Arkadaşlar dosya infaz edilmedi henüz
Arkadaşlar dosya infaz edilmedi henüz
CNN de Aziz Yıldırım konuşuyor
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Vay arkadaş yine kaynadı gitti benim ve büyük çoğunluğun en çok merak ettiği soru. Bu tarlaları sürmekten gerçek manada kastedilen nedir ? Aziz Yıldırım bunu niye ısrarla açılamıyor ? Ya da açıklayamıyor ?
Biz o tapeden ceza almadık diyip geçiştiriyorlar her seferinde. Açıklasın da halkın o "yanlış algısı"nı temizlesin o zaman.
Program aşırı verimsiz geçiyor. Hiç bir tapeye cevap veremediler.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Adam 50 defa anlattığı için burdan ceza almadık dedi. Peşin hükümlü olmayıp google'a tarla sürülmesi savunması vs yazarsan zaten cevabı alırsın. İnsanın niyeti kendi yanlış algısını temizlemek olduktan sonra araştırmak zor değil.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Aziz Yıldırım: "Hükümet biz yapmadık, Cemaat biz yapmadık diyor. O zaman bir Gladyo var. Karanlık güç var, Türkiye'de bize bunları yapan"
İskender'in işleri bunlar.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bakıyorum netteki açıklamaya ama size inandırıcı geliyor mu cidden o açıklama ?
Bu mudur yani ?İlhan Ekşioğlu ile konuşmamızda vaziyetlerin nasıl olduğunu sorduğumda, O'nun da "vaziyetin gayet iyi" olduğunu söylemesi, arkasından da "3 tarlayı da sürdük" sözü ve "yağmurda yağar ekinler çıkar" söylemi bir temennidir. "Tarla" maçları "sürmek" ise, dileklerimizi ifade etmektedir. Fenerbahçe'nin rakipleriyle ilgili beklentidir.
Ayrıca az önce Fetulah Gülen ile telefonda ne konuşulduğu soruldu ama çok çekinik cevap verdi. 2-3 cümle ile geçiştirdi sadece. "Kalbimde size karşı kötülük yok" vs demiş F.Gülen. Yahu ülkenin 2 önemli insanı telefonla görüşecek ve bu kadar kısa mı sürecek cidden ? Ben mi olaya çok karışık bakıyorum yoksa olaylar cidden bu kadar beyaz mı ?
Demek ki eksik bakmışsın. Bir de bu 3 yıldır süren bir dava. Bu olayı şimdi soruyorsan demek ki 3 yıldır bu olayı direkt şike diye algıladın, hiç bu adamın savunması nedir, niye böyle konuşmuş diye düşünmedin. Yargısız infaz yaptın yani.
Kesilen kurban muhabbeti var tarla sürülme olayında. 2001'den beri her yıl yapılırmış. Bu kurban kesme muhabbetleri vs 2001'den beri sürekli yapıldığına dair belgeler mahkemeye sunuldu ve kabul edilmiş ki ceza gelmedi.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Şike yok, tapeler yalan & şifreli konuşmalar totem, paralel devlet, paralel TFF, paralel cemaat suçlu. Bir de Kurtlar Vadisi Gladio tabii ki.
Bir sürü şeyi yalan yanlış çarpıtmaya çalışıyorlar, tüm karar merciilerinden neden ceza aldıkları belli. Yeniden yargılama olsa bile sonuç değişmez bence. Ha tabii itiraf bile etseler kabul etmeyecek çok taraftar var, o ayrı.
Çok yakında "şike lobisi" söylemi de gündeme gelecektir.
Edit: tarla sürme muhabbetinin olduğu tapeler 6222 çıkmadan önce, ceza almama sebepleri o. Tıpkı bazı maçların es geçilme sebebinin olduğu gibi.
Aziz Yıldırım çok zeki biriAhmet Hakan "Yunus Yıldırım bir daha hata yaparsa affetmeyiz dediniz. Affetmem den kastınız nedir ? diye soruyor, soruya soruyla karşılık verip konuyu dağıtıyor. Ahmet Hakan ısrarla 3-4 kere "Affetmem'den kastınız ne, ne yaparsınız ?" diye sordu cevap ama vermedi
Yoo baktım. Dediğin gibi kurban olayından da bahsedilmiş. Ama şu konuşma cidden masum bir konuşma mı ? Eğer öyleyse konu neden birden bire Trabzon'a bağlanıyor ?
Ayrıca tarla muhabbetinden ceza almamasının sebebi bu konuşma yasadan önce yapılmış olmasıymış. Yani bu konuşma bugün konuşulsa ceza alabilir. Böyle de bir hukuk saçmalığı var maalesef
![]()
Adam diyor ki 19 maçtan yargıladı uefa bizi. Yalan. Hanginiz bunun farkına vardı? Polis fezlekelerinde Fenerbahçe 19 maçta şike mi yaptı diyor? Hayır. Toplam 2. lig 1. lig dahil 19 maç var diyor? Adam ayaküstü yalan söylüyor nede olsa her dediğime inanıyor diyor sallıyor anca. Hanginiz farkında bunun?
Adamin tek gozyasina dunyayi yakanlar var twitterda
Biz bosuna konusuyoruz burda
Örgüt lideri diye geçiyor Aziz Yıldırım. Yani o örgütün yaptığı her şeyden sorumlu.
Keşke çıkıp Emniyet hangi yetkiye dayanarak 19 maçta şike delillendirilmiştir diyebildiğini sorabilseniz.
Ali İsmail Korkmaz ve Gezi eylemleri konusunda söylediklerini çıkıp başka bir kulübün başkanı söylesin bakalım.
Edit: Her lideri canı pahasına seven insanlar vardır. Alay edilecek bir durum yok.
Emniyet hatalı, e yani? Davanın düşmesi mi gerekiyor. Sorsak ne olur, sormasak ne olur. Size onlarca soru soruluyor, hiçbirine doğru dürüst cevap veremiyorsunuz.
Ali Ismail Korkmaz, gezi vs bunlar kulüp başkanlarının işi değil çünkü.
Ben maçtan sonra baktım programa, başlarda ben konuşursam yer yerinden oynar demedim demiş, bunu hem mahkemede hem de cezaevinden çıktıktan sonra söyledi oysa. Ya bunamaya başladı, ya dalga geçiyor ya da yalan söylüyor.
Ayrıca bu dava, tapeler kurmaca madem o zaman Trabzonspor'a da laf söylemeyecek hiç, aynı şekilde en temiz biziz diyerek başka takımlara da.
Çelişkilerin içinde kaybolmuşsunuz, dediğim gibi yeniden yargılama olur umarım, bir şey değişmez. Bir de üstüne sürekli davalar olacak, daha ne olsun. Bizim işimize gelir.![]()
Adil yargılanma olmadığını gösteriyor. e yanisi bu işte. Bile bile birileri tarafından bu açıklamalar yaptırıldı.
Kulüp başkanlarının gayette işi. Çünkü o takımların taraftarları katıldı gezi eylemlerine. ve taraftar statta böyle slogan atmak istediğinde hep engelle karşılaştı. 20 milyon taraftarım şu partiye oy veriyor demek asıl bir kulüp başkanının işi değil.
Aziz Yıldırım zaten sıradan bir başkan olmadığını gösterdi. Aynı zamanda toplumun bir kesimine yön veren bir isim.
Hakim cezaları verirken Emniyetin açıklamasını da göz önüne almıştır kesin. Yargılamanın dönüm noktası olmuş o ilk yapılan açıklama."Birileri" kısmına hiç girmiyorum bile.
Kulüp başkanın işi kulübünü düzgün yönetmektir. Siyaset yapmak değil. Taraftar istediği yerde istediği eylemi yapar, statta da bağırır. Başbakan yuhalandı Arena'da. Kimse engel olamadı. Ünal Aysal'ın söylediği o söz yanlış zaten kendisi de bunu düzeltti sonradan.
Ayrıca Fenerbahçe taraftarı Ali İsmail'i çok güzel kullanıyor, bana göre.
Arkadaşlar ben şunu anlamıyorum.Beni biri aydınlatsın.Eğer şike yaptıysak prosedür ne ise o uygulansın hak,adalet yerini bulsun - bu hükümette adalet!!- Tamam diyelim Fenerbahçe şike yaptı da tek başına mı yaptı yahu.Diyelim ki sivasla yaptı sivasa neden yaptırım uygulanmıyor.Diyelim ki Karabükle yaptı Karabük'e niye yaptırım uygulanmıyor.O kadar maç söylendi ama tek suçlu Fenerbahçe sanki.Rakip takım parayı aldıysa o da şikeye yardımcı olmaktan suçlu değil mi? Burda saçmalıyoruz işte.
Not:Bu arada Fenerbahçeliyim ama şike olduğunu bir tek Fenerbahçe-Karabük maçında olduğunu düşünüyorum.Hani son dakikalar zar zor yendiğimiz maç.Zonguldakta oturuyorum Karabük maçına bi abimle gittim.Devre arasında beraber gittiğim abi İlhan Parlak'a İlhan napıyonuz oğlum utanmasan golleri atacaksın dedi İlhanda Ne yapalım abi üstümüze gelemiyorlar kendi kalemize mi atalım dedi.Ben Fenerbahçeliyim ama bu sohbete bizzat kendim şahit oldum.
Diğer takımlara da küme düşme / puan silme olması lazımdı zaten ama o tren çoktan kaçtı artık.
Eğer o tren kaçtıysa Fenerbahçeye de hiçbirşey yapamazlar bu saatten sonra.Bunlar hep medyanın suçudur.Ne Beşiktaşı ne başka takımı hergün manşet yaptı.Sadece Fenerbahçeye yüklenildi.
En çok maçı olan takım da o yüzden. Zaten kimse Fenerbahçe'ye birşey olacak demiyor ki, Aziz Yıldırım'ın da sıkıntısı Fenerbahçe değil şu anda. Bizzat kendisi.
UEFA o polis fezlekesine göre ceza verdi. Hakimin de yeri değişti geçenlerde. Yani ne olup bittiği belli değil. En azından polis-savcı beraber çalışmış denmesi bir ihtimal dahilinde. Eğer böyle bir ihtimal bile varsa adil yargılanmaya leke sürülmüş oluyor. O emniyetin açıklaması vs o kadar basit şeyler değiller. Özellikle algı yönetiminde bir numara. Emniyet delillendirilmiş yea, emniyet yalan mı söylecek vs. Tabii o zamanlarda bir de cemaatin Aziz Yıldırımla ne işi olur deyip alay edenler vardı neyseki onlar susmuş durumda.
Kulüp başkanı statta taraftarın istediğini protesto etmesini sağlamalı.
edit: Aziz Yıldırım'ın derdi Fenerbahçe, kendisi değil. Kin dolu gözlerle bakmazsanız anlarsınız.
Valla susan kimse yok, ben hala diyorum cemaat ne alaka. Gülen beni aradı dedi zaten lideriniz daha bugün. Gerçi paralel cemaat var, onlar yapmış olabilir.
Uefa sizi ilk sene almadı veya TFF göndermedi. E bu sene ne oldu yine mi fezleke? CAS fezlekeye göre mi onaylamış?
Kulüp başkanı tribün lideri mi organize etsin, kulüp başkanı özel güvenlik ordusu ile tezahürata müdahale etmiyorsa yeterli daha ne olsun. Zaten bu tezahüratların esas yeri stat değil, yine de illa yapmak isteyen spontane olarak yapar istediğini. Ayrıca her takım taraftarı siyasi olarak aynı düşünmüyor, o yüzden başkan buna karışmamalı.
Beni aradı geçmiş olsun dediğini söyledi diyor. Sonra da cemaat üyelerinden de gelen olmuş AKP üyelerinden de. Hepsi biz yapmadık demiş. Adam da kim yaptı o zaman. Ve cemaatin yaptığına inandığını söyledi. Sıkıntı nerede? Arayıp geçmiş olsun deyince o yapmamış mı oluyor ?
İlk sene zaten fezleke vs sunulmadan men edildik. Bu da Türkiye'den Fenerbahçe'nin kuyusunu kazanlar sayesinde oldu. O kişiler belli zaten. Cas ve UEFA polis fezlekesine göre karar verdi. Bunu yeni duyman garip olmuş.
Herkes statta istediğini söylemeli, başkan da yaptığı açıklamalarla isterse buna ortam hazırlar isterse görmezlikten gelir. Ki Aziz Yıldırım sadece bununla sınırla kalmadı. Kimsenin diyemediklerini dedi. Iki tarafında bu işte olduğunu belirtti. İlker başbuğa da selamı yolladı. İstediğiniz kadar kin kusun bu adama karşı ama çok seveni var işte.
Aradı diye değil, süreçte genel olarak geçiştirme tavrı nedeniyle. Nihat Özdemir teşekkür ederken de tepki gelmedi. Ya işin açıkçası sürekli birilerini suçluyor da kim o birileri onu kendi biliyor mu acaba çok merak ediyorum.
Kendisi bugün yine örnek vermiş arabalı olanı, bir tane Fenerbahçe'li yok mu senin başkasının arabasında ne işin vardı diyebilecek?
CAS mahkeme kararına göre karar verdi diye biliyorum, ayrıca kendi değerlendirmeleri de olmuştur herhalde. Sadece fezlekeye göre ise saçma. Neredeyse 3 sene geçmiş yargılama olmuş, hala sadece fezlekeye bağlı kalmaları mantıksız.
Bu işin bir de TFF boyutu var, ceza alan yöneticileriniz, diğer takım futbolcuları da mı fezleke mağduru? Son soru, Aziz Yıldırım liderliğinde ki bu isimler sütten çıkma ak kaşık mıdır, tertemiz insanlar mıdır? Hatta bu ilk soru olmalı zira buna inanıyorsan tartışmak manasız olacak.
Kin falan kustuğumuz yok, daha önce de dedim spordan men edilmesi yeterli. Hapse girmiş girmemiş umrumda değil.
Ne zaman hapse girecek Aziz Yıldırım bilen var mı?
Last edited by Nedvedmania : 13.Şubat.2014 at 15:00 Reason: hitap şeklinize dikkat ediniz
Kesin olarak bilemez kimin yaptığını ama çok kuvvetli olarak bir kesimden şüphelenir. Ergenekon, Balyoz davalarında görevli hakim, savcılar bu davada da görevli olunca ve dosyayı ÖYM'ye sokma çabalarından dolayı kimlerin olduğu az çok belli oluyor. Tabii Şamil Tayyar'ın yargıyı verdik daha ne istiyorlar tarzındaki söylemi de taşları yerine oturtuyor.
Arabalı ile neyi kastettiğini bilmiyorum. Programın ortalarında kapattım ben. Ahmet Hakan çok yetersizdi, ne soracağını bilmiyordu.
İsviçredeki savunma günü savunmasını yapıp çıkanların hepsinin söylediği şey; adamlara anlatıyoruz anlatıyoruz, onların bize söylediği şey, polis niye yalan söylesin vs. Avukatların da şüphelilerin de hepsinin söylediği şey esas kaynak fezlekelerin olmasıydı. Hatta bir Uefa görevlisinin de karardan birkaç hafta sonra polis tutanakları bizim için en önemlisidir tarzı bir açıklaması vardı, tabii haber yalan değilse. Hem Fenerbahçe de Ebru Köksal'ın iddianame açıklandıktan sonra neden iddianameyi değil de polis fezlekesini yolladığını sormuştu.
TFF boyutunda karar veren kişiler bağımsız karar veremediler. Etik kurulu üyeleri ile aynı otelde kalmış bir Lütfi Arıboğan var. O yüzden o karara da güvenmiyorum ben.
Futbol dışındaki hayatlarında neler yaptıklarını bilmiyorum. Ama bu 2010-2011 olaylarında şike yapmadılar. Yapmışlarsa bile hala bunu ispat edebilen bir delil yok.
Tartışmanın manasının kalmaması, cemaatin ne işi olur dediğin anda oluştu zaten. ÖYM'lerdeki o kadar davada etkililerken bu davada bir şey yapmış olmamaları imkansız. Bu dediğim direkt onları suçlu buluyorum şeklinde anlaşılmasın. Balyoz, Ergenekon gibi davaları kim yaptıysa şike davasını da o yapmıştır, demek istediğim.
Dün programda başkan, karar düzeltmeye başvurduklarını söyledi. Karar düzeltmede red aldıktan sonra içeri girecek. İçeri girdikten sonra da Anayasa mahkemesine başvurulur ama bu çıkması için bir sebep olmaz.
Arabalı olayını açıklayayım sadece, birisinin arabasına girip anahtarı kontağa sokup son anda vazgeçilirse bu hırsızlık olur mu diyerek kendini savunmaya çalıştı. Aykut Kocaman'ın radarlı ifadesi bundan daha mantıklıydı bir kere onu söyleyeyim, araba örneğine dönersek bunu şikeye uyarlamak zor, farklı şeyler. Hırsızlık denilmez tabii ki ama şike için bakarsak, şikeye teşebbüs denir ki zaten yasaya göre o da suç. Şikeci değil, şike teşebbüsçüsü dersek konu kapanacaksa bence sıkıntı yok. Her türlü suç nasıl olsa.
Diğerlerine cevap vermiyorum, zaten bunca zamandır tartışmakta ki amacım seni ya da başkasını ikna etmek değildi. Tartışarak çok şey öğrenildiğine inanıyorum zaten bu forumu takip etme amaçlarımdan birisi bu. Başından beri gözlemlediğim bir şey var, Fenerbahçe'liler asla meselenin esasını dikkate almıyorlar. Ya pek çok kişi bir araya gelip komplo kurmuş diyorlar ya da işi saha içine getiriyorlar. Aracılar, rakip takım oyuncuları, menajerlerden önce bu suçlanan insanların yaptığı konuşmalarda geçen hakem ayarlamalar/seçmeler, ligin fikstürünü belirlemeler, tahkim/pfdk bizde söylemleri, gazetelere yalan haber yaptırmalar, rakip kadroları öğrenmeler, bunların hepsi çok normal, sıradan şeyler demek ki sizin için. Fenerbahçe kazansın, şampiyon olsun da nasıl olursa olsun mantığıdır bu bana göre. Bu sebeple artık tartışmama kararı aldım bu konuda.
Aynı durum bize olsa, oturup önce bir okurdum etraflıca. Zaten bizim üyeler mahkemeden önce sorardı hesabını ya bunun, orası da ayrı konu. İçeriğe bakmadan, bu tapeler nasıl elde edildi, izin var mıydı yok muydu, mahkemenin türü, savcının, hakimin takımı gibi kıstaslar öncelikli sizin için. Bütün konuşmaları inceleyen ve irdeleyen pek fazla Fenerbahçe'li yok. Katiller de önce ben suçsuzum diyor genel olarak, suçlu olduğunu direk kabul edeni görmek pek mümkün değil.
Bir sürü isim yazılıyor, komplo teorileri dalında oscar verilecek yakında neredeyse. Bunları diyenler Lütfi Arıboğan, Ebru Köksal da diyor sıklıkla. Amaçlarını ulaştılar ve Galatasaray'a gittiler diyorlar. Şekip Mosturoğlu sanayiden mi geldi Fenerbahçe'ye arkadaş, tahkim/pfdk bizde konuşmasının kahramanlarından olan Şekip Mosturoğlu TFF'den transfer edilirken normal oluyor, dün canlı yayına da çıkan Aytöre, TFF Şike konusunda karar verdiği dönemin Tahkim kurulu üyesi, onun da şimdi yönetici olması normal oluyor, bize geldi mi komplo.
Sahada futbolcular mücadele diyenlere hak veriyorum en başından beri, izledik maçları, zaten kimse onları da suçlamadı ama olayın etrafında dolanmak için mağdur edebiyatı yapılırken kullanılan argümanlardan biriydi bu saha içi mevzusu. Futbolcuların haberi yoktu belki ama dönemin teknik direktörünün bunlardan habersiz olduğuna inananları da anlamıyorum. Üstelik radara biz yakalandık diye kendisi söyleyen, rakiplerin kadrolarını yöneticisinden öğrenen teknik adam.
Bu olay ilk çıktığından helikopter ihalesi ile Aziz Yıldırım bitiriliyordu, sonra Fenerbahçe'yi ele geçirmek için dediler, sonra bitirmek için oldu. Bana göre spor etiğinden ve ahlakından yoksun, şikeye meyilli, şike sempatizanı olan bu kişiler, size göre masum. Hükümeti, cemaati, TFF'si, Uefa'sı, Cas'ı hepsi suçlu, hepsi Fenerbahçe düşmanı. Bizi düşürün diye yalvarılmasına rağmen Fenerbahçe'yi bitirme amacı güden TFF düşüremedi, bir puan bile silmeden şampiyonluğu tescilledi.
Bu insanların hapse girecek olması bir direk bir de dolaylı sebeple umrumda. Spordan men edilecekler, bu direk olan sebep. Diğeri de Fenerbahçe başkansız kalacak, seçim falan derken kaotik bir ortam oluşabilir, şampiyonluk için avantaj demek bu. Tabii kenetlenme ile tam tersi de olabilir.
İşin Avrupa kısmında olması gereken biraz tuhaf bir şekilde olsa da gerçekleşti zaten. Ligde olması gereken olmadı, bazı Trabzonspor'lular henüz bitmedi bu iş diyor ama benim beklentim yok şahsen. Meşhur Uefa'nın sopası adlı geyik gerçek olsa bile bu kadar ne adaletli olur şüpheliyim. Üzerinden bu kadar süre geçtikten sonra söz konusu takımlara küme düşme ve puan silme demek o sene ligden düşen takımın bile hak iddia etmesi demek. Bunun olacağını sanmıyorum.
Son olarak Aziz Yıldırım konusu. Kendisine kinim falan yok, çoğu açıklaması ile güldürdü beni bunca zamandır sağolsun. 16 senedir başkan, ekonomik gücü çok yüksek olan Fenerbahçe takımı 5 defa şampiyon olurken ki sonuncusu tartışmalı, söz konusu dönem de ekonomik krizlerle boğuşan Galatasaray 7 kez şampiyon oldu. Fenerbahçe ŞL'de 1 kere çeyrek final, Uefa'da 1 kere yarı final oynarken, Galatasaray ŞL'de 2 kere çeyrek final, Uefa Kupası ve Süper Kupa kazanmış durumda. Elindeki gücü hiç de verimli kullanamamış, 3-4 defa istifa edip geri gelmiş bir isim Aziz Yıldırım. Vizyon sahibi, çok daha etkili bir başkanla Fenerbahçe belki de farkı atmış gitmişti şu anda. O yüzden bir yanım üzülüyor başkanlığının düşecek olmasına.
Ben ona bir komplo kurulduğuna inanmadığım gibi, onun memleketi kurtaracağına falan da inanmıyorum. Bacağının 6 cm kısa olduğunu iddia ederek askere gitmeyen haliyle mıntıka temizliği yapmamış bir adama kalmadı zaten memleketi kurtarmak.
Ekleme: Yolsuzluk var ama şike yok diyenlere sevgiler, saygılar.![]()
Yahu neyi tartışıyorsunuz adam sorulan tüm sorulara cevap verdi herşeyide açıkladı işte. Açık açık operasyon olduğunuda söyledi biz 3 senedir diyoruz kimseye inandıramıyoruz. Davada ki ikilemleri , savcının açıklarını hepsini döktüler ortaya. CAS'ın neden çekildiğini UEFA'nın neden ceza verdiğini herşeyi söyledi. Ayrıca kulübün söylediği şey yeniden yargılama değil adil yargılama. Arada fark var.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Daha önce de dediğim gibi Aziz Yıldırım ile Recep Tayyip Erdoğan arasında pek fark yok. Ne yaparlarsa yapsınlar destekleyen olacak bu adamları. Burada ne yazarsanız yazın Aziz Yıldırım bir kesim tarafından her zaman suçsuzdur ve suçsuz kalacaktır. Dolayısıyla pek tartışmanın anlamı yok bence.
Benim isteğim artık sürecin bitmesi. Nasıl biter bilmem ama bu saatten sonra hiçbir şekilde adil bir bitiş olmayacak zaten. İkide bir; Aziz Yıldırım şunları dedi, UEFA ceza verdi verecek vs. vs. gibi haberler görmek ya da Aziz Yıldırım'ın Sivasspor başkanı ile yediği yemeğin şikeye bağlanması, hakem maçta hatalar yapınca kasıtlı yapıyor denmesi gibi artık buluttan nem kapılmasından bıktım. Futboldan çok futbol dışı şeyler konuşuyoruz kaç yıldır, yeter artık![]()
Operasyonu cemaat yapti
Yok yok
Hukumet yapti
Yok la onlarda degil
Gladyo olabilir bak
Kesin Iskender Buyuk yapti
Cemaat iyi, Basbakan iyi, Iskender kotu