Quote Originally Posted by alonso88 View Post
Gerçekten güzel olmuş Avrupa. Finans anlamında da önemli bir getirisi olacaktır. Ponferradina ikinci yarı baya düşüş yaşamış gibi. Gelecek sezonda her kulvarda başarılar.
Avrupa iyi oldu ya hem biraz finans anlamında hemde itibarımıza katkısı olur , en azından ilk Avrupa tecrübemizi çok beklemeden yaşamış oluruz , Ponfe zaten iyi bir takım değildi dayanamadılar yarışa , gelecek sezon Avrupa'da gelecek yarışacak bir çok yer var iyi bir kadro kurup iyi şeyler başarmaya çalışacağız

Quote Originally Posted by trinitrotloen View Post
Helal olsun üstat. Gerçekten büyük bir başarı sağlamışsın Avrupa Ligine giderek. Bakalım gelecek sezon bizi neler bekliyor.
Teşekkürler hocam , hiç beklemiyordum sezon başında gerçekten 10 numara performans göstererek kaldık AL'ye , gelecek sezonu bende çok merak ediyorum

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
Çok büyük başarı fakat en çok dikkatimi Asist krallığı çekti Joselu'ya o kadar golün asistini kim yaptı transferleri merak ediyorum en kısa sürede güncelle
Takım oyunu oynadık daha çok , her oyuncum hücumda 8-9-10 civarında asist yapmış o.sahalar da o civara yakın ,
Bu arada şimdi analizlerine baktım Joselu'nun penaltıdan golü de yok hatta ligde sarı kartı bile yok adamın
Transfere gelince eksik bölge çok biraz araştırayım geceye hallederim herhalde

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
Harika bir sezon geçirmişsin tebrik ederim Joselu yu ispanya milli takımına çağırdılar mı çağırmadılarsa artık çağırsınlar
Teşekkürler , henüz bir teklif yok ama seneye çağıracaklarını düşünüyorum