-
17.Ağustos.2006, 00:49
ribery yi uçururlar abi... ben şahsi olarak bu oyuncunun nasıl olacağını merak ediyorum
abi bana deseler ki oyunda yeni ne istersin ben derim ki:------------federasyonların kulüplere ceza vermesi ki en düşük ihtimal bunun olması(stad kapama,seyircisiz oynama)-oyuncuların maçlarda gördükleri kartlar sonrası ceza almalarında daha derinlere inilmesi(dört maç ceza alan bir oyuncunun cezasına itiraz edip tahkimde 2 maça kadar cezasının indirilmesi gibi...)-transfer dedikodularını biraz abartsınlar(bizim medyamız gibi),yeni oyuncularla anlaşma yaparken,o oyuncuya ev-araba gibi olanakların verilmesi-finansal anlamda managerlerin etkisinin daha artırılması(takım lisanslı ürünleri satmak gibi)-oyunculara özel primler verebilme(moral açısından)-oyuncuların disiplin cezalarının daha çeşitli olması(kendi takım arkadaşı ile kavga ettiği için ceza verme gibi...)-ve en çok isteyeceğim şey hakemlerin ön planda tutulması;yani hakemin maça ne kadar etki yaptığı,hakemlerin buna bağlı olarak görüşleri,oyuncuların,eleştirmenlerin ve managerlerin hakemler hakkında yapacağı yorumlar-------------ama tabi ki bu söylediklerimin yapılması en az 4-5 yıl sonrası mümkün olur...
Mesaj Yetkileri