Anket Sonuçlarını Görüntüle: Devlerin Arenasında Çaylakların Akıbeti Sizce Ne Olur?

Voters
19. You may not vote on this poll
  • Tereddütsüz averaj takımı olurlar

2 10.53%
  • Her ne kadar mücadele etseler de sonunculuktan kurtulamazlar

3 15.79%
  • Çaylaklar yeni bir sürpriz yapıp grubu 3.sırada bitirir ve Avrupa Liginde yollarına devam ederler

4 21.05%
  • Dahi Diaz şapkadan tavşan çıkarır ve Fc KooTeePee ile üst tura yükselir

10 52.63%
Sayfa 11 / 17 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
301 ile 330 arası toplam 503 sonuç

Konu: Devler Liginin Çaylakları | Fc KooTeePee [4.Sezon]

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Sen yaptıysan güzeldir transferler

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Standar liege maçları çok iyi

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Maçların hikayesini paylaşayım. Öncelikle sezon devam ederken ve kritik son maçımız Maypadan ötürü belçikaya ydeklerle çıktık ilk yarı her ne kadar 2-0geriye düşsek de baktık ki aslarımız olsa puan alabiliriz ikinci devre 3 as sürdük sahaya ve önce 2-1 ardından 80 den sonra yüklenerek 2-2'yi bulduk. Ligler bitince elimiz rahatlamıştı. 3.Maçımız içerde lieji ağırlıyorduk ve eli boş gönderiyorduk. Biz 4 puan yaparken Liejde 4 puanda kalıyor onların üstüne çıkıyorduk. 5.hafta italya deplasmanına gitmeden az biraz süpriz yaparız umudu taşıyorduk ama belçika temsilcisi Liejin kalecisi 2 ay kadar sakatlanmış ve yedek kalecileride yoktu rakipleri ise psv idi puan almaları gerekiyordu ve kalecisiz bu epey zor olacaktır. bütün umudumuz kırık gittik italyaya neticesinde ilk yarı dirensekde rakip maçtan gelen haberle bizde dağılıp mağlup olduk.

Gelelim en ilginç hikayeye yani son hafta maçı psv'ye karşı.. Normalde haziran sonu oyuncular serbest kalır ve kiralık oyuncuların kira bitişi gerçekleşir. Bizim ligin başlangıc ve bitiş tarihi farklı olduğu hepinizce malum. hah işte bizim hziranda kasım ayı yani kasım sonunda serbest kalan yaşlı stoperlerimiz ve kiralık oyuncum falan vardı. maçımız ise aralıkta idi (: zaten elenmiştik eksik kadroyla maçı asistana verdim. böylelikle bizim açımızdan müthiş bir sezonu geride bıraktık

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Sen yaptıysan güzeldir transferler

Ah bir de paramız olsa (:

Standar liege maçları çok iyi

Bazen tüm maçlara as kadro ile çıksak daha fazla puan alabilir miydik diye düşünmüyor değilim :F

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Aslar çıksaydı da şansın çok olmazdı bence sonuçta puanlar dağılmamış PSV ve Udinese toplamış gitmiş

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Aslar çıksaydı da şansın çok olmazdı bence sonuçta puanlar dağılmamış PSV ve Udinese toplamış gitmiş

ikisi de 6 şar puanı bizden aldı onlar 7 biz 4 hesap et ki liej deplasmanda udiyi yendi adamların kalecisi sakatlandı falan şanssız gibiydik ama tabiki çıkmamız cidden zordu ama içimizde ukte kalmazdı hani (:

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Hepsini okudum Dediğim gibi liege maçları güzel. Birazda şansızlık olmuş çıkamamışız. Bu kadroyla bu performans süper.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Hepsini okudum Dediğim gibi liege maçları güzel. Birazda şansızlık olmuş çıkamamışız. Bu kadroyla bu performans süper.

Yönetimden para dilene dilene bi hal oldum onlar içinde ayrı bi hikaye yazıyorum pinti başkan kamuoyuna duyurucam kendisini Seneye şampiyonlar ligi için heyecanlanmıyor değilim

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post

Yönetimden para dilene dilene bi hal oldum onlar içinde ayrı bi hikaye yazıyorum pinti başkan kamuoyuna duyurucam kendisini Seneye şampiyonlar ligi için heyecanlanmıyor değilim
    Ben basına sızdırmaya korkurum hacıosmanoğlundan

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Ben basına sızdırmaya korkurum hacıosmanoğlundan

O konuda rahat ol ipler senin elinde ilk yıldan sorna ki hele birde başarılı olmuşsan başkanı sindirebiliyosun basına sızdırarak

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post

O konuda rahat ol ipler senin elinde ilk yıldan sorna ki hele birde başarılı olmuşsan başkanı sindirebiliyosun basına sızdırarak
    Tamam. Bundan sonra istediğimiz yapmmassa basına sızdıracam Ya o gider yada ben.Zaten takımlar da teklif yollamaya başladı

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Tamam. Bundan sonra istediğimiz yapmmassa basına sızdıracam Ya o gider yada ben.Zaten takımlar da teklif yollamaya başladı

basına sızdırınca muhabirle konusurken seçenekte şunu şunu yapmamasından ötürü artık en istemişsen başlkanla aramdaki bağlr iyice azaldı falan gibi bişi var onu seç anında başkan kabul ediyor neyse bu konuşmanın daha detayısını hikayede paylaşırım (:

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Senin AL hayallerin boşa gitti.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Unsal123 View Post
    Senin AL hayallerin boşa gitti.

Vites büyüttük hedef şampiyonlar liginde gruplar

Nesil
    2013
    Yer
    tekirdağ

çok güzel ilerlemişsin ligleri bence alyı onemseydın çikabilirdin gruplardan umudumuz şl

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Bu sene ŞL grubu çok daha zor olacak , bari 2 dev takımla falan aynı gruba düşmesek

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

İtibar olarak müthiş gelişme katedip Finlandiyada HJK ardından ikinci sıradayız. yakında kimsenin esamesi okunmayacak

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Daha geçen sene küme düşmeyecem demiştim bu sene yönetim bana sorma gereği bile duymadan direk Diaz hoca şampiyon yap bizi dedi

Ah be kardeşim Diaza karşı laf etmeyeceksin artizlik yamayacaksın. Heleki Salmikivi ile arama hiç girmeye çalışmayacaksın kapiş

Diğer oyuncularımın temsilcilerine ders olmuştur umarım Girerim oyuncumun kanına affetmem

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Geçen yıl kasaya giren o paradan sonra normal artık kâr yapmamız

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Tsubasa_Oozara View Post
    çok güzel ilerlemişsin ligleri bence alyı onemseydın çikabilirdin gruplardan umudumuz şl

sanmıyorum kapasitemiz yetmezdi ligde bile skr koruyamıyoruz defans hattım iyi değildi kafa tutamadık zaten çapımız yetmedi ama bu sezon iddialı bi kadro kuruyoruz

Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    Bu sene ŞL grubu çok daha zor olacak , bari 2 dev takımla falan aynı gruba düşmesek

Hele bi gruplara kalalım da kaldıktan sorna açıkcası kim gelirse gelsin

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Hedefimiz büyük olunca çok deli para harcadık ve takımı komple değiştirdik.
    Spoiler: Gelen Oyuncular 

Spoiler: Giden Oyuncular 

Spoiler: Sebastian Remme Berge 

Spoiler: Patrick Fradj 

Spoiler: Djakaridja Kone 

Spoiler: Remy Vasseur 

Spoiler: Thomas Phibel 

Spoiler: Massamba Sambou 

Spoiler: Ze Rafael 

Spoiler: Matheus Ortigoza 

Spoiler: Jorge Correa 

Spoiler: Loic Poujol 

Spoiler: Zsolt Laczko 

Spoiler: Nicolas Navarro 

Spoiler: Didier Zokora 

Spoiler: Arto Laitinen 

Blomqivist geçen yıldan oyuncumuz oldugundan profilini paylaşmadım. Geçen yılki golcümüz altolaguirreyi göndermek istemzdik lakin laitineni alacak paramız yoktu mecbur gönderdik. Ayrıca epey forvet aldık. yedek kalacağı içinde isabet oldu bi nevi. Çok fazla yabancı aldık dil sorunu ciddi handikap. takım ve taktik uyumundan bahsetmiyorum bile. Takıma yine genç pompaladık. Orta saha ve defans hattını biraz daha gençleştirebilirsek transfer yapmayıp tamamen takım olma yoluna gideceğiz. yabancı sayımız arttı maksimum 3 yabancı oynatabiliyoruz gözümüzü hırs bürüyünce transferde bu hususa dikkat etmedik. Artık verim alamadıklarımızla yolları ayırmak durumudna kalacağız gibi gözüküyor.

Bundan sonrası uyumu artırıp şampiyonlar ligini iple çekme vakti !

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Resmi ve gayriresmi maçlarla hazırlıklarımızı da tamamladık. Artık lig başlasın ! (maçlar asistana verilmiştir tamamen)

Nesil
    2012

Oyuncular her zaman ki gibi çok iyi takım harbi komple değişmiş

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Oyuncular her zaman ki gibi çok iyi takım harbi komple değişmiş

Bende ciddi derece memnunum paramız olsa çok daha iyi olabilirdik ama bir hayli memnunum oyunculardan mevcut takımdan. ha bu arada kaleci navarro tanıdık geliyormu ? Eski kayserisporlu

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Zokora yı almışsın Takıma çağ atlatmışsın

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Zokora yı almışsın Takıma çağ atlatmışsın
    Zoko reyiz takım kaptanı aynı zamanda antrenör (: kendisinden saha içi dışı her daim yardım alıyorum (:

Mobil den takip ediyorum cok iyi gidiyorsun senden bir ricam var, resimleri spoiler şeklinde paylastıgın icin göremiyorum spoiler olarak paylasmassan sevinirim.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by bonuce123 View Post
    Mobil den takip ediyorum cok iyi gidiyorsun senden bir ricam var, resimleri spoiler şeklinde paylastıgın icin göremiyorum spoiler olarak paylasmassan sevinirim.

Spoiler kullanmazsam da sayfayı komple resim kaplıyor ve göze pek hoş gelmiyor. Spoiler ile gizlenip gösterildiğinden okunulabilmesi daha iyi olup takip edenler adına kolay oluyor. Ayrıca ben de spoiler içindeki resimler gözüküyor :F Nasıl yapsak bilemedim

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Zokora'nın torunu olmadı mı daha yaa

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Takımı komple değiştirmişsin yahu. zokora ve navarro tecrübeli isimler. çok şey katarlar kulübe

Sayfa 11 / 17 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon

Mesaj Yetkileri