çok saçma birşey var. Ben bir oyuncuyu almak istiyorum. teklifde ediyorum mesela 20milyon euro . Karsı taraf kabul etmıyor benim teklifi başka kulubun teklifini azda olsa kabul edıyor.
    Takımının reputation'u düşük olabilir.
    Futbolcu Bilgileri

Mantıksızlığın dik alası.
    Hani futbolcu daha az paraya başka takıma imza atsa normal diyeceğimde, böyle birşeyin gerçek hayatta gerçekleşme ihtimali yok.

Arkadaş bonservisten bahsediyor. itibar oyuncuyla yapılan görüşmelerde önemli.

Oyunu Aldım Uzun Zorluklar Sonunda Kurduğum Oyunda İlk Maçımı Yaptım. Maçı 3D Olarak İzledim Pek Anormal Hareketler ve Abartılı Direkler Görmedim. Gerçi İlk Maçtan Böyle Bir Yargıya Varmak Yanlış Olur Onu da Zamanla Daha İyi Görecez Ama Oyunculara Verdiğim Komutları Takım Çok İyi Algıladı.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

29. Default

Allah rızası için maç motoru ve sözleşmelerde düzeltmeye gidilen bir güncelleme yapsalar bu aralar ya

Hayır Real madrid'ın şeyı düşük olmaz herelde. Bonservis ücretine yüksek bir miktar veriyorum kabul etmıyorlar baska kulubun teklifini kabul ediyor. Bu çok saçma.

Sayfa 72 / 94 İlkİlk ... 2262707172737482 ... SonSon

Mesaj Yetkileri