Anket Sonuçlarını Görüntüle: Türkiye Kupasını Kim Kazanır ?
- Voters
- 16. You may not vote on this poll
-
Galatasaray
-
Eskişehirspor
-
Bölük pörçük izledim, izlediğim kısımlarda Koray Günter'in forma giymek için baya bir çalışması gerektiğini gördüm. Soğukkanlı davranmaya çalışıyor ama ağır hareket ettiği için riskli bölgelerde riskli hatalar yapıyor.
Umut Gündoğan'ın kumaşı iyi, ayrıca soğukkanlı ve dar alanda çabuk. Şu an yanlış işler yapsa bile bu özellikleriyle yakın zamanda takıma katkı yapacak duruma gelebileceğinin sinyallerini veriyor.
Salih için daha önce düşüncelerimi yazmıştım ki bugün "beyinsiz" bir futbolcu olduğunu konusundaki fikrimi değiştiremediğini aksine rakibin karnını delme çabalarıyla bu düşüncemi daha da perçinlediğini söyleyebilirim.
Oğuzhan'ın kumaşını beğendim. Bu oyuncu Manisa'da bile topu topu 4 maç oynamış çok tecrübesiz bir isim onu unutmamak lazım değerlendirirken.
Berk kendini göstermek istiyor ve bu yüzden çok gereksiz koşular yaparak hem kendini yoruyor hem de pozisyonların dışında kalıyor. Daha sakin daha kendine güvenli oynamazsa işi zor.
Ontivero için bir şey diyemiyorum henüz, enteresan bir oyuncu. Ama bugün oynayan oyuncular arasında kısa zamanda as takımın lig kadrosuna girecek düzeye gelebilecek 3 oyuncudan biri Burdisso ve Umut G. ile birlikte bence.
Burdisso'yu taraftarlar bir süre sonra çok sevecek gibi geliyor bana. Bizim uzun süredir rakip forvetleri caydıracak sertlikte bir stoperimiz yoktu. Burdisso'da bu özellik var. Hava toplarında da iyi ve duran toplarda gol atma potansiyeli var. Özellikle bizim ligde bir çok takımın duran top savunmasını iyi yapamadığı düşünülürse Burdisso oynadığı taktirde sezon sonuna kadar 4-5 gol atabilir bence.
NOBLESSE OBLIGE!
17.06.2014
Mesaj Yetkileri