Eredivisie 6 - Ajax 1 PSV 1

Valla bu maçın hakkı bu değildi. Oyun olarak çok üstün olmamıza rağmen sadece 1 gol bulmamız bu puan kaybına yol açtı.

Spoiler: Genel Bakış 

Spoiler: Oyuncu Puanları 

Şampiyonlar Ligi Grup C 1.Maç - CSKA Moskova 2 Ajax 1

CSKA deplasmanından çıkamadık... 3. torbadan gelen rakibimize önemli bir avantaj sağladık. Evimizdeki maçta 2-1'den daha iyi bir skorla onları geçmemiz gerekebilir.

Hollanda Kupası 2.Tur - Ajax 3 Ijsselmeervogels 1

Yedek ve/veya genç ağırlıklı bir kadroyla maça çıktık. 1-0 geri düşsek de fazla gerilmedik maçı kolayca çevirdik.

Eredivisie 7 - Ajax 3 VVV 0

Ligde neredeyse ilk kez rahat bir maç oynadık. Baştan sona üstün götürdüğümüz maçı 3-0 gibi temiz bir skorla aldık.

Şampiyonlar Ligi C Grubu 2.Maç - Ajax 3 APOEL 1

Rodrigo Gomez'i bu maç ilk 11'e yazdık. Sağ olsun güvenimi boşa çıkarmadı ve ilk golü atan ikinci golüyse hazırlayan kişi oldu. Tabi rakip savunma durur mu basmış tekmeyi...

Eredivisie 8 - RKC 1 Ajax 2

Rakibin kaleyi bulan tek şutu gol oldu. Sağ olsun Vermeer. Neyse ki Duarte 1 gol ve 1 asistle maçı çok güzel çözdü.

Bir sürpriz kaleci aldım desem, tahmin eder misiniz?
--

@rexpo1994: Tamam hocam dikkate alacağım tavsiyeni.
@Banega: Ben de öyle düşünüyorum. 1-2 sene daha dalgalı performans sergileriz, sonra Avrupa'da bile dominasyon yapabiliriz.
@Ronaldinho 10: İkinci turda ne yapacağımız da önemli tabi.
@trinitrotloen: Tebrik için teşekkürler. Valla öyle bir kuralın varlığını bile bilmiyordum. Bastım parayı aldım şahsen.