Lige çıkar çıkmaz liderlik koltuğuna geçmek de neyin nesisüpersin aynen devam.
Tereddütsüz averaj takımı olurlar
Her ne kadar mücadele etseler de sonunculuktan kurtulamazlar
Çaylaklar yeni bir sürpriz yapıp grubu 3.sırada bitirir ve Avrupa Liginde yollarına devam ederler
Dahi Diaz şapkadan tavşan çıkarır ve Fc KooTeePee ile üst tura yükselir
Lige çıkar çıkmaz liderlik koltuğuna geçmek de neyin nesisüpersin aynen devam.
Tebrikler Juan Güzel gidiyorsun. Avrupa Ligin'de bakalım rakibin kim olacak. AL'de gruplara kalırsın gibime geliyor. Fin takımlarının Avrupa Kupalarındaki puanı kaç ?
Çok iyi gidiyoruz, Al'de inşallah gruplara kalırız![]()
Bilmiyorum elimizden geleni yapacaz (:
Eyv (:
Puanını bilmiyorum ama seribaşı falan değiliz klüp olarka puanımız falan yoktur zaten anca ülke puanından gelir onuda dedigim gibi bilmiyorum
İnş![]()
2. Ön Elemeden katıldığımız Avrupa Liginde kuralar çekildi. İşte rakibimiz !
Tur şansı %50-%50 bence![]()
Bence eleniriz![]()
Hmm. bilemedim ya şimdi. Rus çıkmasaydı iyiydi. güney takımlarından biri çıksaydı. Rus ligide başlamıştır çünkü. Formsuzluklarından yararlanırdın. ancak yine de tur ortada. kapan alır![]()
Turu gecme sansimiz var![]()
2. 11 maçlık periyot dilimi başladığında yine Helsinki ve Turku maçlarıyla çakıldık. Herşeye rağmen olumlu top oynyoruz lakin son TPS maçı detayla paylaşım yapmadığım için çok ağır bir yenilgi gibi gözükse de önümüzde şuan bir Avrupa Ligi maçı var ve deplasmana yedeklerle çıkmıştık. As kadromuz ne ki yedegimiz ne olsun diye düşünürseniz her ne kadar skor ağır olsada makul karşılanabilir. Birazdan Dinamo maçına giriyoruz.
ilk 11 ler ! Dinamoya karşı korkmadığımızı göstermek için sahaya hücum anlayışıyla çıkıyoruz. Evimizdeyiz ama tüm riskleri göze alıyoruz !
Dizilişin 4-4-2 için yapılmış gibi ben galibiyet bekliyorum.
Spoiler: ISTATISTIK
Lakabımız Kotkanpojat yani kartallar. Az kalmıştı dinamoyu parçalamamıza ama olmadı.. maça korkmadan öne basarak hücum anlayışıyla çıktık nitekim planımız işe yarıyordu dinamo bunu beklemiyor olsa gerek ki pozisyonlar bizdeydi. arka arkaya kaleyi yokluyorduk ama dakikar 29'u gösterirken kornerde Sambanın golüyle moralimiz bozuluyordu ardından dinamo maça ortak oluyor ilk yarı 1-0 bitti derken dakika 45de hem de penaltıdan skor 2-0a geliyordu. penaltı + gol + dakikasınn 45 olması moralleri hepten çökertmişti. Oyuncularım boynu bükük soyunma odası koridorlarına doğru gelirken ben onlardan öne inip soyunma odasının kapısında bekliyordum. İlk gelen forvet Salmiki oluyordu üzgündü ilk yarıda birkaç fırsattan yararlanamasa da bizim için önemli bir oyuncuydu tıpkı diğerleri gibi. Herkes geldiğinde kapıyı örtüp ellerim kızarıncaya dek alkışlıyordum oyuncularımı. Onlar şaşkındı belki ama ortaya koydukları performans buna değerdi. Fazla konuşmayacaktım. Başlarının dik olması gerektiğini sahada herkese dinamo gibi bi takıma karşı çıkıp aslanlar gibi oynadıklarını ve 2 duran topla 2-0 geride olduklarını belirtiyordum. takıma ikinci devre çok daha agresif oynamalarını raip kim olursa olsun kart görürüz korkusunu bi kenara bırakarak dalmalarını parçalamarını onları sindirmelerini ve hücum futbolumuzdan kesinlkle vazgeçmemelerini söyleyip yolluyordum.
İkinci devre başlar balamaz bu sefer biz kornerden skoru 2-1 e getiriyorduk. Kenardan önde basmalarını ve soyunma odasında dedigim gibi agresif olmalarını söylüyordum. Savunma hattımız yavaş olamsına karşı risk alıp öne çekiyor maçı tamamen rakip alana yıkıyorduk. fırtına gibiydik sağlı sollu geliyorduk rakip kaleye derken arka arkaya Salmikivi ile biranda 3-2 olmuştu durum. Oyuncularım bana bakıyordu bense geriye yaslanmak yok turu alacaksak bu maçta içerde bu işi bitirmeliydik 2-0dan 3-2ye döndükten sonra rakip dağılmmış biz özgüven kazanmış düşüncesi ile maçı deplasmana bırakırsak işimizin çok daha zor hatta imkansız olacağını düşünerek geriye yaslanmadan tam gaz devam emri vermiştim. Ne varki dinamo beklediğimden çok daha çabuk toparlanarak savunma ardına atılan uzun topla skoru 3-3e getirmişti. O dakikadan sonra ise kontraya geçip skoru korumayı yeğlemiştim. Zira bu maçı kaybetmek istemiyordum. tur umrumda değildi sadece bu maç kybetmeyi haketmiyorduk. ve hakem son düdüğünü çalarken oyuncularım dinamoyu elimizden kaçırıkları için hem üzgün hem sinirliydi. Bu duyguyu hissettiim ve rakibe verdiğimiz bu korkudan ötürü inanılamz mutluydum. Oyuncularım ve taraftarlarımızla gurur duyduğum bir maç oldu
Evimizde bizden çok daha güçlü takıma karşı çok iyi bir skor almışız .
Kimseye karşı özel taktik hazırlamam zaten tek maçlık hazırlanan taktik uyumsuz olur diziliş tempo vs bunun yerine maç içinde rakip talimat ve maçın gidişnine göre yandan direktif vermeyi tercih ederim. Ayrıca dinamodaki 1 oyuncunun bonservisini geçtim maaşı ile ben 3 kooteepe kurarım
kadroları müthiş ya iyi oynarken biranda 2-0 geriye düşmemiz ve yeniden maça dönmemiz falan sinir üzüntü adrenalin mutluluk stres hepsi vaardı bu maçta (:
3.Tur kuraları da çekildi !
Bu turu geçersek diğer tur cepte gibi diğer rakipleri yeriz![]()
Maç daha başlamadan ilginç şeyler olmaya başladı bile. Rakip deplasmanda zorlanınca içerde R yapıp benim taktiğin çakmasıyla çıkmış sahaya.
İlk maç savunma ardından yediğmiz gol ve penaltıdan ötürü 1 değişiklik yaparak hızlı olan savaşçı orta sahamızı stopere çekerek risk aldık. Zira mevcut stoperlerimin hava hakimiyeti pek yok genelde hızlı gibiler arkaya top yemeyelim istedik. Hava hakimiyeti eksikliklerini mental durumları ile hava toplarında önsezi ve pozisyon bilgileri ile kapatacaklarını düşündüm. Buraya kadar herşey normaldi ama 11lere bakıcna rakip hoca forvete sambayı dikmiş. Kurani samba çiftine karşı hava hakimiyeti olmyan 3 stoper çılgın hamlelerle başlayan maç bakalım nereye gidecek
[QUOTE=Juan Diaz;2609018]
Kimseye karşı özel taktik hazırlamam zaten tek maçlık hazırlanan taktik uyumsuz olur diziliş tempo vs bunun yerine maç içinde rakip talimat ve maçın gidişnine göre yandan direktif vermeyi tercih ederim. Ayrıca dinamodaki 1 oyuncunun bonservisini geçtim maaşı ile ben 3 kooteepe kurarım
İlk maç çok iyi geçmiş.Tebrik ederim. Tek maçlık değil 4-4-2 oynayan ne kadar takım varsa bir taktik diye düşünüyorum ama yine de uyum sorunu oluyor.
penaltıııı penaltıııı penaltııııııııı Biz heyecandan dinamolular ise korkudan titriyor. Haydi Salmikivi !
Vurduuuuu ve goooooooolllll![]()
Golllllllllllll demek istiyorumRakip teknik direktör kimmiş?
![]()
Amblemimiz şekil yolumuzdan çekil
Spoiler: ISTATISTIK
Maça yine müthiş bir pres ve öne basarak başladık amacımız rakibimizin bu duurmu beklememesi ve ilk 10 dakikada 1 gol bulup geri çekilmekti yani vur kaç yapacaktık ama vuramadık. Sonra da kaçmadık zaten. Evimizde alıdğımız bol gollü beraberlik sebebiyle mutlak galibiyet ya da 4+ gollü beraberlik lazımdı. ikinci şık oldukça uzak bir ihtimaldi. Dolayısıyla biz saldırmaya devam ettik maç bi o kale bi bu kale derken Lody ile dkaikalar 25'i gösterirken kornerden 1-0 öne geçtik ve geçer geçmez kapandık. Dinamo ise bunu fırsat bilerek vites yükseltti ve akın akın gelmeye başladı ilk yarıyı güç bela 1-0 kapatırken oyuncularımın heyecanı ayak titremelerine vurmuştu. Hepsine sakin olmaları gerektiğini neticesinde bu takımla 90 dakika evimizde 45 dakika deplasmanda oynamıştık geriye sadece 45 dakika kalmıştı. Özellikle defans hattı savunmadan ayrılmayacaktı ileriye top şişirecektik ve yarı alanımızda bekleyip yarı alanımıza girer girmez amansız bir pres yapacaktık. İkinci yarının başlama düdüğü ile beraber dinamo kaldığı yerden devam ediyor üzerimize üzerimize geliyordu. Ama planıımzda buydu üzerimize geleceklerdi kadro kalitemiz ötesine izin veremezdi ama yürekliydik. Rakibe yarı alanmızda göz açtırmıyorduk. Gol için müthiş bir baskı kurmuşlardı hissediyordum gol gelecekti ama beklemediğim bişey oldu golü bulan taraf yine biz olduk. Ani bir kotnra ve yerde kalan oyuncu hakem penaltı noktasını gösterirken dinamolular saate bakıyordu daha yarım saat vardı belki içlerinden çevirebileceklerini düşünüyorlardı tabii bir yandan da dua ediyolardı gol olmaması için ama çok geçti Salmikivi kaleciyi çoktan yatırmış skoru 2-0a getirmişti. Bundan sonra iki menajer arasında kıyasıya hamleler geliyordu. Ama dinamonuun hamle şansı bitmişti 3 oyuncu değişiklik haklarını kullanmışlardı. bu durumdan faydalanabilirdik. Nasıl mı ? Dinamo müthiş temposu oyuncuların kondisyonunu tüketmişti. biz ise diriydik kenardan salmikiviye seslendim evimizdeki maçın ikinci yarısındaki moda geçin. HARD STYLE ! çok geçmeden meyvesini veriyordu. fiziksel olarak müthiş bir oyuncu olan jemi sakatlayıp dışarı attırıyorduk rakip 10 kişi kalmştı. skor 2-0dı sazı tamamen elimize almıştık ve vites yükseltip hücuma geçmiştik ve taktiksel değişikliğin meyvesinide almış skoru 3-0a getirmiştik. Son dakikada ise duran toptan gol yiyip 3-1 galip gelerek Rusyada futbolun sahada oynandığını ve yıldızların da sönebileeğini göstermiştik !
Amblemimiz Şekil yolumuz dan çekil![]()
10 numara uymuş , deplasman da tarih yazdık resmen![]()
Tebrik ederim süper bir maç çıkarmışsın yine![]()
Dürüst olmalıyım ki süpriz yapabileceğimizi düşünüyordum yenilmeden ve ezilmeden eleyebileceğimizi zannetmiyordum. Rakipte kimler yoktu ki Kuranyi-Samba-Duzjak-Jem-Zhirkov-Denisov-Granat ciddi anlamda yıldızlar toplulupuydu planlarımızın tam anlamıyla işlemesi bize bu zaferi getirdi.
Tur atlamışız.Güzel bir sürpriz oldu bana![]()
84bin sterlini kasamıza koyduk yola devam ediyoruz. 3. ön elemede rakibimiz Ael Limassol !