Sayfa 397 / 447 İlkİlk ... 297347387395396397398399407 ... SonSon
11,881 ile 11,910 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Bu hafta forvet ve defans hattı sıkıntılı olacak ama orta sahada doğru tercihler olursa sıkıntı yaşamayız. Öncelikle Meireles yedek olacak ve sahaya Alper, Holmen, Emre üçlüsü çıkacak arkalarında Topal olacak ve ileride Kuyt-Emenike olacak. Defansta da ben seçimlerin önemli olduğunu düşünmüyorum. Kalenin de artık değişmesi gerekiyor ama nerde, büyük kaptanı kim kenara alabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

tahammul edemedigim bir numarali oyuncu volkan su takimda. baroni bile hafif kalir yani. dedigin kadroya mecburuz zaten, pek fazla secenek yok. meireles takimin cok gerisinde. emreyi begenmiyorum ben, takima katkisi eskisi gibi degil. eski dinamizmi kalmamis. alper-baroni-holmen-salih-topal bunlarin arasindan bir ortasaha cikarmasini bekliyorum. mert de keske kaleyi devralsa artik.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Benim hayalimdeki dizilim ve kadro (isimler değişebilir alternatifleri var) budur;

Tabi yukarıda konuyu açarken belirttiğim; Aytaç abinin de dediği gibi 3-5-2 bir felsefe işi. Uygulanması kolay bir sistem de değil. Alışma süreci biraz uzun sürer ama sistem bir oturursa leblebi gibi maç kazanırsınız. Çünkü buna uygun kadronuzun olması yanı sıra güçlü bir savunmaya sahip olacaksınız.

Fenerbahçe 3 forvet + Cristianla oynadığı zaman, takım savunmasında kafadan 4 kişi eksik kalıyor. Orta alanda bu eksikliği kapatayım derken aşırı yorulunca Fenerbahçe için savunma işi çok zor oluyor.

Keşke şu sistemi oynatabilecek bir hocaya sahip olabilseydik. Türkiye'de bunu verebilecek bir hoca yok, Hatta Türkiye'de Fatih Terim dışında başarılı bir şekilde 4-4-2 oynatabilecek bir hoca da yok. Her şey sadece oyuncuları dizmekle olmuyor, Sistemin tüm inceliklerini takımınıza aşılamanız gerek. Böyle şeyleri Ersun Yanal'dan beklemek biraz zor. Daha kendi sistemi bile olmadan, Aykut Kocaman'ın yaratmış olduğu garip merkez forvetlerden kanat oyuncusu olarak faydalanmaya dayalı dizilime göre oynadığından, bu takıma yeni bir kimlik kazanmasını beklemek şimdilik hayal. Ona da hak veriyorum çünkü sevgili ulu hakanımızın önüne sunduğu "Ya şampiyon ol ya da git" sözleşmesinden dolayı, takıma verebilecekleri konusunda eli kolu bağlı.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

ersun hoca sikayet ettigin seyi yapmaya biraz da mecbur aslinda. kendi istedigi transferler degil bu kadro. umarim basarili olur da gelecek sezon arzuladigi futbolu dogru oyuncularla uygulamaya firsati olur. aykut hocanin 3 senedir sekillendirdigi bir yapinin devamini izliyoruz aslinda, birazcik olsun kendi sistemini oynatma cabasinda ersun hoca da. gelecek yil kendi kurdugu kadroyla daha basarili olacaktir.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

kendi istedigi kadro degilmi bilemem ama su kadroyu baska hocaya ver cok seyler yapar 4/4"luk kadrosu var fenerbahcenin taktik teknik islerine girmicem ama ersun yanal cok agir sekilde calistiriyor oyunculari zaten sakatlanma sebebide bu webonun sowun emenikenin falan.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

weboyu bilmem de diger ikisi zaten curuk topcular. baska hocayla da sakatlanirlar. sanki ersun hocayla antremana cikmis gibi yorum yapiyorsunuz. normal standartta antreman yapiliyor. daum zamaninda da cok farkli degildi. almanyada her takimin programi ayni. sadece kadro kalitesiyle olmaz, fizik kondusyon olarak da a kalite olmak zorundasin.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Aslında bizim oynadığımız sistem 3-5-2 de değil 4-3-3 de değil. Çünkü Mancini rakamların çok üzerinde duran bir hoca değil. Mesela Ceyhun geriye geldiğinde 3 defans oluyoruz onla birlikte ve 3-5-2 gibi oynamış oluyoruz. Yani rakamlar pek mühim değil. Fenerbahçe'nin 3-5-2 oynaması için bir tane top dağıtan defans alması lazım. Bir de Melo gibi savaşçı yılmayan bir oyuncu lazım. Diğer oyuncuları sisteme uymaya çalışır ama tam uygun diyemem, görmek lazım bir şey söylemek için. Ama tabi Ersun Yanal'ın böyle bir büyük sistem değişikliğine gitmesi kesinlikle imkansız.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

zaten degistirmesin de, dereyi gecerken at degistirilmez demis atalarimiz. kulak vermekte fayda var.

ayrica mancini ne diyor bilmem ama analizlere gore son iki mac 433 oynamis, onceki sayfada bir resim paylastim. takimin saha uzerindeki dagilimini gosteriyor. hucum ederken takimlar zaten cok formasyona bagli kalmazlar. biz de hucumda 3-4-3 oynuyoruz mesela. topal defansin arasina giriyor, bekler ileri cikiyor. onde de 3 forvet oluyor zaten. GS de hucum halinde buna benzer bir yapida, yani 3-5-2 goruntusu veriyor. ama tam bir formasyondan bahsetmek pek mumkun degil dedigin gibi, hucum durumundayken.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Emenike için bir şey diyemem ama Sow'un çürük olduğuna katılmıyorum, her sene 1 veya 2 kere sakatlanıyor olabilir ama uzun süreli değil arada sırada dinlendirilse bence bir sakatlık ta yaşamaz. Adamı geldiğinden beri deli gibi koşturuyoruz ve antrenmanların ağır geçtiğini de bütün basın yazıyordu. Demek ki biraz fazla ağırmış.

Ersun Yanal'ın Aykut Kocaman taktiği kullandığına da kesinlikle katılmıyorum. Dizilişler aynı olabilir ama oynanmak istenen tamamen farklı bir oyun. Asıl sorun da burada çıkıyor bence oyun ve kadro birbirine uymuyor. Hatta oyun kendi içinde bile çelişiyor.

FB şuan saçmalıklarla dolu bir taktiğe sahip ve bunları değiştirmek gibi bir düşünce de yok maalesef.

1- Topu oyuna sokarken stoperlerin açılması ve aralarına Topal'ın girerek top alması Aykut Kocaman'ın taktiği değildi. Üstüne bir de bekler aşırı ileri çıkıyor ve pas kanallarını kendi kendimize kapatıyoruz. Ondan sonra Topal da saçma sapan uzun toplar atmaya başlıyor(veya stoperler).

Ben dünyada böyle saçma bir oyun kurma taktiği görmedim, en azından Topal tarzı bir oyuncuyla. Normalde beklerin geri gelip orta sahalarla verkaç yaparak alan boşaltması lazım.

2-Orta sahada Alper hariç bir tane bile adam geçip top sürebilen adamımız yok buna rağmen tempolu oyun oynamaya çalışıyoruz halbuki topa sahip olmamız lazım.

3-Takımın şuan ki en büyük problemlerinden biri de hücum pres. Ben daha dünyada savunmasını ileri çıkarmadan pres yapan takıma denk gelmedim bu seneye kadar. Hem ileride basıyoruz hem de savunmamız ileri çıkmıyor. Üstelik pres yapan adamlarımızın öyle top kapma özelliği de yok. Çabucak rakipler tarafından geçiliyorlar ve arkada aşırı boşluk oluyor.

4- Son olarak hücumda kanatları kullanma taktiği. Kanatta duran 2 adamın da adam geçme özelliği yok hatta bir tanesinin hiçbir özelliği yok. Herşey beklerin üstüne kalıyorken bir de orta sahalarımız kanatlara hiç destek vermiyorlar. Ben FB maçlarını izlediğimde 90 dakika boyunca en fazla 5 tane verkaç görüyorum.

Aslında yazacak çok şey var ama rakipler tüm açıklarımızı öğrenmesin .

Ve en başından güzel futbol kaliteli futbolcularla oynanır veya hırsla mücadele eden futbolcularla. Biz ise inatla kalitesiz ve güçsüz oyuncularla top oynamaya çalışıyoruz. Ve bu adamların başında Kuyt geliyor mümkünse (tabi ki bu süreçte değil) 3-4 hafta kenarda otursun. Ben hayatımda bu kadar basit ve çok top kaybı yapan bir futbolcu görmedim. Hatta oyuncunun profilinde bazı arkadaşlar top kontrolü ile ilgili itirazda bulunmuştu ama ben aldığı değerin bile çok fazla olduğunu düşünüyorum. Sanki adamın ayağında et yok ve direk kemik, hatta kalas. Çarpan top 3-4 metre geri gidiyor, vücudunun diğer kısmı da aynı.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    zaten degistirmesin de, dereyi gecerken at degistirilmez demis atalarimiz. kulak vermekte fayda var.

ayrica mancini ne diyor bilmem ama analizlere gore son iki mac 433 oynamis, onceki sayfada bir resim paylastim. takimin saha uzerindeki dagilimini gosteriyor. hucum ederken takimlar zaten cok formasyona bagli kalmazlar. biz de hucumda 3-4-3 oynuyoruz mesela. topal defansin arasina giriyor, bekler ileri cikiyor. onde de 3 forvet oluyor zaten. GS de hucum halinde buna benzer bir yapida, yani 3-5-2 goruntusu veriyor. ama tam bir formasyondan bahsetmek pek mumkun degil dedigin gibi, hucum durumundayken.
    Evet abi mesela FM gibi düşünürsek oyun formasyonu şöyle
    GK

DR DC DC DL

DMC

MC MC

AMR AML

ST

gibi oynadı. Ama gene FM üzerinden düşünürsek oynadığı roller üzerinde 3-5-2 gibi gözüküyor. Misal Sneijder AML oynadı ama oyun kurucu gibi kanatta oynadı. Burak AMR oynadı ama forvet gibiydi. Yani 3-4-1-2 gibi dizildiler son iki maçta. Kısaca böyle özetlenebilir yapı Ersun Yanal'da değiştirmesin ama sanki bana kadro rotasyonu 3-5-2 üzerine yapılmışta sonradan 4-3-3 gibi bi sisteme geçmişler gibi Özellikle forvet azlığı ve orta saha bolluğu

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

@himone

ben kendi adima seninle ayni fikirdeyim, benim anlatmak istedigim gecen donemki kadroyla kendi sistemini oynatmaya calisiyor ersun yanal. o yuzden takim zaman zaman ariza veriyor. gelecek sezon icin sans verilirse kadroyu kendine gore sekillendirecektir eminim.

sow her sezon sakatlik yasadi. ilk geldigi sezon mesela super finale ancak yetisti. sow, emre, emenike, meireles hepsi potansiyel sakat zaten.

Quote Originally Posted by himone View Post
    Emenike için bir şey diyemem ama Sow'un çürük olduğuna katılmıyorum, her sene 1 veya 2 kere sakatlanıyor olabilir ama uzun süreli değil arada sırada dinlendirilse bence bir sakatlık ta yaşamaz. Adamı geldiğinden beri deli gibi koşturuyoruz ve antrenmanların ağır geçtiğini de bütün basın yazıyordu. Demek ki biraz fazla ağırmış.

Ersun Yanal'ın Aykut Kocaman taktiği kullandığına da kesinlikle katılmıyorum. Dizilişler aynı olabilir ama oynanmak istenen tamamen farklı bir oyun. Asıl sorun da burada çıkıyor bence oyun ve kadro birbirine uymuyor. Hatta oyun kendi içinde bile çelişiyor.

FB şuan saçmalıklarla dolu bir taktiğe sahip ve bunları değiştirmek gibi bir düşünce de yok maalesef.

1- Topu oyuna sokarken stoperlerin açılması ve aralarına Topal'ın girerek top alması Aykut Kocaman'ın taktiği değildi. Üstüne bir de bekler aşırı ileri çıkıyor ve pas kanallarını kendi kendimize kapatıyoruz. Ondan sonra Topal da saçma sapan uzun toplar atmaya başlıyor(veya stoperler).

Ben dünyada böyle saçma bir oyun kurma taktiği görmedim, en azından Topal tarzı bir oyuncuyla. Normalde beklerin geri gelip orta sahalarla verkaç yaparak alan boşaltması lazım.

2-Orta sahada Alper hariç bir tane bile adam geçip top sürebilen adamımız yok buna rağmen tempolu oyun oynamaya çalışıyoruz halbuki topa sahip olmamız lazım.

3-Takımın şuan ki en büyük problemlerinden biri de hücum pres. Ben daha dünyada savunmasını ileri çıkarmadan pres yapan takıma denk gelmedim bu seneye kadar. Hem ileride basıyoruz hem de savunmamız ileri çıkmıyor. Üstelik pres yapan adamlarımızın öyle top kapma özelliği de yok. Çabucak rakipler tarafından geçiliyorlar ve arkada aşırı boşluk oluyor.

4- Son olarak hücumda kanatları kullanma taktiği. Kanatta duran 2 adamın da adam geçme özelliği yok hatta bir tanesinin hiçbir özelliği yok. Herşey beklerin üstüne kalıyorken bir de orta sahalarımız kanatlara hiç destek vermiyorlar. Ben FB maçlarını izlediğimde 90 dakika boyunca en fazla 5 tane verkaç görüyorum.

Aslında yazacak çok şey var ama rakipler tüm açıklarımızı öğrenmesin .

Ve en başından güzel futbol kaliteli futbolcularla oynanır veya hırsla mücadele eden futbolcularla. Biz ise inatla kalitesiz ve güçsüz oyuncularla top oynamaya çalışıyoruz. Ve bu adamların başında Kuyt geliyor mümkünse (tabi ki bu süreçte değil) 3-4 hafta kenarda otursun. Ben hayatımda bu kadar basit ve çok top kaybı yapan bir futbolcu görmedim. Hatta oyuncunun profilinde bazı arkadaşlar top kontrolü ile ilgili itirazda bulunmuştu ama ben aldığı değerin bile çok fazla olduğunu düşünüyorum. Sanki adamın ayağında et yok ve direk kemik, hatta kalas. Çarpan top 3-4 metre geri gidiyor, vücudunun diğer kısmı da aynı.
    İkinci ve üçüncü maddeler oyuncu seçimlerinden kaynaklanıyor bence.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

@himone

ben kendi adima seninle ayni fikirdeyim, benim anlatmak istedigim gecen donemki kadroyla kendi sistemini oynatmaya calisiyor ersun yanal. o yuzden takim zaman zaman ariza veriyor. gelecek sezon icin sans verilirse kadroyu kendine gore sekillendirecektir eminim.

sow her sezon sakatlik yasadi. ilk geldigi sezon mesela super finale ancak yetisti. sow, emre, emenike, meireles hepsi potansiyel sakat zaten.
    Emre ve Meireles hakkında tartışmak zaten komik olur. Emenike konusunda geldiği günden beri söylüyorum kesinlikle çöpe atılmış 13 milyon Euro'dur(takımın bence forvete değil kanata ve ofansif orta sahaya ihtiyacı vardı). Sow tamam her sene sakatlanıyor ama 2 hafta olmuyor ve geri dönüyor, en azından uzun süreli olmuyor demek istediğim oydu.

Ersun Yanal'a şans verme konusuna gelirsek ben de aynı şekilde düşünüyorum. Hatta ben ne kadar eleştirsem de Aykut Kocaman'ın gitmesine de üzülmüştüm. İstikrarı her zaman savunurum ve FB'nin de son yıllarda kötü futbolu hocalardan değil tamamen futbolculardan kaynaklanıyor.

Quote Originally Posted by byKpln View Post
    İkinci ve üçüncü maddeler oyuncu seçimlerinden kaynaklanıyor bence.
    Aslında benim demek istediğim de oydu. Aykut Kocaman oyuncu profillerinden dolayı mecbur kalmıştı bu şekilde futbol oynatmaya. Çalım atacak oyuncu olmadığı için ağır tempoda topa sahip oyun oynatıyordu. Ve stoperlerin ağır olması ve orta sahaların pres özürlü olması yüzünden pres te yaptırmıyordu. Aslında Ersun Yanal Aykut Kocaman'a göre daha avantajlı elinde Alper ve Holmen gibi orta saha var ama Meireles ve Cristian gibi oyuncularda ısrar ediyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

GS & FB dizilişleri benzemeye başladı son maçlarda. İki stoper, iki hücumcu bek, bir ön libero, iki orta saha, tek fark hücum bölgesinde. Fenerbahçe 3 forvet kullanıyor, Galatasaray Sneijder + 2 forvet. Ayrıca bizim bekler Fenerbahçe'ninkiler kadar hücuma çıkmıyor. Ceyhun'u tıpkı Mehmet Topal gibi kullanıyor Mancini. Ama tabii ki strateji açısından ciddi farklar mevcut.

@himone

Topal konusunda seni destekleyen bir veri gördüm, Sivasspor maçında en çok pas yapan oyuncu (70 kez) Topal, en yakın isim 45 pas yapmış. Mehmet Topal iyi kesicidir, top kapmada da başarılıdır lakabı da örümcek zaten, ama iyi pas dağıtır mı, orası soru işareti.

Ersun Yanal'a hem zaman lazım, hem de kendi kadrosunu kurmasına müsade edilmesi lazım. Bu sene gelen Holmen, Kadlec hatta Emenike'nin bile onun istediği transferler olduğunu sanmıyorum. Kendi kuracağı kadrosu ile her zaman şampiyonluğa oynatabilir Fenerbahçe'yi ama söz konusu Avrupa olduğu zaman başarıyı getirebileceğini sanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

genclerbirligi ile avrupada basarili oldu ersun yanal. milli takimda da basarili sayilirdi ama polemiklere kurban gitti. uluslararasi alanda tecrubeli diyebiliriz yani. o yuzden avrupa konusunda endisem yok benim ersun hocadan yana, yeteri kadar imkan verilirse basarili olur bence. sezonbasi geldigi gunden sadece 3-4 hafta sonra avrupada ilk resmi macina cikti, ordaki kotu futbolu ile degerlendirmemek gerekir avrupa macerasini. ben daha cok genclerbirligi ile yaptiklarina bakiyorum avrupa denince.

Kulüp öyle bir bildiri yayınlamış ki akıllara zarar

Kim hazırladıysa eline yüreğine sağlık

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Her gün yeni bir skandalı ortaya çıkan, yolsuzlukları örtbas etmek için algıyı başka yöne çekme adına yapılan açıklamaları savunma için kullanmak Strum Graz kadar olmasa da başarılı. Tribün Ali İsmail Korkmaz diye bağırır, yönetimi katillerinin yanına yanaşır. Taraftarına sorsan Aziz Yıldırım memleketi kurtaracak..

Ali İsmail Korkmasın ailesi paşa maçına çağırılmıs

Hafta sonu sefada tribünde olur ... Olaylar olaylar

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

genclerbirligi ile avrupada basarili oldu ersun yanal. milli takimda da basarili sayilirdi ama polemiklere kurban gitti. uluslararasi alanda tecrubeli diyebiliriz yani. o yuzden avrupa konusunda endisem yok benim ersun hocadan yana, yeteri kadar imkan verilirse basarili olur bence. sezonbasi geldigi gunden sadece 3-4 hafta sonra avrupada ilk resmi macina cikti, ordaki kotu futbolu ile degerlendirmemek gerekir avrupa macerasini. ben daha cok genclerbirligi ile yaptiklarina bakiyorum avrupa denince.
    Gençlerbirliği ile Fenerbahçe bir değil. Baskı ve beklenti açısından. O dönem beklenilmeyen bir şeyi başardı. Şimdi ise öyle değil, bunun altından kalkabilirse tabii ki başarı gelebilir. Bu sezona bakarak yazmamıştım ben aslında ama, 3-4 hafta da az bir süre değil. Milli Takım konusunda kendini yaktı, Hakan Şükür'ün uymadığı ama Ersen Martin'in uyumlu olduğu bir sistem yok çünkü.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Cumhuriyetimizin son kalesi olan fenerbahçe Ideoloji karmaşası yasiyor.

Quote Originally Posted by himone View Post
    Emre ve Meireles hakkında tartışmak zaten komik olur. Emenike konusunda geldiği günden beri söylüyorum kesinlikle çöpe atılmış 13 milyon Euro'dur(takımın bence forvete değil kanata ve ofansif orta sahaya ihtiyacı vardı). Sow tamam her sene sakatlanıyor ama 2 hafta olmuyor ve geri dönüyor, en azından uzun süreli olmuyor demek istediğim oydu.

Ersun Yanal'a şans verme konusuna gelirsek ben de aynı şekilde düşünüyorum. Hatta ben ne kadar eleştirsem de Aykut Kocaman'ın gitmesine de üzülmüştüm. İstikrarı her zaman savunurum ve FB'nin de son yıllarda kötü futbolu hocalardan değil tamamen futbolculardan kaynaklanıyor.

Aslında benim demek istediğim de oydu. Aykut Kocaman oyuncu profillerinden dolayı mecbur kalmıştı bu şekilde futbol oynatmaya. Çalım atacak oyuncu olmadığı için ağır tempoda topa sahip oyun oynatıyordu. Ve stoperlerin ağır olması ve orta sahaların pres özürlü olması yüzünden pres te yaptırmıyordu. Aslında Ersun Yanal Aykut Kocaman'a göre daha avantajlı elinde Alper ve Holmen gibi orta saha var ama Meireles ve Cristian gibi oyuncularda ısrar ediyor.
    Aynen katılıyorum.Hatta Alper ve Holmen Aykut Kocaman gitmeden gelmişti.Adam tam istediği futbolu oynatacakken gönderildi.Ama her şeyde bir hayır vardır.Aykut Kocaman kalsa Caner bu çıkışı yaşayabilecek miydi?

Emreyi de meirelesi de emenikeyi de alan başkandır hocalar değil.

Krasiç de eklenebilir bu listeye

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Yönetimin yaptığı son açıklamadan sonra Aziz Yıldırım 1 saniye hapis yatarsa ilginç olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aziz Yıldırım hapis yatmazsa ilk iş hırsızlık, yağma falan yapacağım. Cezası yargıtayca bile onanan biri dışarıda gezdiğine göre.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Aziz Yıldırım hapis yatmazsa ilk iş hırsızlık, yağma falan yapacağım. Cezası yargıtayca bile onanan biri dışarıda gezdiğine göre.
    Sorun yargıda olduğu için onanması pek bişi değiştirmiyor. Doğru yargılanma olsa ceza da olmıcak onanmada o yüzden sen gidip hırsızlık , yağma yapmaya kalkışma yatarsın sana yazık olur
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

uslubu begenmedim, yolsuzluklari rezillikleri ortmek isteyen bir zihniyetin pesine takilmak pek dogru olmadi. evet, yargi icinde yapilanma oldugu asikar ama ornekler yanlis. 17 aralik hic karistirilmamaliydi bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Sorun yargıda olduğu için onanması pek bişi değiştirmiyor. Doğru yargılanma olsa ceza da olmıcak onanmada o yüzden sen gidip hırsızlık , yağma yapmaya kalkışma yatarsın sana yazık olur
    Aziz Yıldırım yargılanırken kimse laf ettirmiyordu. Forumda şikeci demek yasaktı. Herkes masumiyet karinesi diyordu." Suçu ispat edilene kadar herkes masumdur". Suçu ispat edildi, yargıtay dediler, orada da onandı. Yani şu anda Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın şikeci olduğu resmen tescillenmiş olduğu halde, hapis cezası aldığı halde hala orada burada konuşup racon kesebiliyor yahu bu nasıl bir devlet? Bu adamın hapse tıkılması gerekmiyor mu? Senin benim gibi garibanlar sakız çalsa belki hapse girer. Ama bu beyefendiye kimse dokunamıyor. Ve asıl böyle devam ederse yargıya da devlete de saygım kalmayacak.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

uslubu begenmedim, yolsuzluklari rezillikleri ortmek isteyen bir zihniyetin pesine takilmak pek dogru olmadi. evet, yargi icinde yapilanma oldugu asikar ama ornekler yanlis. 17 aralik hic karistirilmamaliydi bence.
    Aynen abi dediğin gibi o tarafa kaymasaydı iyiydi ama bir gerçek var ki; eğer hükümeti de karşısına alırsa hepten mahvedecekler. Karşı oluşumla eğer savaşmak istiyorsa maalesef tek başına yapamaz. Çünkü; çok güçlüler. ve en az onlar kadar güçlü olman gerekiyor. O yüzden hükümete şuanda tam bir şey söyleyemiyor başkan. Yeniden yargılama olmazsa - ki olmayacak bence, sadece devam eden davalara etki edecek - o zaman hükümeti de karşısına alır. Çünkü; en azından bu dava bakımından kaybedecek bir şeyi kalmayacak. Hatta yarınki programda başbakana toz kondurmayacağını düşünüyorum. İnşallah Ahmet Hakan iyi çalışmıştır, net sorular sorar. Mesela; 'Başbakan bu olayın neresinde ? ' gibi.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ajansspor ‏@Ajanssporcom 2 dk.
    Fenerbahçe'de sağ arka alt adalesinde sertleşme olan Raul Meireles, tedbir amaçlı antrenmanı yarıda bıraktı.

Tesadüf demeyin,inanmam artık.Bir sıkıntı var antrenman sisteminde.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Mesaj Yetkileri