-

Originally Posted by
19karabulut07
Başarılar dilerim.

Originally Posted by
resoag
Başarılar abi

Teşekkürler.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
24 Nisan 1988-Swansea,Galler
Her zaman ki gibi yatağından kalktı ve takvime baktı.Tarih 24 Nisan’ı gösteriyordu.’’Dinlenme Günü’’ bitmiş,antrenmana gitmesi gerekiyordu.Evinden çıkıp evin önünde duran motoruna bindi.Anahtarı çevirip gitmeye başladı.Tesislere giderken benzini bitmişti.Benzin almaya giderken telefonu çaldı.Arayan iki gün önce barda tanıştığı güzel bayandı.Telefonu açtı.
-Benim.Böyle damdan düşer gibi arayınca şaşırmışsındır.Bu arada kıyafeti kuru temizlemeye verdim.Masrafları karşıladığın için sağol.
+Önemli değil.O gece biraz sarhoştum ve kendime dikkat etmeden yürüyünce bum.
-Evet.Biraz şaşırtıcı olmuştu.
+Neyse.Peki adın ne senin?Belki sonradan da konuşabiliriz ha.
-Karen Wilson.Oxford'ta hazırlık okuyorum.Senin?
+Fytia Henderson.
-Swansea'li Henderson mu?
+Fytia* gibi acayip bir isme sahip olan tek Henderson benim,yani?
-Vay,nasıl desem?Daha önce hiç bir futbolcuyla konuşmadım.
+Ben de her gün güzel bayanlarla konuşmuyorum.
-Hala hızlısın.
+Hala öyleyim.Gerçi benim tesislere yetişmem gerekiyor.Sonra biraz daha detaylı konuşuruz.
Sonra telefonu kapattı ve deponun da dolu olduğunu görünce tesislere gitti.
*Fytia: Yunanistan'da bir yer.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
O konuşmanın ardından hayatıma renk katacak bir şey daha bulmuştum.Sabah kalktığımda yine işe gittiğini farkettim.Salona inerken cep telefonum çaldı.Arayan Monk'tu.Herhalde menajeri olmayan takım buldu da beni aradı.
-Alo,ben Monk.
+Kulübü buldun mu?
-Evet,hem de iki tane.
+Oh,güzel.
-İlki Lazio,teknik direktörleri taraftar baskısına dayanamay-
+İtalyan takımlarıyla ilgilenmiyorum,mafyalarla yeniden buluşmak istemem.
-Diğeri ise Valencia.Onların da teknik direktörleri başkanla yaşadığı sürtüşme sonucu istifa etmiş.
+Peki o zaman,bana onlarla bir görüşme ayarla.
-Peki.
Menajerlikte takımın düzeyi benim için önemli bir husustu.Sonuçta futbolculuk kariyerimde 3. ligden ötesine gidememiştim.Ve oraların güzel olmadığını -ya da bana güzel gözükmediğinin- farkındaydım.İspanya ise futbolun patlama yaptığı bir yerdi.(lakin İngiltere'de oynadığım ve menajerlik yaptığım için daha fazla etkileyemezdi.)Valencia ise İspanya'nın büyük bir takımıydı.Böyle şanslar insanın eline çok fazla geçmiyor.
10 Haziran 2013-Londra,İngiltere
Endişeli ve amatör teknik direktör,ilk deneyimini kazanması için görüşmeye gidecekti.Bu işi alması kolay olmayacaktı,görüşeceği takım İngiltere'nin büyük takımlarından Arsenal olunca tabii ki kolay olmazdı zaten.Hemen bulduğu ilk taksiye kendini attı ve görüşmeye zamanında yetişmeyi umut etti.Taksi oraya varınca hemen indi ve merdivenleri çıkmaya başladı.Başkanın ofisine yetiştikten sonra kolundaki saate baktı,zamanında yetişmişti.
-Bay Fytia Henderson siz misiniz?
+Evet,benim.
-Oturun lütfen.Çok iyi.Doğru hatırlıyorsam 2 gün önce başvurdunuz teknik direktörümüz olmak için.
+Doğrudur.
-Futbolculuk karnenize baktığımda 16 sene Swansea için oynadığınız yazıyor.Bu sadakatiniz yüzünden bile işi kapabilirsiniz.
+Teşekkürler.
-Peki,biz sizi sonra arayacağız.İyi şanslar dilerim.
+Teşekkürler.
Görüşmenin olumlu geçtiğini düşünen teknik adam ağır adımlarla orayı terketti.
Benim için büyük gün gelmişti.Valencia ile görüşme günüm bugündü.Uçağa erkenden yetiştim.İspanya'ya giderken fazla sorun da çıkmadı.Kulüp binasına gittiğimde şok olmuştum.O kadar görüşme ayarttırdım,fakat başka bir teknik direktör buldular,hayatımda böyle kazık yememiştim.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mesaj Yetkileri