Alabileceğimiz en iyi Türk kanat oyuncularından birini almışız , yakışır bizim takıma
Alabileceğimiz en iyi Türk kanat oyuncularından birini almışız , yakışır bizim takıma
Gökhan Parejo ile birlikte asist sayısını arttırır.
Hurşut hala duruyor
İlk 11'de +1 kontenjan açtık sezon sonu Koray'ın yanına yabancı kule bir stoper monte edersek , Avrupa'da şansımıız çok daha fazla artar , Töre Milli Takımda olduğu gibi solda şuan bizdede yardırıyor maaşallah
Kesinlikle öyle olacak
Maddi duruma göre belki 1 sezon daha tutabilirim de senin profildeki kim ?
Almeida değil mi o ya
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
ŞL Maçı öncesi 2 şok birden yaşadık , Koray bu maçta cezalıdı fakat , Okay Porto maçında olsa maçın rengi çok daha farklı olurdu , Parejo ile orta sahada pas alış verişi ile rakip orta sahayı dağıtıyorlardı , onun yerine Alpaslan'ı orta sahaya çektik oda fena değildi
Spoiler: İlk 11'ler
Spoiler: Maç İstatistikleri
Last edited by 19karabulut07 : 12.Şubat.2014 at 18:46 Reason: @Walcott kızdı düzelttim :)
Benfica avantaj yakalamış , evinde Barça'yı elerse harika olur bizim için de
Barzan'mış , o bizim Karadayı bea
Erkan baktı yeri gidiyor basmış gaza
Evimizde iyi skor almışız deplasmanda en kötü berabere kalırız bence .
Maçlar süper ,Gökhan transferide süper,kadroda süper
Ligde olmamız gereken yerdeyiz..
Porto deplasmanı zor olacak ama geçmemiz lazım..
Onur Kıvrak ve Gökhan Töre'yi alarak yerli kalitesini de yükseltmişiz
Bana ibret olsun diye mi iki defa koydun 4-2'lik Antalya maçını
İyi gidiyoruz, Porto deplasmanı çok zorludur ama turu geçeceğine inanıyoruz
Tek Konuda cevap vereyim mesajlara
Barça'yı elemesinler biz yüksek ihtimal tur atlayamayız ayrıca atlarsamda Barça ile karşılaşmak isterim severim Barça'yı Gökhan ve Onur transfer iyi ama şöyle birşey var eğer Onur'un sözleşmesi bitiyor olmasaydı bonservis verip almazdım Sinan'da çok iş görüyordu. Her ne kadar bu yıl az görev şansı bulsada bu takımın birden bu kadar yükselmesinde Erkan ve Pektemek'inde payı çok yüksek
Antalya maçını sen yazınca farkettim @walcott Ordu benimde memleketim Berko ama yapacak birşey yok
Hemşeri olduğumuz niye söylemedin abi
Porto deplasmanindan tur biletiyle geri doneriz umarim 2 gol yedigimiz icin zor gececek ama
Tabiki şaka olduğunu biliyorum fakat skor gerçek
Ne olduğunu anlamadan 2.yarı adamlar peş peşe deli gibi hücum etti ben maç 3-0 dan komple gidiyor dedim o derece saldırdılar 2.yarı 2.maç çok zor ya çok tecrübeli takım bırakmaz diye düşünüyorum turu
Bu arada Porto eler bizi
hhahaha ben de FM oynarken düşünüyorum acaba teknik direktör mü olsam diye ama sonra gece kafamı yatağa koyduğumda aptal mıyım ben diyorum
Not:Eğer yukarıda kullandığım "aptal" kelimesi yasak ise kusura bakmayın düzenlerim
Bu arada 7000. mesaj hayırlı olsun Halil abi nice 7000.lere
Ünlü mü oldum ne hehehe
Hiç cevap geleceğini ummamıştım ama sağolsun halil abi gene cevabı yapıştırdı
Anketteki tarihler falan ne olmuş öyle ya 2040 falan , inşallah görürüz o zamanları
Kariyer şimdiden efsane olmuş Yeni okudum hepsini. Töre iyi transfer olmuş
Son sohbetler harika valla , zevk vermiş kariyere
2035-40 arası İngiltere'de bir yerde dedim ben nedense EPL'den zayıf bir takım alıp şampiyon yaparsın gibime geliyor
Her şeyden önce "sonuncu Kayseri'yi" ŞL şampiyonu yapmak
Bu arada Süleyman Hurma kariyeri görse seni alırdı abi