Anket Sonuçlarını Görüntüle: Devlerin Arenasında Çaylakların Akıbeti Sizce Ne Olur?

Voters
19. You may not vote on this poll
  • Tereddütsüz averaj takımı olurlar

2 10.53%
  • Her ne kadar mücadele etseler de sonunculuktan kurtulamazlar

3 15.79%
  • Çaylaklar yeni bir sürpriz yapıp grubu 3.sırada bitirir ve Avrupa Liginde yollarına devam ederler

4 21.05%
  • Dahi Diaz şapkadan tavşan çıkarır ve Fc KooTeePee ile üst tura yükselir

10 52.63%
Sayfa 10 / 17 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 503 sonuç

Konu: Devler Liginin Çaylakları | Fc KooTeePee [4.Sezon]

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Önce TPS ardından İnter Turku 2 tane rakibimize hem de evimizde üstelik 2-0 öne geçmişken skoru koruyamayıp sahadan 1 puanla ayrıldık. yetmedi üstüne eksik olan maçım vardı ( avrupa kupaları sebebiyle ertelenen). Gittik ligin dibindeki takıma yenldik. şampiyonluk için altın tepsiyle sunulan fırsatı rakiplerimize armağan ettik. Burdan sonra inter turku bu kadar geriden gelip form tutup moral kazanmışken ligi verir mi çok çok zor.

Son JJK maçında bizi batıran ipimizi çeken adamın gözünün yaşıan bakmaksızın postaladım !

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Acı yok Rocky acı yok pes etme

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Spoiler: ISTATISTIK 

Futbol hakikaten acayip bir oyun ve maç sahada kazanılıyor. Ben bu saatten sorna mucize lazım diyordum 1 hafta sonra İnter Turku Maypa deplasmanında liderliği bıraktı. Deplasmanda lig sonuncusu küme düşmes haftalar öncesi belli olan Jaro karşısında oldukça etkili oynamamıza rağmen tek farkı artıramayışımız maçın sonlarına doğru bizi strese soktu kaza golü yememek için 40 takla attık. Maypa maçı berabere olduğunu görmüştüm ama maçın sonlarında kendi oyunuma konsatreydim maç sonu esas süprizi gördük. Son hafta içerde Maypayı ağırlıyoruz kazanırsa premir ligde ipi göğüslüyoruz 1 hafta ara ile ibre 180 derece bize döndü

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Helal dedik sana pes etme

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Şampiyon luk geliyor

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Maç sahada kazanılırmış he he yapıyorsun şikeyi ayıp.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by asrayl View Post
    Acı yok Rocky acı yok pes etme
    Quote Originally Posted by asrayl View Post
    Helal dedik sana pes etme

Şimdiye dek 2-3 kere altın tepside sunulan fırsatları teptik bu sefer inter turku menajeri baskıyı kaldıramadı (:

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Şampiyon luk geliyor
    Umarım ayağımıza kadar gelen bu fırsatı da tepmeyiz (:
    Quote Originally Posted by Unsal123 View Post
    Maç sahada kazanılırmış he he yapıyorsun şikeyi ayıp.
    şike yapacak olsam tps ve turku maçlarında 2-0dan maç vermezdim ula

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Dayan usta kupanın sapı göründü

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    Dayan usta kupanın sapı göründü
    Erdoğan birazdan senin için basın toplantımı paylaşacağım (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Müthiş bir basın toplantısı gerçekleştirdik. Maypa bizim ezeli rakiplerimizden. Rakip takım hocası bizi sinirlendirmek için medyada sürekli atıp tuttu ne sinirlenip ters cevap verdik ne de rakibi küçümsemedik. Yaptığımız tek şey bütün sorulara sakin sakin cevap vererek kendi oyuncularımı motive edip gaza getirmek oldu. Tabi bizim sakinliğimiz eminim Maypa hocasını sinirlendirmiştir (: Maç öncesi asarız keseriz çime gömeriz diyerek kendi oyucnularımızı strese sokmadığımız gibi rakip taım ve oyuncuları alehinde demeç vermekten sakınarak gaza geitrmedik. Onlar sinirli biz motiveyiz bakalım maç sonu ne olacak

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Adamı hiç takmamışsın gerçekte olsa asıl bundan kavga çıkar
    Maçın sonucunu görelim birde

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Zaten hepsi bilerek yapılmış bilerek yenilmeler felan ben yemem.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Bekleyin bizi Çempiyınlar geliyoruz !

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Adamı hiç takmamışsın gerçekte olsa asıl bundan kavga çıkar
    Maçın sonucunu görelim birde

Maç sonu basın toplantısına giriyorum şimdide artık gönül rahatlığı ile laf çarparım bu adama

Quote Originally Posted by Unsal123 View Post
    Zaten hepsi bilerek yapılmış bilerek yenilmeler felan ben yemem.

Neden bilerek yeniliyim her maçtan sonra etkilenen taraftarlar var sonraki maç stada 1 fazla taraftarın gelmesi demek klübe ekstra katkı demek 1 sterlinin hesabını yapıyoruz açın halinden anlamazsın sen (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Spoiler: Puan Durumu 

Spoiler: Oyuncu Verileri 

Spoiler: Övgüler - Methiyeler 

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Seneye maçımızda kan çıkacak

Ödüllere geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Salmikivi damga vurdu
    Spoiler: Ödüller 

Spoiler: Yılın Takımı 

Sanırım tebrikleri hakettik bu sezon ve hakkımız olan ödülü almış olduk (:

Dahi Diaz Onur tablosunda

the çempiyıns league müzikleri Kotka Arenada da duyulacak mı acaba ?

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Şahane oldu şampiyonluk , ŞL'de oynayacağız yalnız artık ona göre transferler yapmamız lazım

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Şahane oldu şampiyonluk , ŞL'de oynayacağız yalnız artık ona göre transferler yapmamız lazım

Direk gruplardan başlamıyoruz maalesef yine 2. elemden başlıyoruz grupalra kalmak için 3 takım elememiz gerekiyor bu yıl hjk dan baktımda. Yani gruplara kalmak zor olacak baya ayrıca fkiriz yönetm para falan vermiyor dilene dilene bi hal oldum. Bakalım terimizin son damlasına kadar mcüadele edeceğiz. Önce bu sezonki Al maçlarını tamamlayalım lig bitti ama Al maçları devam ediyor

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post

Direk gruplardan başlamıyoruz maalesef yine 2. elemden başlıyoruz grupalra kalmak için 3 takım elememiz gerekiyor bu yıl hjk dan baktımda. Yani gruplara kalmak zor olacak baya ayrıca fkiriz yönetm para falan vermiyor dilene dilene bi hal oldum. Bakalım terimizin son damlasına kadar mcüadele edeceğiz. Önce bu sezonki Al maçlarını tamamlayalım lig bitti ama Al maçları devam ediyor
    Off off işe bak şampiyon oluyorsun Gruplar için 3 tane eleme oynuyorsun birde , yanında transfer yapcak para da yok işin bu sene daha zor o zaman Avrupa'da

O şampiyonluk gelmiş. Benim tahminimden 4 yıl önce Şampiyonlar Ligi'ne katılmışsın

Nesil
    2012

TSL'den daha kötüler var aga 2.ligden çık Şampiyon ol sende iz bıraktıntan sonra ufaktan EPL'ye uza bence bizi anca orası paklar

Şampiyonluk için tebrikler

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Şampiyonluk çok iyi olmuş.Şl için 3 ön eleme oynayacaksak işimiz gerçekten zor.AL'yi garanti etmek önemli burada

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Şampiyonluk süper olmuş Konuşmalar çok iyi bende Manciniyle sürekli atışıyorum. Şimdi semih i satmıyor bana Lig bittikten sonra Avrupa ligini rahat rahat oynaman bence güzel olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Tebrikler Diaz. Kooteepee döktürmüş ligde Seviyorum böyle küçük takımlarla yakalanan başarıları. Bundan sonra ligi domine etmeye başlarsın. ŞL maçları biraz ağır olacak ilk sezon muhtemelen. Ama 4. Tura kadar doğru düzgün bir takım gelmez karşına. 4. Tur senin için kritik olacak.

Sampiyonluk icin tebrikler de,AL maclarini bekliyoruz.. bir supriz yapip ciktik mi acaba ?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Şampiyonluk beklemezdim. Dahi Diaz yine yapmış yapacağını UEFA sizin stadda maç yaptırır mı yahu, zamanında Ali Sami Yen'de bile yaptırmıyordu

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Off off işe bak şampiyon oluyorsun Gruplar için 3 tane eleme oynuyorsun birde , yanında transfer yapcak para da yok işin bu sene daha zor o zaman Avrupa'da

Ülke Finlandiya olunca yapacak bişey yok (:

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    TSL'den daha kötüler var aga 2.ligden çık Şampiyon ol sende iz bıraktıntan sonra ufaktan EPL'ye uza bence bizi anca orası paklar

Lütfen başarımızı ligin kalitesiyle gölgelendirmeyelim (: ligkolay ama biz de kayserispor çapıdna degiliz

Quote Originally Posted by alonso88 View Post
    O şampiyonluk gelmiş. Benim tahminimden 4 yıl önce Şampiyonlar Ligi'ne katılmışsın

Dürüst olmalıyım ki ben de beklemiyordum ama form tutup moraller yükek olucna ve rakipleri kilitleyince sahada inanmış 11 adamla birçok şey başarılıyor

Quote Originally Posted by richard castle View Post
    Şampiyonluk için tebrikler
    Quote Originally Posted by Banega View Post
    Şampiyonluk çok iyi olmuş.Şl için 3 ön eleme oynayacaksak işimiz gerçekten zor.AL'yi garanti etmek önemli burada
    Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Şampiyonluk süper olmuş Konuşmalar çok iyi bende Manciniyle sürekli atışıyorum. Şimdi semih i satmıyor bana Lig bittikten sonra Avrupa ligini rahat rahat oynaman bence güzel olmuş
    Quote Originally Posted by trinitrotloen View Post
    Tebrikler Diaz. Kooteepee döktürmüş ligde Seviyorum böyle küçük takımlarla yakalanan başarıları. Bundan sonra ligi domine etmeye başlarsın. ŞL maçları biraz ağır olacak ilk sezon muhtemelen. Ama 4. Tura kadar doğru düzgün bir takım gelmez karşına. 4. Tur senin için kritik olacak.
    Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    Sampiyonluk icin tebrikler de,AL maclarini bekliyoruz.. bir supriz yapip ciktik mi acaba ?

Teşekkür ederim beyler. Seneye üstüne koyacağımıza inancım tam yani clde gruplar olursa müthiş olur bambaşka heyecan olur. yok alye düşersek gruplarda bu sefer diğer rakiplerin işi hiç de koaly olmayacaktır. Süpriz falan yapamadık birazdan paylaşırım

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Şampiyonluk beklemezdim. Dahi Diaz yine yapmış yapacağını UEFA sizin stadda maç yaptırır mı yahu, zamanında Ali Sami Yen'de bile yaptırmıyordu

yok yahu avrupa maçlarını başka stadda oynuyoruz. Keşke kendi sahamızda oynasak zemin kötü bize avanttaj sağlardı biz alışkınız çok sevinmiştim oynarız diye ama başka sahada oynuyoruz maalsef

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Öncelikle bizim için devre arası diğer klüpler için yaz transfer dönemi oyuncu alım-satım işlerimizi paylaşmayı unutmuşum onları paylaşayım akabinde avrupa maçlarımızı paylaşıp sezona noktayı koyalım. hafta sonu formun bakımda olamsı ve bizimde oyuna abanmamızdan ötürü beklediğim gibi paylaşım yapamasamda bunu bu sezondan itibaren telafi edeceğiz inş (:
    Spoiler: Gelenler Listesi 

Spoiler: Gidenler Listesi 

Spoiler: Gelen Oyunular 

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Sayfa 10 / 17 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon

Mesaj Yetkileri